Sal stiu ca toata lumea zice ca a luat ban degeaba si eu oi face parte din aceea majoritate....am fost banat de inger motiv....el stie mie nu mi-a spus niciun motiv pt care ma banat....eram pe joc mi sa adresat un player cu nush ce variabile avea in vocabular (dar de bine nu in nici un caz) iam raspuns si io cu aceasi moneda si deodata ban....
Precizez ca abea intrasem pe serv si nu apucasem sa zic nici macar sal all.....deci ......poate sa se verifice consola..ce si cum sau intamplat lucrurile.....Poate inger o fi tovaras cu acel player...poate nush ce da nu-i frumos pt un admin sa dea ban ca un player ia raspuns la alt player care iau adus injurii tot eu sa fiu cel invinovatit.....
Din ce in ce mai multi admini profita de aceasta functie
Cu respect Leon !!
Precizez ca abea intrasem pe serv si nu apucasem sa zic nici macar sal all.....deci ......poate sa se verifice consola..ce si cum sau intamplat lucrurile.....Poate inger o fi tovaras cu acel player...poate nush ce da nu-i frumos pt un admin sa dea ban ca un player ia raspuns la alt player care iau adus injurii tot eu sa fiu cel invinovatit.....
Din ce in ce mai multi admini profita de aceasta functie
Cu respect Leon !!