+6
Nesimtzithu
deme
gemil
placeboeffect
Nimeny_Altu.
liviu
10 participan?i
Anunt Server
liviu- Owner
- Numarul mesajelor : 2123
Varsta : 43
Localizare : Bucuresti
Jocul preferat :
Reputatie : 19
Data de inscriere : 19/03/2008
- Mesaj n°1
Anunt Server
In urma unui mare flood in acesta seara nu am sa mai dau drumul la server....e prea puternic si imi intrerupe reteaua....maine am sa dau citeva telefoane sa vad daca pot afla cine,ipul de pe care se da!
Nimeny_Altu.- CS1.6 Admin
- Numarul mesajelor : 310
Varsta : 42
Localizare : constanta
Reputatie : 0
Data de inscriere : 20/07/2008
- Mesaj n°2
Re: Anunt Server
sper sa aflii
placeboeffect- Counter-Strike ? Ce-i aia ?
- Numarul mesajelor : 7
Varsta : 53
Localizare : Berceni
Jocul preferat :
Data de inscriere : 29/03/2009
- Mesaj n°3
nu stiu ? gandeste-te cui i-ai dat ban ? Poate i-ai dat degeaba ! mai sti ?
Sunt multi oameni care au vrut binele acestui sv iar tu i-ai banat pt ca "ti s-a parut tie ceva".
Crezi ca acei oameni se chinuiau din iunie 2008 pana in prezent sa joace pe sv asta ca sa-ti fure tie 4 jucatori ?? Ma indoiesc ! Macar ii scoteai functia la om, dar sa-i si dai si ban ?
Va urez bafta in continuare si spor la fraguri !
Sunt multi oameni care au vrut binele acestui sv iar tu i-ai banat pt ca "ti s-a parut tie ceva".
Crezi ca acei oameni se chinuiau din iunie 2008 pana in prezent sa joace pe sv asta ca sa-ti fure tie 4 jucatori ?? Ma indoiesc ! Macar ii scoteai functia la om, dar sa-i si dai si ban ?
gemil- Veteran !
- Numarul mesajelor : 123
Data de inscriere : 26/04/2008
- Mesaj n°4
asta ce vre sa insemne o amenintare sau crezi ca nu stiu cine esti dar pana nu am dovezi clare nu ati voi spune numele dar stai linistit ca am sati fac si tie ce neai facut u nou ba chiar si mai mult o sati dispara tie impresiile din cap
Jocul preferat :
- Mesaj n°5
eu? ce-am facut eu ? Ma uimesti ! aveam pretentii la tine gemilgemil a scris:asta ce vre sa insemne o amenintare sau crezi ca nu stiu cine esti dar pana nu am dovezi clare nu ati voi spune numele dar stai linistit ca am sati fac si tie ce neai facut u nou ba chiar si mai mult o sati dispara tie impresiile din cap
deme- Veteran !
- Numarul mesajelor : 89
Varsta : 38
Jocul preferat :
Reputatie : 1
Data de inscriere : 21/02/2009
- Mesaj n°6
as zice ca ma bucur dar imi iau ban
LIVIU - tu de ce te bucuri??Nu vad care e rostul tau !
LIVIU - tu de ce te bucuri??Nu vad care e rostul tau !
- Mesaj n°7
Oricum trebuie sa fii prea dement sa faci chestii de genu asta , eu nu vad de ce un om "sanatos" la cap ar pierde vremea cu prostii de genu asta atata timp cat are alte nu stiu cate mii de servere la dispozitie unde poate juca.Eu credeam ca e destul de clar ca NU este nimeni obligat sa joace pe serverul asta dar daca cineva a ales ca sa joace pe berceni trebuie sa se conformeze unor reguli facute de ownerii acestui server si pe langa asta ownerii au tot dreptu de a-si selecta jucatorii dupa server.
liviu- Owner
Jocul preferat :
- Mesaj n°8
Am o banuiala cine ai fi..insa credema ca tot voi scapa de flood...cit despre faptul banarii eu nu stiu sa te fi banat...daca ai curaj zi cine esti si vom lamuri problema...in rest poti sa iei toti oamenii caci prea putin ma intereseaza...asa pot inchide serverul deoarece personal nu mai sunt atras de cs..si daca as vrea sa joc am destule servere unde as putea sa joc!
