Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: https://berceni.ace.st/u2369

+8
Dr@cu!@$
PeacEMakeR
liviu
kuddo
kotorash
dic@zor
ready4war
GTI.JEDY 2
12 participan?i

Mutu inger si demon!!!

GTI.JEDY 2
    GTI.JEDY 2
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 111
    Varsta : 35
    Localizare : Fetesti
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 24/05/2008

Mutu inger si demon!!! Empty Mutu inger si demon!!!

Mesaj Scris de GTI.JEDY 2 13.06.08 20:15

Ce parere aveti de meciul Romania-Italia???un rezultat bun dar puteam sa si pierdem sa si castigam!!!
    ready4war
    ready4war
    MEMBRU DE ONOARE
    MEMBRU DE ONOARE

Numarul mesajelor : 588
    Varsta : 31
    Localizare : Pe undeva in underground
    Jocul preferat : Mutu inger si demon!!! 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Data de inscriere : 02/05/2008

Mutu inger si demon!!! Empty Re: Mutu inger si demon!!!

Mesaj Scris de ready4war 13.06.08 20:16

wa pisamas in norocu lui Buffon.... pacat pacat... am avut destule ocazii dar si momente cand am stat cu sucul mancarea berea in gat ...
    dic@zor
    Server Slot
    Server Slot

Numarul mesajelor : 257
    Varsta : 32
    Data de inscriere : 09/05/2008

Mesaj Scris de dic@zor 13.06.08 20:20

IS nervos!Ma abtin de la injuratori dar Mutu e un idioat lualar dracu!pfff ne calificam si noi cu 4 puncte pfff!
    kotorash
    kotorash
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 197
    Varsta : 37
    Data de inscriere : 09/04/2008

Mesaj Scris de kotorash 13.06.08 20:34

oameni buni ar trebui sa ii pupam talpile lu Mutu .. el ne-a scos egalul ..ca daca nu ar fi "inventat" el primul gol ..stateau aia calare pe noi ...
    penalti au ratat altii si mai mari (maradona, baggio, ronaldo, ronaldinho, henry) si au ratat in FINALE, nu intr-un meci de grupe ... unde mai ai sanse.
    eu zic ca mutu a fost salvatorul nostru

Ultima editare efectuata de catre kotorash in 13.06.08 20:38, editata de 1 ori
    dic@zor
    Server Slot
    Server Slot

Mesaj Scris de dic@zor 13.06.08 20:37

Eu tot cu aceeasi impresie raman si imi cer scuze pentru injuraturi!Daca imi dati ban pe forum temporar inteleg...dar as vrea un warn
    kuddo
    kuddo
    WebDesigner and Owner
    WebDesigner and Owner

Numarul mesajelor : 1880
    Localizare : Holy Vatican City
    Jocul preferat : Mutu inger si demon!!! 428df26bc35b09319e31b1ffb712487b20b3245c
    Reputatie : 31
    Data de inscriere : 19/03/2008

Mesaj Scris de kuddo 13.06.08 20:50

praf meciu. puteam sa batem si cu 3 - 0 chiar...poate cu 3 - 1 (daca nu le anula golul). Asa ca nu mai pupati atata talpile lu mutu, ca mutulica a prins de 20 de ori poarta goala si un penalti.
    GTI.JEDY 2
    GTI.JEDY 2
    Veteran !
    Veteran !

Mesaj Scris de GTI.JEDY 2 13.06.08 21:02

asa e Kuddo prea il laudam pe mutu si daca era un jucator adevarat dadea simplu la firul ierbii...........puteau sa traga si alti jucatori nu numai mutu erau dica,chivu,niculae etc.........dar lasa ca o sa bata olanda in seara asta si gata o sa ne calificam!!!

