Nu aveti voie sa folositi comanda amx_exec_cfg pe jucatori (decat daca acestia o cer). Aceasta regula este de cand lumea si pamantul respectiv 14.01.2009 (deci acum 1 an).
Pentru mai multe detalii CLICK AICI.
Nu ai primit suspendare pentru ca nu a cerut asta jucatorul in cauza. Daca mai fortezi jucatorii sa accepte configul ramai fara admin (deci nu suspendare).
O zi buna.
Daca nu este adevarat ceea ce scrie mai jos astept raspuns de la tine passarys altfel nu vreau sa se posteze aici.
Pentru mai multe detalii CLICK AICI.
Nu ai primit suspendare pentru ca nu a cerut asta jucatorul in cauza. Daca mai fortezi jucatorii sa accepte configul ramai fara admin (deci nu suspendare).
O zi buna.
Daca nu este adevarat ceea ce scrie mai jos astept raspuns de la tine passarys altfel nu vreau sa se posteze aici.
mesaj privat de la Leon a scris:Sal Kuddo si sory pt sms privat nam vrut sa mai fac tam tam pe forum cu o reclamatie pt ca stiu ca nu imi va da mie dreptate nimeni dar stiam ca nu e voie sa se mai dea reconfig si totusi passarys mi-a dat aseara cu toate ca in urma cu cateva ore tot el imi facuse poze si le-am pus pe forum ...mi-a si zis ca sunt curat ...aseara iar imi da rec si cand il intreb ce-i cu asta imi zice....ACCEPTA-L CA TE ARD!!!!Pe moment nu prea am vrut dar lam acceptat pt ca ma gandeam ca iau ban si pana mil scot ownerii raman asa....Bineinteles ca dupa asta a trebuit reinstal cs-ului pt ca nu-mi mai mergeau comenzile:|
Atat am vrut sa-ti zic scz de deranj.....Ms
Aaa si nu vreau sanctionare la pasarys ti-am zis ca sa vezi ca uni admini abuzeaza de comenzi cu noi "pokemonii"