este slab la capitolul adminare ;
putinul timp care il petrec jucand cs este in ultimul timp pe serverul vostru .. nu ma laud ca ar fi foarte mult timp ;
in schimb cred ca prin jocul meu ridic destul de mult nivelul serverului (ma refer ca stau la x , pun bmb si nu fentez cs-ul nu ca dau eu toata echipa adversa peste cap)
avand in vedere ca am compu` cam praf si e singurul server pe care mi se misca bine nu vad de ce as risca ;
sincer oftica a fost motivul pt care pe langa ban mi-a dat si prostia aia de mi-a daramat cs-ul , care m-a facut sa pierd 3 min .
clar ori are 14 ani ori are admin cu bani ;
bafta all !!
E Berceni Progresu
Timpu’ trece,
da nu ia cu el deloc stresu’
E contextu’
care-ti cere sa-nveti cat mai repede sa te doara-n p**a de restu’
Nu-i nimic pro, e Progresu
Ce mai conteaza bro ce ne cere vestu’ ?
Sau cum ne vede restu’
Cand vezi tu
Ai mei tot n-au destul si-s satui de resturi
putinul timp care il petrec jucand cs este in ultimul timp pe serverul vostru .. nu ma laud ca ar fi foarte mult timp ;
in schimb cred ca prin jocul meu ridic destul de mult nivelul serverului (ma refer ca stau la x , pun bmb si nu fentez cs-ul nu ca dau eu toata echipa adversa peste cap)
avand in vedere ca am compu` cam praf si e singurul server pe care mi se misca bine nu vad de ce as risca ;
sincer oftica a fost motivul pt care pe langa ban mi-a dat si prostia aia de mi-a daramat cs-ul , care m-a facut sa pierd 3 min .
clar ori are 14 ani ori are admin cu bani ;
bafta all !!
E Berceni Progresu
Timpu’ trece,
da nu ia cu el deloc stresu’
E contextu’
care-ti cere sa-nveti cat mai repede sa te doara-n p**a de restu’
Nu-i nimic pro, e Progresu
Ce mai conteaza bro ce ne cere vestu’ ?
Sau cum ne vede restu’
Cand vezi tu
Ai mei tot n-au destul si-s satui de resturi