Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: https://berceni.ace.st/u2369

3 participan?i

cristian

deme
    deme
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 89
    Varsta : 38
    Localizare : Bucuresti
    Jocul preferat : cristian 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Reputatie : 1
    Data de inscriere : 21/02/2009

cristian Empty cristian

Mesaj Scris de deme 14.03.09 16:59

Tin sa va anunt ca eu nu o sa mai joc pe sv berceni.Vad ca deranjez multa lume asa ca nu mai are rost sa ma agit, am facut cererea aia pt slot si mi se pare lipsa de respect (sau cum vreti voi) sa nu mi se raspunda.
    Nu inteleg de ce la toate cererile se da un raspuns DA sau NU(se da un motiv, nu ai minute, nu ai steam, ai 8 ani, nu ne place numele tau, ai avataru urat la mess etc), numai la mine ... se inchide topicu direct (probabil de murdoc).
    Asa ca eu ma retrag , va urez multa bafta si sa trageti cat mai bine.Hf baietilor care sunt in finala cupei berceni ... sa castige cea mai buna echipa.

Mi-a facut placere cat timp m-am jucat pe sv asta , probabil o sa pastrez legatura cu cativa playeri asa ca va salut cu respect si poate ne mai auzim.
    murdoc
    murdoc
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 738
    Varsta : 35
    Reputatie : 5
    Data de inscriere : 20/03/2008

cristian Empty Re: cristian

Mesaj Scris de murdoc 14.03.09 20:09

da, eu am inchis cererea. dupa cate ai vazut eu la sectiunea aia nu scriu (nu esti tu un caz singular sau special). ai primit de la majoritatea ok-ul, trebuia sa astepti, ca toti ceilalti, confirmarea si de la kuddo sau liviu. au mai fost situatii de genul asta, ca liviu/kuddo sa nu dea un raspuns imediat la o cerere, asa ca nu te crede persecutat. cererea am inchis-o pentru a se evitat postat-ul aiurea. sunt multi care raspund la cererile de admin doar ca sa le creasca nr de mesaje scrise pe forum...plus ca am vazut ca si tu incepusei sa te agiti. nu stiu daca era nevoie sa faci un topic legat de plecarea ta din moment ce ai jucat aici cateva saptamani...propabil ai vrut sa mai iesi odata in evidenta. multi au zis ca pleaca si toti s-au intors. nu m-ar mira sa fie si cazul tau. bafta

Ultima editare efectuata de catre murdoc in 15.03.09 13:01, editata de 1 ori
    kuddo
    kuddo
    WebDesigner and Owner
    WebDesigner and Owner

Numarul mesajelor : 1880
    Varsta : 37
    Localizare : Holy Vatican City
    Jocul preferat : cristian 428df26bc35b09319e31b1ffb712487b20b3245c
    Reputatie : 31
    Data de inscriere : 19/03/2008

Mesaj Scris de kuddo 14.03.09 21:27

Ai uitat sa te mentionezi, murdoc, in primul rand pe tine in postul tau. Dat fiind conflictul dintre tine si el eu nu ii pot da vot-ul meu, cred ca acesta este si motivul pentru care noi ownerii (cel putin eu) au stat in stand-by.
    De-asta nici nu am dat curs cererii tale, pentru ca vot-urile ownerilor trebuie sa fie in unanimitate, un singur vot impotriva respinge cererea, iar eu nu voi trece peste decizia lui murdoc asa cum nici el nu trece peste deciziile mele.
    Atata timp cat murdoc nu iti da vot-ul de PRO eu ma mentin neutru datorita relatiilor conflictuale dintre tine si el.
    deme
    deme
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 89
    Varsta : 38
    Reputatie : 1
    Data de inscriere : 21/02/2009

Mesaj Scris de deme 19.03.09 15:08

da kuddo , stiu situatia dar m-a deranjat faptul ca nici macar nu a zis ... RESPINS , si e mult mai bine ca nu mai joc pe sv .. daca jucam 20 de ani tot nu primeam nimic pt ca murdoc are minte/mentalitate de copil incapatanat si nu ai ce sa ii faci.

multumesc mult pentru ca macar s-a raspuns aici, o zi buna.
    murdoc
    murdoc
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 738
    Varsta : 35
    Reputatie : 5
    Data de inscriere : 20/03/2008

Mesaj Scris de murdoc 19.03.09 15:23

eu zic ca ti-ai gresit facultatea...la psihologie trebuia sa mergi. ai "darul" asta sa cunosti oamenii fara sa vorbesti cu ei. bravo. esti mare.
    CLOSED

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Subiecte similare

-

Data/ora curentă este: 21.11.24 17:34