A dat gol Olanda.............Kuyt!!!
    liviu
    liviu
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 2123
    Varsta : 43
    Localizare : Bucuresti
    Jocul preferat : Mutu inger si demon!!! 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Reputatie : 19

Mesaj Scris de liviu 13.06.08 21:10

Ce tot ati vazut la Mutu?? Nu stie sa dribleze,pasele le da in boscheti.doar daca primeste o pomana peste toti jucatorii e si el bun de ceva.Mult mai bun e Banel decit el...Iar fotbalisti de la Hagi in-coace nu mai avem oricit ar vrea ei sa demonstreze contrariul.
    GTI.JEDY 2
    GTI.JEDY 2
    Veteran !
    Veteran !

Mesaj Scris de GTI.JEDY 2 13.06.08 21:14

Mutu joaca bn numai la Fiorentina la nationala mereu a jucat slab.......dica e mai bun ca el(parerea mea)
    kotorash
    kotorash
    Veteran !
    Veteran !

Mesaj Scris de kotorash 13.06.08 21:32

liviu a scris:Ce tot ati vazut la Mutu?? Nu stie sa dribleze,pasele le da in boscheti.doar daca primeste o pomana peste toti jucatorii e si el bun de ceva.Mult mai bun e Banel decit el...Iar fotbalisti de la Hagi in-coace nu mai avem oricit ar vrea ei sa demonstreze contrariul.
    nici eu nu il agreez pe mutu, dar el a dat golul de unu singur .. a avut o anticipatie buna.
    am avut o gramada de faze in prima repriza sutul lui tamas din lovitura libera, bara lui chivu si multe altele periculoase
    dar cum fotbalul se joaca pe goluri ... mutul a fost cheia noastra
    kuddo
    kuddo
    WebDesigner and Owner
    WebDesigner and Owner

Numarul mesajelor : 1880
    Localizare : Holy Vatican City
    Jocul preferat : Mutu inger si demon!!! 428df26bc35b09319e31b1ffb712487b20b3245c
    Reputatie : 31

Mesaj Scris de kuddo 13.06.08 21:52

Lasa-ma ma cu anticipatia! in loc sa dea goluri de la jumatea terenului si sau sa dribleze tot terenu sa dea gol preferati un gol dintr`o gresala!
    MI-E RUSINE ca le-a anulat golu la italieni...preferam sa luam golul si sa luam bataie! decat sa imi aud vorbe ca facem blaturi si ca am scos egalul din cauza ca le-a anulat golul....asa daca le-am fi dat 3-4 goluri ar mai fi zis cineva ceva de golul anulat???? NU!
    PeacEMakeR
    PeacEMakeR
    Counter-Strike ? Ce-i aia ?
    Counter-Strike ? Ce-i aia ?

Numarul mesajelor : 10
    Varsta : 44
    Data de inscriere : 07/05/2008

Mesaj Scris de PeacEMakeR 14.06.08 9:36

Mutu in sus sau Mutu in jos nu mai conteaza, dupa parerea mea a fost meciul cel mai bun al echipei nationale fara Hagi. Nu au jucat niciodata asa.Cu noroc sau ghinion, cu goluri sau ratari, a fost un meci nerecomandat cardiacilor.Olanda a batut pe Franta, deci sunt sanse. Asa ca...Hai Romania!
    dic@zor
    Server Slot
    Server Slot

Mesaj Scris de dic@zor 14.06.08 10:22

Eu acum imi pun o singura intrebare:Cum am reusit sa ii batem pe olandezi dupa ce astia au facut 3-0 cu Italia si 4-1 cu Franta????
    Dr@cu!@$
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 170
    Varsta : 34
    Data de inscriere : 10/05/2008

Mesaj Scris de Dr@cu!@$ 14.06.08 10:33

io cred ca in grupa de calificare pentru EURO olanda a lasato mai moale ca sa nu pice intr`o grupa in asa infernala cum de altfel a si cazut ... pentru ca asa au facut si nemti ..ca sa evite sa cada in grupa asta ...au luat batae acasa de la cehii 3-0 Smile ...asta a fost tot Smile de aceea nu s`au agitat ei cu firea Smile
    GTI.JEDY 2
    GTI.JEDY 2
    Veteran !
    Veteran !

