Nici nu stiu cum sa incep...in urma unor probleme ce le-am dezbatut impreuna cu asde si kuddo va anunt cu pareri de rau ca nu pot sa mai mentin serverul in functiune fara nici un sprijin din partea celor care ar binevoi sa ajute la mentinerea lui.De exemplu,tot am auzit de loss pe server..e si normal din moment ce la ora actuala ruleaza un amarit de intel celeron plus ca inca din prima zi in care iam dat drumul placa video sa ars,fapt ce il poate confirma asde,iar la ora actuala merge pe cea on board...azi gasisem sa inlocuiesc procesorul celeron cu un core 2 duo 6400 si la un pret extrem de mic...210 ron dar pe care sincer nu-mi permit sa ai dau pentru server.Alte cheltuieli cum ar fi lumina sau ipul serverului nu ma intereseaza,le suport eu,insa acuma voi decideti daca vreti sa mearga mult mai bine serverul.
Sper sa nu se interpreteze in cu totul alt sens decit cele relatate mai sus.
Pot sa va zic ca luni dimineata am pus si hard nou sperind ca voi elimina acel los de care va tot aud si am adaugat si cele 2 placute ram ddr2 pe care mi le-a dat Neromar si am scos 2 de 256,plus ca la ora 6.30 minute eu stateam sa reinstalez tot ce tinea de server ca pina cel tirziu ora 8.50 sa-i pot da drumu la server.Aceste lucruri nu m-au afectat in nici un fel si de aceea nu am considerat de cuvinta sa vi le aduc la cunostiinta.
Cam atit am avut sa va zic si sper sa nu intelegeti gresit...iar celor care cred ca i-am jignit sau adresat cuvinte urite si fara motiv imi cer de pe acuma scuze.
Sper sa nu se interpreteze in cu totul alt sens decit cele relatate mai sus.
Pot sa va zic ca luni dimineata am pus si hard nou sperind ca voi elimina acel los de care va tot aud si am adaugat si cele 2 placute ram ddr2 pe care mi le-a dat Neromar si am scos 2 de 256,plus ca la ora 6.30 minute eu stateam sa reinstalez tot ce tinea de server ca pina cel tirziu ora 8.50 sa-i pot da drumu la server.Aceste lucruri nu m-au afectat in nici un fel si de aceea nu am considerat de cuvinta sa vi le aduc la cunostiinta.
Cam atit am avut sa va zic si sper sa nu intelegeti gresit...iar celor care cred ca i-am jignit sau adresat cuvinte urite si fara motiv imi cer de pe acuma scuze.