Care credeti voi ca este cel mai mare camper (pandar) de pe server?
+5
kuddo
magicianu*
ing3r
ready4war
R I P
9 participan?i
Cel mai mare camper de pe server!
R I P- CS1.6 Admin
- Numarul mesajelor : 90
Varsta : 38
Localizare : Constanta
Jocul preferat :
Reputatie : 10
Data de inscriere : 08/12/2009
- Mesaj n°1
Cel mai mare camper de pe server!
ready4war- MEMBRU DE ONOARE
- Numarul mesajelor : 588
Varsta : 31
Localizare : Pe undeva in underground
Jocul preferat :
Reputatie : 0
Data de inscriere : 02/05/2008
- Mesaj n°2
Re: Cel mai mare camper de pe server!
hcivic )
R I P- CS1.6 Admin
Jocul preferat :
- Mesaj n°3
hcivic 99% ing3r 85%
ing3r- CS1.6 Admin
- Numarul mesajelor : 252
Varsta : 36
Localizare : ct
Jocul preferat :
Data de inscriere : 09/09/2009
- Mesaj n°4
Fara dubii hcivic16v ! Sta ca iguana nemiscat intr-un loc , nu imi vine sa cred cu poate face asta ).
magicianu*- CS1.6 Admin
- Numarul mesajelor : 234
Varsta : 39
Localizare : bucuresti-4-BRANCOVEANU
Jocul preferat :
Reputatie : 1
Data de inscriere : 28/07/2008
- Mesaj n°5
corect, cel mare mare pandar... prea multa rabdare, si mai era si panda...sunt curios cum ar juca de s-ar scoate free game-ul ca pe vremuri??
kuddo- WebDesigner and Owner
- Numarul mesajelor : 1880
Varsta : 37
Localizare : Holy Vatican City
Jocul preferat :
Reputatie : 31
Data de inscriere : 19/03/2008
- Mesaj n°6
CS nu inseamna doar sa ataci ca idiotul, pentru ca aici nu esti la fotbal sau la rugby. CS-ul mai inseamna si strategie, avand mai multa rabdare decat ceilalti vei fi in avantaj iar ceilalti se vor enerva. In momentul in care te enervezi nu mai joci nimic.
De exemplu pe dust2, CT, sunt atat de idioti incat cred ca pot trece de portile de pe lung sau ca pot trece de scari. Nu ii duce mintea sa vada ca harta este compusa din 2 parti: partea in care CT isi pot organiza protectia obiectivelor fara sa se intalneasca cu T imediat si partea teroristilor, unde CT nu trebuie sa atace pentru ca T vine in haita cu grenazi mai ales ca majoritatea T se duc dupa cel cu bomba.
De exemplu pe dust2, CT, sunt atat de idioti incat cred ca pot trece de portile de pe lung sau ca pot trece de scari. Nu ii duce mintea sa vada ca harta este compusa din 2 parti: partea in care CT isi pot organiza protectia obiectivelor fara sa se intalneasca cu T imediat si partea teroristilor, unde CT nu trebuie sa atace pentru ca T vine in haita cu grenazi mai ales ca majoritatea T se duc dupa cel cu bomba.
ing3r- CS1.6 Admin
Jocul preferat :
- Mesaj n°7
Kuddo, ceea ce spui tu este valabil pt cei care INTELEG notiunea de cs sau STIU sa joace strategic. Multi nici nu stiu cum sa anunte pe radio, altii nici nu joaca la sunet. Ei bine, fara multe dintre aceste elemente, nu se poate forma o strategie si nici cs-ul pe care il joci nu mai e acelasi.
Eu de fiecare data cand joc d2long le scriu coechipierilor (cand joc ct) sa stea la x, sa nu se mai duca lung sau sa treaca de scari, ca de aia ramane 1 ct vs 5 tero .
Multi nu inteleg ideea in sine a jocului pe harta respectiva, pt ei cs inseamna frag si atat, ceva de genul "sa omori cat mai multi ca sa ai scor cat mai mare TU ca jucator". NU, e vb de scorul echipei, de faptul daca explodeaza bmb sau ct fac defuse.
Eu de fiecare data cand joc d2long le scriu coechipierilor (cand joc ct) sa stea la x, sa nu se mai duca lung sau sa treaca de scari, ca de aia ramane 1 ct vs 5 tero .
Multi nu inteleg ideea in sine a jocului pe harta respectiva, pt ei cs inseamna frag si atat, ceva de genul "sa omori cat mai multi ca sa ai scor cat mai mare TU ca jucator". NU, e vb de scorul echipei, de faptul daca explodeaza bmb sau ct fac defuse.
R I P- CS1.6 Admin
Jocul preferat :
- Mesaj n°8
da, este important sa ai rabdare sa lasi tero sa vina...dar nu sa cauti locuri de panda cat mai ascunse si nestiute de om, iar cand il gasesti sa stai acolo nemiscat....
raduspa- Veteran !