Mesaj Scris de GTI.JEDY 2 14.06.08 12:10

Parerea mea e ca Olanda nu era in forma in calificari dar acum sunt in cea mai buna forma posibila si cred ca au sanse mari sa castige Euro 2008!!!
    ready4war
    ready4war
    MEMBRU DE ONOARE
    MEMBRU DE ONOARE

Mesaj Scris de ready4war 14.06.08 13:02

lasa ma ca in meciu cu Olanda sigur il castigam pai dupa cum a zis aseara Van Basten: Ca in meciu cu Romania isi va baga in teren rezerve si va scote titulari.Astai sigur ca ei vor sa le faca in ciuda la Italieni si Francezi sa ii lase acasa si sa ne califcam noi cu ei...
    iGu
    iGu
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 48
    Data de inscriere : 03/06/2008

Mesaj Scris de iGu 14.06.08 22:10

Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar daca ziceti ca Mutu e praf .. inseamna ca n`aveti o treaba cu fotbalu Smile
    In calificari cine tragea echipa dupa el mereu ? Cate goluri decisive a dat ?
    In meciu cu Franta el nu s`a vazut asa de mult in atac pt ca a facut de multe ori si faza defensiva ...
    In momentu de fata nu e intr`o forma exceptionala, are problemele lui .. dar totusi .. nu mai ziceti ca e Banel sau Dica mai bun ca el, sunt diferente mari .. lu` Banel ii dai mingea in careu si nu stie ce sa faca cu ea, vrea sa dribleze toata apararea Smile) , iar de Dica ce sa mai zic .. intr`un campionat european ca asta, unde majoritatea jocurilor se bazeaza pe viteza .. el e un jucator care are doar 2 viteze in timp ce altii au 3-4 .. si e scos imediat din schema ..
    Si inca ceva, toti sariti la gatu` lu` Mutu insa de Chivu nu zice nimeni nimic .. a gresit jumatate din pasele pe care le`a dat, ba prea puternice, ba in aut .. si in plus in loc sa dea drumu repede la joc, se intorcea de 1000 de ori cu mingea, facea piruete ..
    Asa sunt romanii Smile in loc sa fie bucurosi ca nu ne`am facut absolut deloc de rusine in "grupa mortii" in care multi ziceau la inceput ca nu vom aduna nici macar un punct, sunt mereu nemultumiti si fac unele comentarii care nu`si au rostul in loc sa`si incurajeze echipa NATIONALA !!
    GTI.JEDY 2
    GTI.JEDY 2
    Veteran !
    Veteran !

Mesaj Scris de GTI.JEDY 2 14.06.08 23:43

corect igu ai mare dreptate chivu a gresit multe pase si nu prea am auzit de el.......dar in privinta lu dica gresesti,nicolita ce face cu viteza???nu face nimic daca nu stie cu mingea degeaba asa ca dica cu o pasa sclipitoare rezolva meciul,nu conteaza numai viteza dar daca poti sa le ai pe amandoua e perfect.........oricum mutu e cel mai bun dar noi ne luom de el pt ca asteptam prea multe de la el si de aceea nu zicem nimic de alti jucatori!!! Wink
    ready4war
    ready4war
    MEMBRU DE ONOARE
    MEMBRU DE ONOARE

Mesaj Scris de ready4war 15.06.08 10:29

ma nu te lua degeaba de Banel cum a intrat el pe teren imediat 2-3 suturi pe poarta noroc de buffon ca daca nu era gol sigur sigur...
    Dr@cu!@$
    Veteran !
    Veteran !