Jocul preferat :
- Mesaj n°9
@Nimeny_Altu: Ba baiatule ...tu esti paralel rau !Nimeny_Altu. a scris:Oricum trebuie sa fii prea dement sa faci chestii de genu asta , eu nu vad de ce un om "sanatos" la cap ar pierde vremea cu prostii de genu asta atata timp cat are alte nu stiu cate mii de servere la dispozitie unde poate juca.Eu credeam ca e destul de clar ca NU este nimeni obligat sa joace pe serverul asta dar daca cineva a ales ca sa joace pe berceni trebuie sa se conformeze unor reguli facute de ownerii acestui server si pe langa asta ownerii au tot dreptu de a-si selecta jucatorii dupa server.
@gemi : astept sa se intample ceva :-wdeme. a scris:as zice ca ma bucur dar imi iau ban
@deme : tu dc te bucuri ma ?
@liviu : ok
am inteles ca sv o sa se numeasca bidepa.servegame.com e adevarat ?
Nesimtzithu- MEMBRU DE ONOARE
- Numarul mesajelor : 289
Varsta : 40
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 27/06/2008
- Mesaj n°10
placeboeffect a scris:nu stiu ? gandeste-te cui i-ai dat ban ? Poate i-ai dat degeaba ! mai sti ?
Al naibi de "inteligent" esti tu, daca ai de reglat niste conturi fale in privat omule, dar aici e vorba de mai multi jucatori care joaca si le face placere sa joace pe acest server, pe cand tu un ofticat si un pueril, indiferent de motivul banului sau ce ti-a dat liviu sa faci din astea deja poti intra cu usurinta la categoria oamenilor jivini !
Mi-e sila de oameni care se razbuna fara sa-i intereseze macar de ceilalti care au de suferit degeaba.
In fine nu cred ca mai are rost, avand in vedere ca oameni ca tine nu inteleg si le tin pe ale lor.
P.S. - Nu uita ca roata se-ntoarce prietene !
Jocul preferat :
- Mesaj n°11
uite liviu ca nu spun prostii !
Ieri aveam si pe sv ! acum e scos
eu am oprit floodul, m-am tinut de cuvant ! acum vreau sa-mi scoti si mie banul de pe forum , asa ne-a fost vorba!
Stai fara grija ca nu voi mai juca pe sv.
Dar ban chiar mi-am luat degeaba.
Mor doar pe astia care comenteaza aici si nu stiu despre ce e vorba.
Poate le explici si lor sa stie dc am primit ban ca eu tot n-am inteles!Si sa-i intrebi pe cei in cauza de unde stiau de sv respectiv.Chiar sunt curios !
N-am vrut niciodata sa fur oameni de aici !Am stat offline pe steam tocmai sa nu se ajunga aici !
Te rog sa te uiti pe gametracker sa vezi cate ore am jucate la tine pe server si cate ore am jucate la mine pe sv!
I-ai banat aiurea pe Irina22 si M0rphin.
Au fost mai multi care au intrat la mine pt ca era sv tau oprit, au dat join unu dupa altu, nu i-am chemat eu.
Pe ce criterii ai dat ban ? ca n-ai dat la toti
au mai fost asa , care i-am vazut eu Bitezor, gaby_berceni,Lion si am sa ma uit in loguri sa ti zic pe toti, sau doar la unii le dai ban.
Singura mea rugaminte e sa le scoti banul la astia 2 si sa-i lasi in pace ca-ti sunt destul de fideli, nu-ti mai goni utilizatorii, si Jur pe rosu ca nu mai dau flood ! Lasa-mi ip-urile lor si le dau ban la mine pe sv, ei n-ar fi intrat daca mergea berceniul!