- Numarul mesajelor : 145
Localizare : craiova
Jocul preferat :
Reputatie : 6
Data de inscriere : 24/08/2009
- Mesaj n°9
Din punctul meu de vedere multi nu stiu sa delimiteze cs'ul de viata reala,adica sa il considere asa cum ar trebui un simplu joc,un motiv de relaxare,de divertisment!Pentru multi a juca cs este un prilej pentru a-si putea refula nereusitele de zi cu zi,uitand ca de fapt cs'ul este un joc de echipa in primul rand;tocmai de aceea multi se mira cand afla ca joci cs la 25-30 de ani,neintelegand de ce!Si ca sa raspund la topic nu cred ca exista cel mai mare pandar ci doar playeri care nu inteleg care este rolul cs'ului!
kuddo- WebDesigner and Owner
- Numarul mesajelor : 1880
Varsta : 37
Localizare : Holy Vatican City
Jocul preferat :
Reputatie : 31
Data de inscriere : 19/03/2008
- Mesaj n°10
Rolul CS-ului este sa castigi, nu conteaza cum.
Am intrat pe un server mare acum ceva timp sa vad diferenta intre berceni si alte servere. Eram T, i-am auzit pe CT ca vin si m-am asezat dupa cutie asa ca am omorat 4 de la CT. Concluzia? Mi-au dat slay pentru camping. Cu alte cuvinte trebuia sa ies direct intre cei 4 ceea ce este absurd, dar CT putea sa vina peste T in baza.
In concluzie nu vom baga niciodata solutii anti-camping prin urmare nu vom sanctiona campingul, obisnuiti-va cu ideea. Asa inveti sa joci CS, cand te omoara camperii pe o harta vei incepe sa le prinzi locurile.
Am intrat pe un server mare acum ceva timp sa vad diferenta intre berceni si alte servere. Eram T, i-am auzit pe CT ca vin si m-am asezat dupa cutie asa ca am omorat 4 de la CT. Concluzia? Mi-au dat slay pentru camping. Cu alte cuvinte trebuia sa ies direct intre cei 4 ceea ce este absurd, dar CT putea sa vina peste T in baza.
In concluzie nu vom baga niciodata solutii anti-camping prin urmare nu vom sanctiona campingul, obisnuiti-va cu ideea. Asa inveti sa joci CS, cand te omoara camperii pe o harta vei incepe sa le prinzi locurile.
ing3r- CS1.6 Admin
Jocul preferat :
- Mesaj n°11
Perfect de acord cu tine!
Insa solutiile anticamping ar trebui impuse doar pt Tero, nu si pt CT. Si , in viziunea mea, un camper se defineste printr-un player (in majoritatea cazurilor tero, pe hartile cu bmb) care sta in mod desavarsit intr-un singur loc, daca se poate nemiscat, chiar daca locul ala nu are legatura cu ceea ce se petrece in jur; si daca sta si mai multe runde consecutive, e clar camper inrait!
Dupa parerea mea, nu poti spune de un CT care apara x ca e camper, sau de un tero care pazeste ostatecii !
Mie camperi mi se par cei care au de pus bmb/salvat ostaticii si pierd vremea aiurea stand la panda!
Insa solutiile anticamping ar trebui impuse doar pt Tero, nu si pt CT. Si , in viziunea mea, un camper se defineste printr-un player (in majoritatea cazurilor tero, pe hartile cu bmb) care sta in mod desavarsit intr-un singur loc, daca se poate nemiscat, chiar daca locul ala nu are legatura cu ceea ce se petrece in jur; si daca sta si mai multe runde consecutive, e clar camper inrait!
Dupa parerea mea, nu poti spune de un CT care apara x ca e camper, sau de un tero care pazeste ostatecii !
Mie camperi mi se par cei care au de pus bmb/salvat ostaticii si pierd vremea aiurea stand la panda!
a.frytz- CS1.6 Admin
- Numarul mesajelor : 11
Varsta : 41
Localizare : sighisoara
Jocul preferat :
Reputatie : 1
Data de inscriere : 06/12/2009
- Mesaj n°12
oricum e inteles c.s. de voi tot civic ramane cel mai mare pandar
hcivic16v- CS1.6 Admin
- Numarul mesajelor : 10
Varsta : 45
Localizare : braila
Jocul preferat :
Reputatie : 0
Data de inscriere : 29/11/2009
- Mesaj n°13
e bine ca are cine sa va explice care este rolul CT in joc (sa pazeasca x cu panda fara asta e )T fiti mai atenti ca nu stiti de unde apar ! va mutumesc pentru voturi !
Snak- Counter-Strike ? Ce-i aia ?
- Numarul mesajelor : 9
Jocul preferat :
Reputatie : -2
Data de inscriere : 30/11/2009
- Mesaj n°14
hcivic e tare ma...ce avetzi cu el.....mie imi place ...joaca foarte bine.....si joaca strategic....ca nu sunt multi cei care il inteleg asta e partea a 2....dar ...asta e alta parte.....continua civicule ..ai de castigat