Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: https://berceni.ace.st/u2369

+3
BlaKe*
Nesimtzithu
XXXXXL
7 participan?i

rau de tot...

XXXXXL
    XXXXXL
    Counter-Strike ? Ce-i aia ?

Numarul mesajelor : 12
    Varsta : 35
    Localizare : Timisoara
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 09/03/2009

rau de tot... Empty rau de tot...

Mesaj Scris de XXXXXL 31.03.09 3:20

Stima all...
    Nick:XXL
    1.Acuma nu ca am ceva cu Admini dar nu prea se vede ca dau bunul simt pentru Playeri....
    2.Admini de cand si pana cand isi bat joc de Playeri cum vor ei..
    3.Asta nu inseamna ca daca ai Admin abuzezi de el la maxim...
    4.Daca un Player vorbeste cu un Admin foarte mult Adminul ce face .inceteaza cati dau ban etc....
    5.Dar cand un Admin injura nu este nimika si ne ia la mijto...
    6.Asta sa nu ziceti ca nui adevarat...si ne mai zice "ca poate zbori" asa se vb cu Playeri... lol Smile)
    7.De cand joc pe svr asta nu am avut nimika cu nimeni mam inteles bine...
    8.De cate ori mii sau facut poze eram curat...de cate ori mia dat Blind imd ziceam scoate blindu....
    9.Astazi injurul orei 8-9 am jucat pe svr..1 mapa pana la capat...si jucam bine dadeam HS mai multe si nimeni nu mia dat>>>Blind>>Poze>>>Demo etc...
    10.Sa schimbat mapa am jucat si asta pana la capat..sa schimbat iara alta...si la sfarsitul timpului ramas...deja toti incepeau ca am coduri...in fine...si dupaia Kuddo sa pus spect vreo 10 min..sa ma urmareasca presupun....eu am spus ca merg sa manc ca miera o foame..mam pus pe spect...manc ce manc si vine fratemiu ala mic la mine si imi zice vezi ca am iesit de pe CS am intrat eu pe mess Smile)) lol cami venea sal bat....
    11.Si acuma ce zic eu de ce a durat atata timp sami faca niste poze sau demo ori blind....asta nu inteleg eu....
    12.Si cand intru pe CS oo XXL Ban permanent...Just_me rpd ca XXL ce mai cauti pe svr ..iam zis da ce am facut..ca tea prins kuddo cu coduri Smile))
    13.Acuma ce sa zic uni Admini au ciuda ca un Player joaca mai bine ca el sau ca toti Smile)...acuma seara am jucat cu un tovaras...ce sati spun ASDE murea de ciuda..
    14.ASDE de ce nu iai facut poze,demo,blind,numai ca voi asa sunteti direct ban si mai si ameninti Playeri ca iesi de pe svr...
    15.kuddo sti ce vreau eu de la tine >>> DOVEZI>>NU VORBE>> ca dupa vb ori cine se ia Smile)) sa vad ca eu am avut coduri...
    Acuma astept si ale voastre pareri....
    Multumesc............
    Nesimtzithu
    Nesimtzithu
    MEMBRU DE ONOARE
    MEMBRU DE ONOARE

Numarul mesajelor : 289
    Varsta : 40
    Localizare : Constanta
    Data de inscriere : 27/06/2008

rau de tot... Empty Re: rau de tot...

Mesaj Scris de Nesimtzithu 31.03.09 9:56

Nu e nimic de inteles pentru tine, ca tot astepti o parere de la noi, vrei parere mea ESTI UN CODAT.. Twisted Evil
    Apropo, BLA, BLA si BLA-rui din astea am mai auzit noi pe aici, te pomenesti ca o fi jucat si tu in PGL, hai te rog lasa-ne..........
    Sper ca nu ai plans ? Ca dupa tot "acatistul" pe care l-ai scris as putea spune ca da..... Laughing Laughing
    BlaKe*
    BlaKe*
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 43
    Varsta : 32
    Localizare : Craiova
    Data de inscriere : 13/02/2009

