Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: https://berceni.ace.st/u2369

+3
passarys
waingro_boss
sarpe
7 participan?i

chiar s-a terminat asa de-o data ? :(

sarpe
    sarpe
    CS1.6 Admin
    CS1.6 Admin

Numarul mesajelor : 866
    Varsta : 34
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 25/03/2008

chiar s-a terminat asa de-o data ? :( Empty chiar s-a terminat asa de-o data ? :(

Mesaj Scris de sarpe 02.07.09 3:16

fac acest topic poate o sa aflam ceva sigur... am vazut ca nimeni n-a mai zis nimic, nici ca se va mai da drumu la servar nici ca s-a inchis!
    imi pare rau ca servarul a "murit" asa subit Sad numai cand intram pe forum si vedem "suspend sarpe ca nu a folosit bine comanda"... "cerere aprobata" ... etc.
    totusi nu as vrea ca tot timpul care l-am petrecut alaturi de voi sa ramana doar o amintire Crying or Very sad
    waingro_boss
    waingro_boss
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 165
    Varsta : 51
    Localizare : constanta
    Reputatie : -1
    Data de inscriere : 05/08/2008

chiar s-a terminat asa de-o data ? :( Empty Re: chiar s-a terminat asa de-o data ? :(

Mesaj Scris de waingro_boss 03.07.09 18:22

Poate si noi avem o parte din vina la inchiderea servarului,eu unul l-am cunoscut personal pe liviu si-mi dau seama cat efort a depus acest om la bunul mers al servarului.dar cat sa mai poata si acest om daca nu e sprijinit de noi.eu propun sa facem un efort sa punem iarasi servarul in functiune cu o contributie de la fiecare atat cat poate el .daca are cinneva alte ideei spunetile si sa rezolvam aceasta problema.

cu respect waingro_boss
    passarys
    passarys
    CS1.6 Admin
    CS1.6 Admin

Numarul mesajelor : 193
    Localizare : Bucuresti
    Reputatie : 10
    Data de inscriere : 26/11/2008

chiar s-a terminat asa de-o data ? :( Empty Re: chiar s-a terminat asa de-o data ? :(

Mesaj Scris de passarys 04.07.09 2:04

da sarpe...ai dreptate...a fost ceva foarte frumos...cum spui si tu...admin suspendat..cereri aprobate....certuri...prietenii...ne petreceam chiar foarte mult timp pe server...dar..dupa cum se vede nimic nu va mai fi cum a fost...si acum imi aduc aminte in ce suspans stateam cand am facut cerere pentru admin....intram cred k de 10 ori pe ora sa vad dak am mai primit vreun pro... mi a parut bine sa va am ca si "colegi" bafta tuturor
    ReyZoR
    ReyZoR
    CS1.6 Admin
    CS1.6 Admin

Numarul mesajelor : 270
    Varsta : 29
    Localizare : Mioveni
    Reputatie : 2
    Data de inscriere : 20/06/2008

Mesaj Scris de ReyZoR 05.07.09 18:36

Din moment ce a fost inchis atat de mult nimeni nu va sti cand se va deschide.Deci nu vom mai avea parte de 30 min de asteptare pentru a gasi loc pe server si mort va ramane server chiar daca ruleaza...Fara jucatori e mort.Mi-a parut si mie bine sa joc pe acest server si sa am parte de o atmosfera minunata.Mult noroc tuturor!
    liviu
    liviu
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 2123
    Varsta : 43
    Localizare : Bucuresti
    Jocul preferat : chiar s-a terminat asa de-o data ? :( 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Reputatie : 19
    Data de inscriere : 19/03/2008

Mesaj Scris de liviu 12.08.09 18:22

Simabat 15 August 2009 va fi redeschis !
    comet
    comet
    CS1.6 Admin
    CS1.6 Admin

Numarul mesajelor : 273
    Localizare : Moldova Noua Jud. Caras-Severin
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 25/06/2008

Mesaj Scris de comet 13.08.09 17:04

super :x
    -=Mast3r=-YuLy
    -=Mast3r=-YuLy
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 595
    Varsta : 33
    Localizare : Iasi
    Jocul preferat : chiar s-a terminat asa de-o data ? :( 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Reputatie : 2
    Data de inscriere : 07/06/2008

Mesaj Scris de -=Mast3r=-YuLy 14.08.09 21:01

Multumim

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: 21.11.24 17:34