Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: https://berceni.ace.st/u2369

2 participan?i

Confuzie !!!

Dr@cu!@$
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 170
    Varsta : 34
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 10/05/2008

Confuzie !!! Empty Confuzie !!!

Mesaj Scris de Dr@cu!@$ 14.06.08 17:43

Am observat ca pe serveru acesta stilul de joc difera fata de celalalte servere unde este permis apararea X`ului sau a ostaticilor ... ei bine aici se crede ca este panda ...Dar nu este asa ...de exemplu: Azi la ora 18 pe cs_italy eram la terro si aveam awp..si eram in casa sus la geam si tineam tunelu acela si dupa ce se termina runda au inceput toti Ct ca io de ce stau la panda Neutral ... ca nu am voe vreau sa mentionez . Panda este atunci cand stai in intuneric sau dupa un colt si astepti sa vina omu fara sa pazesti X sau ostatici ...in schimb io la faza aceea aparam ostatici ...Si de aceea am tinut sa postez acest thread deoarece nu vreau sa se mai faca confuzie in a Pandi si a Apara X/ostatici Smile ...bafta all Smile
    iGu
    iGu
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 48
    Varsta : 35
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 03/06/2008

Confuzie !!! Empty Re: Confuzie !!!

Mesaj Scris de iGu 14.06.08 22:19

Are dreptate idolu` meu .. multi nu stiu sa faca diferenta intre a apara un X sau ostaticii .. si panda .. si cum sare unu cu gura e clar ca incepe tot serveru sa tipe Smile)

Data/ora curentă este: 21.11.24 14:43