Postez acest mesaj pentru a face o reclamatie impotriva lui Liviu detinatorul serverului cu privire la banul pe care l-am luat total aiurea din cauza lagului(9000 min-enorm)..........m-am uitat peste celelalte cereri unban si am observat ca 90%din cereri au fost acceptate,chiar daca acei jucatori au foslosit coade(wall,aim,etc...)........nush ce are Liviu cu mine,este detinatorul acestui server poate face ce vrea dar nici chiar asa sa-si bata joc de un jucator ca mine care joaca 5,6 ore pe zi chiar mai mult decat unii admini si sa iau ban din cauza lagului care nu cred ca e vina mea.Stiu ca majoritatea imi dau dreptate dar nu au putere si curajul necesar sa spuna pe forum.Il respect pe Liviu care e mult mai mare decat mine si nu-mi permit sa ii dau sfaturi dar in privinta mea a gresit.........astept si ceilalti admini sa-si dea cu parerea despre acest ban si sa fie cat se poate de seriosi...........imi cer scuze Liviu daca te deranjeaza acest mesaj dar ai gresit!!!.....bafta la toti si noroc la frage!!!
BERCENI.SERVEGAME.COM IS THE BEST!!!
BERCENI.SERVEGAME.COM IS THE BEST!!!