Mesaj Scris de BlaKe* 31.03.09 10:25

Nesimtithule...spre deosebire de tine altii mai sunt si buni nu tin cu XXL dar...vad ca vb asa..sa te aflii in treaba ai u poze si dovezi de-l acuzi...?
    Nesimtzithu
    Nesimtzithu
    MEMBRU DE ONOARE
    MEMBRU DE ONOARE

Mesaj Scris de Nesimtzithu 31.03.09 10:45

Eu nu stiu cine mai esti si tu de te bagi in seama ? Care-i rostul tau ? Am fost de fata de fiecare data cand a jucat si inculsiv cand ia dat kuddo ban, comprende my friend ? Mad Mad
    A vrut o parere, i-am spus parere mea......
    Nu te mai baga cu japca in seama ca nu meriti nici minimul de atentia din partea mea.
    Cred ca la varsta ta ai altceva mai bun de facut decat sa-mi atragi tu mie atentia, sa joci un mario, tetris......sti tu jocurile alea de copii.
    P.S. - Chiar crezi ca nu sunt destul de bun ?....... Question . Vrbesti doar ca sa te afli in treaba (ca un copil ce esti).
    Pa !!!
    BlaKe*
    BlaKe*
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 43
    Varsta : 32
    Localizare : Craiova
    Data de inscriere : 13/02/2009

Mesaj Scris de BlaKe* 31.03.09 10:55

Multumesc, vad ca u ai comportament de copil...n-ai poze/demo nush de ce vorbesti nu o lua ca ceva personal...si eu am fost de fata cand il luau la misto adminii..nici nu-l cunosc dar nu se face asa cu jucatorii...au si ei niste drepturi daca te deranjeaza ii dai gag/llama si gata...cat despre tine ti se cam potriveste niku sa sti...De ce nu dovedesti cu poze sau demo daca a fost codat? Eu m-am uitat la pozele facute si a fost curat, care-i problema poate joaca bine...
    Nesimtzithu
    Nesimtzithu
    MEMBRU DE ONOARE
    MEMBRU DE ONOARE

Mesaj Scris de Nesimtzithu 31.03.09 12:56

Mda, eu copil ??.......cu riscul de a ma repeta, nu meriti minimul de atentie din partea mea.
    Cat de spre nick-ul meu ce te deranjeaza ? Asta este si mi-a placut, care e problema ta in fond si la urma urmei, te pomenesti ca o fi un avocat si tu, ups am uitat esti inca copil asa ca ce-ar fi mai bine sa stai cuminte in banca ta si cu minile la spate si sa-ti vezi de ale tale.
    P.S.- Fa in alta parte pe bunul samaritean ca la mine nu merge (poate l-ai impresionat pe XXL).
    sarpe
    sarpe
    CS1.6 Admin
    CS1.6 Admin

Numarul mesajelor : 866
    Varsta : 34
    Data de inscriere : 25/03/2008

Mesaj Scris de sarpe 31.03.09 15:20

ba potoliti-va ca topicul asta nu e deschis sa va certati voi Wink
    si 2. bai baitule exact cand zice lumea ca tu esti codat ti s-a facut foame instant, si belea a dreaq a mai venit si fratitu si te-a scos din CS. hai sa fim seriosi,in fine la mine e decat o parere,ownerii decid Smile
    XXXXXL
    XXXXXL

