..nu vreau sa reclam pe nimeni .. dar un admin mi'a dat gag .. nush de ce .. dar vreau sa'mi fie scos .. Nu am facut nimic ca sa merit gag.. multumesc.
+2
liviu
vasile uratu
6 participan?i
mi s'a dat gag
vasile uratu- Scoala de CS
- Numarul mesajelor : 16
Varsta : 34
Reputatie : 0
Data de inscriere : 21/04/2008
- Mesaj n°1
mi s'a dat gag
liviu- Owner
- Numarul mesajelor : 2123
Varsta : 43
Localizare : Bucuresti
Jocul preferat :
Reputatie : 19
Data de inscriere : 19/03/2008
- Mesaj n°2
Re: mi s'a dat gag
Spune-mi adminul si sa vedem ce are si el de spus in apararea lui !
- Mesaj n°3
poi tocmai asta e .. ieri cand am intrat pe server .. nu mi'a dat nimeni gag .. si azi cand am intrat .. mi'a schimbat numele automat in RICHARD 1 si nu puteam vb in chat .. nush care admin mi'a dat gag ..
sarpe- CS1.6 Admin
- Numarul mesajelor : 866
Data de inscriere : 25/03/2008
- Mesaj n°4
sa se uite ownerii in consola si vom vedea
In[10]sE- Veteran !
- Numarul mesajelor : 67
Localizare : Yugoslavia
Jocul preferat :
Data de inscriere : 21/02/2009
- Mesaj n°5
acelasi lucru mi sa intamplat si mie am jucat si am iesit peste 30 de min cand am intrat iara aveam gag si aveam alt nume se mai intampla dar nu stiu cine tot da gag
-=Mast3r=-YuLy- Veteran !
- Numarul mesajelor : 595
Varsta : 33
Localizare : Iasi
Jocul preferat :
Reputatie : 2
Data de inscriere : 07/06/2008
- Mesaj n°6
e din cauza la plugins , daca un admin ai da unui player de ex mihai , dupa ce a iesit mihai toti care vor intra vor avea numele schimbat ( adica mihai ) si gag ,
- Mesaj n°7
se poate sa fie de la plugin..oricum..problema s'a rezolvat .. am intrat a 2-a zi si numai aveam gag..numele era cel pus de mine..multumesc pt informatii:D..si scuze ca am postat aici..nu stiam exact ce s'a intamplat.
gabriel_berceni- Veteran !
- Numarul mesajelor : 351
Varsta : 57
Localizare : bucuresti /cartier berceni
Jocul preferat :
Data de inscriere : 01/07/2008
- Mesaj n°8
vasile ptr tine iti spun eu ce sa intimplat repede sa intelegi .azi -dimineata la ora 3, 30 jucai snow cu mine . ti-am dat blind de 3 ori , jucai in continuare si culmea eu ti-am dat ban . cu addban . martor era gemil care si el vazuse toata scena . gag nu folosesc sa dau . daca vrea un owner iti scoate banul ai dreptul sa intri sa joci pe sv , daca nu atunci nu ai acest drept . eu unul daca te vad pe sv si nu mi se comfirma ca banul ti la scos un owner , iti voi da din nou ban , ptr motivul cunoscut de toata lumea .ai spus ca ai fost admin aici si stii regulile . ptr mine intri in categoria playerilor codati si nu ai ce sa cauti aici . ownerii vor hotara nu eu .