Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: https://berceni.ace.st/u2369

4 participan?i

Ce stil adoptati,ce fel de imbracaminte?

Pustiu'
    Pustiu'
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 657
    Varsta : 35
    Localizare : Bucuresti
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 08/04/2008

Ce stil adoptati,ce fel de imbracaminte? Empty Ce stil adoptati,ce fel de imbracaminte?

Mesaj Scris de Pustiu' 15.03.09 1:52

Recunosc ca am facut topingul acesta cand ma plictiseam,si in acelasi timp ma intrebam ce mai purtati voi,ce stiluri adoptati ( sa nu-mi spuneti ca EMO,ca va ucid Laughing ) . In opinia mea sunt 3 stiluri de imbracaminte:
    1-Haine largi ( hip hop style sau rock,se aseamana ca stil de imbracaminte...iubitorii de 50cent,Snoop Dog,Linkin Park...de fapt " iubitorii" e prea putin zis..deja daca adopti acest stil,te poti numi "FAN INRAIT" .
    2-Haine de "Fitze" ( acest stil este adoptat de majoritatea dintre tinerii din ziua de azi,UNII din ei neinteresandu-i daca le sta bine,ci doar sa aiba insemnul Nike,Adidas,Lacoste,Celio,Puma ETC...foarte putini sunt cei care reusesc sa se "ASORTEZE" .
    3-Haine de tip "clasic,simplu" ( in zille noastre acest mod de imbracaminte,este folosit de iubitorii clasicismului,cei care le placeau ce haine se purtau in anii 80,90,poate chiar mai devreme,si in cele din urma persoanele care nu vor sau nu au bani de haine " La Moda"...acest stil cred ca este cel mai rar intalinit spre deosebire de cele enumerate mai sus.
    Totusi de ce? ...Care sunt parerile voastre in legatura cu ce am discutat aici...?
    Calitate in raport cu pret,stil adoptat,firme preferate...de unde obisnuiti sa faceti "Shoping-ul" din ce magazin,ce firma..si asa mai departe.......Prin acest topic cred ca vom ajunge sa ne cunoastem mai bine cheers
    Lion
    Lion
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 721
    Varsta : 37
    Data de inscriere : 07/06/2008

Ce stil adoptati,ce fel de imbracaminte? Empty Re: Ce stil adoptati,ce fel de imbracaminte?

Mesaj Scris de Lion 15.03.09 8:49

Ma Pustane daca Nike,Adidas,Puma.... sunt de fitze ce zici de D&G,Calvin Klein,Giorgio Armani.... etc astea sunt de fite dupa parerea mea,cat despre moda sunt adeptu treningurilor.
    Pustiu'
    Pustiu'
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 657
    Varsta : 35
    Localizare : Bucuresti
    Data de inscriere : 08/04/2008

Ce stil adoptati,ce fel de imbracaminte? Empty Re: Ce stil adoptati,ce fel de imbracaminte?

Mesaj Scris de Pustiu' 15.03.09 20:12

Lioane...am enumerat doar cateva...daca te-ai fi uitat mai bine,am si precizat la sfarsit " ETC " Razz ...Trening...hmmm..stilul sport...tineresc...bun bun Cool
    EDGE
    EDGE
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 76
    Varsta : 36
    Localizare : Iasi
    Jocul preferat : Ce stil adoptati,ce fel de imbracaminte? Aadc0ce51ff6ba2042d633f8ec033b0de62091d0
    Data de inscriere : 10/03/2009

Mesaj Scris de EDGE 15.03.09 20:45

o pereche de blugi albastri inhisi , un tricou alb Puma ,jacheta de piele maro, adidasi Nike/Puma albi Razz
    coptu007
    coptu007
    CS1.6 Admin
    CS1.6 Admin

Numarul mesajelor : 61
    Varsta : 32
    Localizare : Arad
    Jocul preferat : Ce stil adoptati,ce fel de imbracaminte? 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Data de inscriere : 03/04/2008

Mesaj Scris de coptu007 15.03.09 21:07

cam asa si eu...blugi...normal nu largi :O ... tricori "de firma" cum zic unii ... puma adidas nike chiar si lotto ... si treninguri puma adidas... cat despre adidasi la fel adidas lotto ...nike mai putin

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: 21.11.24 17:01