Mesaj Scris de XXXXXL 31.03.09 16:15

Sa sti ca asa este sarpe...nu are rost sa mint...si in plus daca lumea mia zis ca sunt codat de ce nu mia zis mai repede am jucat vreo 3 mape si nimeni nu a zis nimika sa fim seriosi..de cand joc pe svr nu am jucat niciodata cu coduri..ca nare rost asa mai bine nu mai joc CS...ce am minte de copil...dar asta numi place mie la voi..Dovezile vorbesc...nu vorbele.....de ce ban ca asa vor uni Admini...si in plus Blake are si dreptate cum am zis si eu..voi nu aveti respect fata de Playerii....Liviule te rog frumos sa imi scoti banul si sa joc CS in continuare...ca imi place svr asta....deci cand par suspect vreau ca imd sami deie blind,demo,poze,cel mai bine..cat si despre ASDE ..ce a facut aseara na facut bine...nu face poze nimika si ameninta playeri sa iese de pe svr si da censure aiurea...eu eram la sala aseara cu un tovarasii Smile)) deci ASDE si cu Just_me au mai ramas ON...erau ciuda la amandoi ca ala joaca bine Smile)si deaia el ia dat censure si ban....nu cred ca asa scrie in regulamentul vostru de Admini Smile)
    flash.01
    flash.01
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 59
    Varsta : 36
    Localizare : cum intrii in Bucuresti pe dreapta :)
    Jocul preferat : rau de tot... 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Reputatie : -1
    Data de inscriere : 17/01/2009

Mesaj Scris de flash.01 31.03.09 17:35

nesimtzitu este ironic cum e de obicei...nu stiu de ce se crede el un om asa important si matur ... usor nesi ca ti se incurca limba de atata vb Neutral si nu ne trebuie atentie din partea ta sa sti chiar deloc ... ce sa facem cu ea? Neutral
    kuddo
    kuddo
    WebDesigner and Owner
    WebDesigner and Owner

Numarul mesajelor : 1880
    Varsta : 37
    Localizare : Holy Vatican City
    Jocul preferat : rau de tot... 428df26bc35b09319e31b1ffb712487b20b3245c
    Reputatie : 31
    Data de inscriere : 19/03/2008

Mesaj Scris de kuddo 31.03.09 18:57

Fiule nu sunt convins 100% ca ai coduri dar sunt convins 80% prin urmare reprezinta peste 50% asa ca daca rotunjim ramai cu ban. Ai fost "investigat" de mai multe ori de catre admini inclusiv de mine, iar eu nu dau ban pe moment pot sa dau si maine si poimaine. Eu stau si privesc jucatorul pana sunt convins, indiferenta ca dureaza 1-2-3 zile sau mai mult. Explicatiile si controversele sunt inutile. Nu are rost sa intram in polemica pe tema asta.
    XXXXXL
    XXXXXL

Mesaj Scris de XXXXXL 31.03.09 20:24

mai baiatule inseamna ca nu esti bun sa Adminezi cine ii codat si cine nu ii...de ce sunt comenzile alea ...amx_ss XXL 5 exp..demo..blind...chiar asa am ajuns Kuddo sa fiu codat..daca eram codat de mult aveam ban..de cand am inceput sa joc eu pe svr vostru....si sa sti ca BANURILE nu se dau asa ca vrei tu..si se dau pe dovezii...Te rog frumos sa ma lasi sa joc....
    Nesimtzithu
    Nesimtzithu
    MEMBRU DE ONOARE
    MEMBRU DE ONOARE

Mesaj Scris de Nesimtzithu 01.04.09 8:42

Flash nu te mai abate de la subiect.........vezi cum pui jar pe foc?.....sti vorba lui kuddo? " te mananca in *** ......".
    P.S.- Uitate in dictionar ce inseamna cuvantul ironic si dupa aia mai comentezi, ok? Pana atunci ciocu mic si joc de glezne (la adresa mea) ca ne suparam.
    flash.01
    flash.01
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 59
    Varsta : 36
    Localizare : cum intrii in Bucuresti pe dreapta :)
    Reputatie : -1
    Data de inscriere : 17/01/2009

Mesaj Scris de flash.01 01.04.09 18:09

nesi...eu spun sa incheiem aici ca nu are rost sa ne mai certam...si lasama cu "ne suparam" ca " chiar nu ma intereseaza...si altadata vb mai frumos...pa bft
    murdoc
    murdoc
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 738
    Localizare : Bucuresti
    Reputatie : 5
    Data de inscriere : 20/03/2008

Mesaj Scris de murdoc 01.04.09 18:27