@restul adminilor berceni : in curand o sa disparesti si voi pe rand, unul cate unul si veti observa ca primiti ban pe nedrept si poate atunci o sa intelegeti!
P.S. : nu mai alungati utilizatorii fideli ai serverului, ca o sa ramaneti 10 insi
Jocul preferat :
- Mesaj n°12
gemil a scris:asta ce vre sa insemne o amenintare sau crezi ca nu stiu cine esti dar pana nu am dovezi clare nu ati voi spune numele dar stai linistit ca am sati fac si tie ce neai facut u nou ba chiar si mai mult o sati dispara tie impresiile din cap
hai mai gemil !
mai astept mult ?
ca deja ma plictisesc aici asteptand sa vad "chiar mai mult"-ul ala !
Sincer, vrei sa te joci solitaire?
EDGE- Veteran !
- Numarul mesajelor : 76
Varsta : 36
Localizare : Iasi
Jocul preferat :
Data de inscriere : 10/03/2009
- Mesaj n°13
nu va mai abaeti de la subiect
@liviu , daca este click net ai slabe sanse sa afli,daca este RDS sau altceva cu ip static ai putea ...dar unii nu s asa de prosti sa faca de pe PC lor Flood..mai intra prin Caffe baruri
@liviu , daca este click net ai slabe sanse sa afli,daca este RDS sau altceva cu ip static ai putea ...dar unii nu s asa de prosti sa faca de pe PC lor Flood..mai intra prin Caffe baruri
liviu- Owner
Jocul preferat :
- Mesaj n°14
Stiam cine este cel care e capabil de asa ceva...nu ma asteptam sa o si faca insa este o demonstratie pe viu in cine sa ai incredere...pacat!
Jocul preferat :
- Mesaj n°15
nu se ajungea pana aici daca nu ne banai aiurea !
asa zic si eu liviu !
Uite in cine am avut incredere! si cum ne-a dat la gunoi pt bani
asa zic si eu liviu !
Uite in cine am avut incredere! si cum ne-a dat la gunoi pt bani
Jocul preferat :
- Mesaj n°16
EDGE a scris:nu va mai abaeti de la subiect
@edge: daca taceai filozof ramaneai !
Prostia ta ma uimeste.Habar nu ai despre ce e vorba si te trezesti si tu cu clicknetu tau.
Cam bati campii tu si aberezi de la subiect
gemil- Veteran !
- Numarul mesajelor : 123
Data de inscriere : 26/04/2008
- Mesaj n°17
sai fie rusine pentru ce a facut eram sigur ca esti u si ca drept dovad ati spun si cu ce rut ai dat flodu e unu din germania uite dovada http://img11.imageshack.us/my.php?image=81214376.png si eu zic sa vb ca de la om la om ca daca vreau sati fac rau pot si eu sa fac rau
EDGE- Veteran !
- Numarul mesajelor : 76
Varsta : 36
Localizare : Iasi
Jocul preferat :
Data de inscriere : 10/03/2009
- Mesaj n°18
,,Mai" placebo de pe ce planeta ai venit ? nu ti se pare ca o cam dai in diverse cu noi? Daca nu iti place serverul tu crezi ca poti schimba ownerii ca pe Ceausescu?
Nu e de mirare ca ai ceva cu administratorii acestui server ..
si ca sa termin cum ai inceput tu cu o zicala :
Ciocu mic si joc de glezne
Ia aminte ,flood are mai multe sensuri ,flod e ala la care te referi tu sau cand intra cineva pe serv si face flood(da mesaje din consola /say fie /say_team fara numar cu anumite tente jignitoare sau sa faca reclama ) Eu am inteles al 2-lea sens .Eu recunosc,am gresit ,nu am inteles referinta . Te crezi asa tare ca ai venit sa spargi tu presupusa ta " dicatatura" ?
Prostia ta ma uimeste.Habar nu ai despre ce e vorba si te trezesti si tu cu clicknetu tau.