Mesaj Scris de Dr@cu!@$ 15.06.08 12:25

fratilor pana si Dinu a zis "Banel e bun pe santier ... la conditia sa fizica " Smile nu va inteleg pe langa faptu ca alearga ce`a facut baneL ma ?Smile ...io si daca as fi suporteru stelei n`as mai comenta despre banel mi`ar fi rusine ... ca ia dato lu zapata la iasi ...cre ca cel mai frumos gol luat din cariera lu zapata Smile) ...asa ca nu`l mai aparati pe banel ca banel alearga si atat Smile . In schimb Mutu e Mutu ..dica n`o sa ajunga niciodata unde e Mutu ...

treziti`va la realitate ... MUTU este cel mai bun stranier din Serie A ...si printre cei mai buni fotbalisti din Serie A ... banel si dica ce sunt ???

aa si inca ceva ... as vrea sa va vad pe voi cum jucati fotbal cand stiti k v`a murit bunica si ca aveti sa dati 12 milioane de Euro lu Chelsea Smile ...
    kotorash
    kotorash
    Veteran !
    Veteran !

Mesaj Scris de kotorash 15.06.08 13:02

Dinu a zis ceva de genu "Banel e muncitor .... dar echipa nationala nu-i santier" lol!
    *HRL* Yuly
    *HRL* Yuly
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 77
    Localizare : Iasi
    Data de inscriere : 04/05/2008

Mesaj Scris de *HRL* Yuly 15.06.08 13:32

Romania e aproape de o calificare istorica....de 8 ani nu a mai trecut de grupe.....lui Mutu nu ai ce sa'i faci, ca tot el a marcat primul gol ........iar faza cu penaltiul a fost o presiune uriasa pe capul lui mutu....dak dadea gol din penalti Romania era deasa calificata...dar asta e.... oricum a facut rezultate bune cu vice campioana si cu campioana ...... :!: lol! bounce
    GTI.JEDY 2
    GTI.JEDY 2
    Veteran !
    Veteran !

Mesaj Scris de GTI.JEDY 2 15.06.08 14:21

Ma eu zic sa nu ne mai certam care e bun si care nu important este sa ne calificam si sa iesim in starda cum nu am mai iesit de pe vremea lu Hagi Wink daca ar fi sa laudam acum am lauda si pe rat si pe contra goian care nu au facut nicio greseala dar ce conteaza cine a jucat bn.....important e sa ne calificam,din partea mea sa dea lobont gol ca sa nu mai zica nimeni nimic ca a dat mutu gol din noroc sau nu.Oricum asta e sigur Mutu trage Romania dupa el.
    Pustiu'
    Pustiu'
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 657
    Localizare : Bucuresti
    Data de inscriere : 08/04/2008

Mesaj Scris de Pustiu' 22.06.08 1:27

fotbalul de mult numai e doar un sport...e o afacere mai mult...consider ca nu se mai joaca pe bune chiar toate partidele....luam exemplul ''germania-cehia 0-3'' ...asta spune tot...cat despre mutu....eu unul nu il consider fotbalist...nu inteleg cum unii il compara cu hagi...pai omul ala era un fel de Zidane...te ungea pe suflet cand avea mingia la picior....mutu ce face knd are mingia la picior? ...rateaza penaltiuri ? ....dribleaza gresit? ...paseaza gresit? ....vorba lu liviu ...mai bun a fost Banel decat mutu....si in final...sa fim seriosi nici daca ne calificam nu aveam fata de Euro2008 ... am vazut cu totii cum joaca echipa....
    Dr@cu!@$
    Veteran !
    Veteran !

Mesaj Scris de Dr@cu!@$ 22.06.08 7:32

ma e parerea voastra ... dar sa nu uitam ca mutu este cel mai bun marcator in activitate al nationalei ...asa ca daca nu era mutu ..cre ca vedeam EURO2008 din nou la tv.

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Subiecte similare

-

Data/ora curentă este: 21.11.24 15:00