Chiar nu ma face pe mine banul care l-am primit de la andrei sau ASDE sau nush de la care da dak continuati in stilul asta de a da banuri numai k sa va "racoriti" k sa citez un alt PROST atunci nu ajungeti nicaieri. Va mai mirati k de ce joaca numai adminii pe server...... de aia k la owneri le-a intrat admineala in cap. Asta e un server public unde jucatorul trebuie respectat si orice cearta se poate solutiona si cu llama sau gag nu cu BAN. Nu conteaza k e pe 10 . 20 . 15 minute acel jucator nu se mai intoarce pe server. Da asta-i k unii cred k au prins pe dumnezeu de picior si acuma o labaresc prin server. Uite am si un exemplu de ce face un admin k sa se racoreasca... dupa ce k face un jucator in toate felurile k a luat vreo doua head-uri de la el (k dee el are imunitate la injuraturi) il mai ia si cu vreo 6 kick-uri (parca asa am numarat atunci) la rand k "sa se invete minte".
]
Abuzul reprezinta:
1. Nerespectarea drepturilor egale in joc, adica slay / kick aiurea la jucatori, neegalitate in joc
2. Jucatorii de pe server se trateaza cu un minim de RESPECT.
parca asa scria printre reguli pe acolo .....
]
Abuzul reprezinta:
1. Nerespectarea drepturilor egale in joc, adica slay / kick aiurea la jucatori, neegalitate in joc
2. Jucatorii de pe server se trateaza cu un minim de RESPECT.
parca asa scria printre reguli pe acolo .....