Nu e de mirare ca ai ceva cu administratorii acestui server ..
si ca sa termin cum ai inceput tu cu o zicala :
Ciocu mic si joc de glezne
- Mesaj n°19
Deja ii acordati prea multa atentie.
liviu- Owner
Jocul preferat :
- Mesaj n°20
Nu are rost sa va certati pentru o prostie...toti care au mai fost inaintea lui cu acces la server au facut la fel..SINGURUL care nici macar nu a incercat nici cel mai mic rau si pe acesta cale anunt ca il RESPECT este ASDE care in urma unei neintelegeri nu a deranjat cu nimic acest server asa cum au facut altii si sunt ceva la numar !
M0rPh|n- CS1.6 Admin
- Numarul mesajelor : 270
Varsta : 32
Localizare : hrl
Jocul preferat :
Data de inscriere : 03/05/2008
- Mesaj n°21
eu imi cer scuze daca din vina mea sa ajuns aici....cnd nu mergea berceniul am intrat pe acel sv...atat.. ...si atunci am dat join....si tot asa...in rest numai pe berceni am jucat scuze vlad daca din vina mea sa ajuns aici chiar imi pare sincer rau!
ps:si nu am cerut admin/vlad daca ai timp sa cauti discutia noastra...in logouri...cand era si irina tias fi recunoscator sa vada toti ca, chiar sunt player fidel al sv....si nu cer admin pe alte sv....
multumesc
ps:si nu am cerut admin/vlad daca ai timp sa cauti discutia noastra...in logouri...cand era si irina tias fi recunoscator sa vada toti ca, chiar sunt player fidel al sv....si nu cer admin pe alte sv....
multumesc
Vlad Alexandru- Veteran !
- Numarul mesajelor : 100
Varsta : 39
Data de inscriere : 22/09/2008
- Mesaj n°22
@morphin : Ai dreptate, cum si eu am dreptate, dar liviu e orb ! Am incercat sa-i arat remote logurile, dar nu vrea sa stie adevarul, citez "i-a spus lui cineva" cineva care nu ne mai vrea pe sv, pe mine, pe tine si pe Broasca, restul sunt OK.
@Nimeny_altu : Concentreaza-ti atentia asupra punctelor de pe radar , gasesti poze la cereri unban ! Nu te-a bagat nimeni in seama, dar simti nevoia sa-ti spui cuvantul cand defapt te bate tastatura.Urmaresti cumva sa spargi norma la posturi ?
@EDGE : lasa-mi ip si iti arat eu sensul exact. Ce consola amicul meu idiot ? Ai facut cumva scoala de retardardari ? Te bagi si tu in seama expertule care esti.Se scrie cu 2 de "o". Noroc cu tine ca ne-ai luminat,lasa un replay si-ti explic eu adevaratul sens.
@gemil : Ma uimesti din ce in ce mai placut, te credeam batut in cap, dar acum m-ai convins ca esti praf, Eram in Romania gemil, liviu poate confirma. Ai tu o atractie fata de Germania.
Later edit : EDGE esti paralel si echidistant cu lumea asta ma baiatule ma, nu ma mai pot oprii din ras, ma chinui sa descifrez ce ai vrut tu sa scri acolo
@Nimeny_altu : Concentreaza-ti atentia asupra punctelor de pe radar , gasesti poze la cereri unban ! Nu te-a bagat nimeni in seama, dar simti nevoia sa-ti spui cuvantul cand defapt te bate tastatura.Urmaresti cumva sa spargi norma la posturi ?
@EDGE : lasa-mi ip si iti arat eu sensul exact. Ce consola amicul meu idiot ? Ai facut cumva scoala de retardardari ? Te bagi si tu in seama expertule care esti.Se scrie cu 2 de "o". Noroc cu tine ca ne-ai luminat,lasa un replay si-ti explic eu adevaratul sens.
@gemil : Ma uimesti din ce in ce mai placut, te credeam batut in cap, dar acum m-ai convins ca esti praf, Eram in Romania gemil, liviu poate confirma. Ai tu o atractie fata de Germania.
Later edit : EDGE esti paralel si echidistant cu lumea asta ma baiatule ma, nu ma mai pot oprii din ras, ma chinui sa descifrez ce ai vrut tu sa scri acolo
liviu- Owner
Jocul preferat :
- Mesaj n°23
Vlade frate te-am rugat frumos sa terminati cu certuri...nu isi au rostul....pentru ceilalti ca sa va lamuriti asupra unui flood am sa va dau un extras dintr-un script..insa nu imi cereti root ca nu dau asa ceva...nici eu nu folosesc si nu am sa folosesc :
se Socket;
$ARGC=@ARGV;
if ($ARGC !=3) {
printf "...... comanda e perl $0 ip 0 0\n";
printf "Sa moara ...\n";
exit(1);
}
my ($ip,$port,$size,$time);
$ip=$ARGV[0];
$port=$ARGV[1];
$time=$ARGV[2];
socket(crazy, PF_INET, SOCK_DGRAM, 17);
$iaddr = inet_aton("$ip");
PS - e doar un extras,deci nu e complet asa ca nu va chinuiti sa il folositi cu ce trebuie ca nu va iese!
se Socket;
$ARGC=@ARGV;
if ($ARGC !=3) {
printf "...... comanda e perl $0 ip 0 0\n";
printf "Sa moara ...\n";
exit(1);
}
my ($ip,$port,$size,$time);
$ip=$ARGV[0];
$port=$ARGV[1];
$time=$ARGV[2];
socket(crazy, PF_INET, SOCK_DGRAM, 17);
$iaddr = inet_aton("$ip");
PS - e doar un extras,deci nu e complet asa ca nu va chinuiti sa il folositi cu ce trebuie ca nu va iese!
Vlad Alexandru- Veteran !
- Numarul mesajelor : 100
Varsta : 39
Data de inscriere : 22/09/2008
- Mesaj n°24
sunt o gramada de variante unele merg alte nu merg !
daca nu te ajuta banda degeaba
daca nu sti sa dai din linux degeaba.
Degeaba, daca va bate pc-ul!
daca nu te ajuta banda degeaba
daca nu sti sa dai din linux degeaba.
Degeaba, daca va bate pc-ul!
liviu- Owner
Jocul preferat :
- Mesaj n°25
E adevarat....crezi ca e greu de instalat linuxul??Hai sa fim seriosi!Dar nu depre asta era vorba(despre pricepere)doream sa-i lamuresc pe ceilalti sa aibe idee despre ce este vorba cu toate ca sunt constient ca mare lucru nu vor pricepe!Cit despre tine ai dovedit ca esti priceput in asa ceva insa eu nam 10 ani sa ma tin de dastea...ai las pe altii sa invete ceea ce eu nu am fost in stare sa invat
Am altele pe cap si mai importante decit de server de cs de supravegheat..intelegi ideea?Pentru mine e mai importanta familia decit sa imi pierd timpul cu prostii.Insa cu tot respectul si iti multumesc ca ai inteles si nu ma faci sa imi pierd timpul cu altele..cautind diverse solutii pentru a putea ceilalti sa joace linistiti fara a mai avea probleme.Aici inchei si sper sa nu mai continuati cu alte jigniri sau mai stiu eu ce.Asa ca va multumesc tuturor!
Am altele pe cap si mai importante decit de server de cs de supravegheat..intelegi ideea?Pentru mine e mai importanta familia decit sa imi pierd timpul cu prostii.Insa cu tot respectul si iti multumesc ca ai inteles si nu ma faci sa imi pierd timpul cu altele..cautind diverse solutii pentru a putea ceilalti sa joace linistiti fara a mai avea probleme.Aici inchei si sper sa nu mai continuati cu alte jigniri sau mai stiu eu ce.Asa ca va multumesc tuturor!