salutare..... . oare cand o sa ma lasi in pace???....oare cand n-o sa te mai iei de mine ???....oare cand primesc adminul inapoi???.....sunt intrebari inutile...nu???) a inceput sa ma amuze chestia asta oricum a fost o greseala ceea ce ai facut (l-ai banat aiurea pe maitza)....dar.....(ce pana ta....e sv tau si faci ce vrea pana ta...mi se pare normal....) acum ce sa fac???...tac si inghit ....apropo...mai am mult suspend???.....imi vei da oare adminu inapoi??? (si asa cred ca eu am am avut mai mult timp suspend decat admin ..) ) (tu ai zis sa depun plangere .... apropo ... PLANGERE IMPOTRIVA LUI LIVIU )
2 participan?i
plangere :))
NEpriceput- Veteran !
- Numarul mesajelor : 86
Varsta : 38
Localizare : bucuresti
Reputatie : 0
Data de inscriere : 20/03/2008
- Mesaj n°1
plangere :))
liviu- Owner
- Numarul mesajelor : 2123
Varsta : 43
Localizare : Bucuresti
Jocul preferat :
Reputatie : 19
Data de inscriere : 19/03/2008
- Mesaj n°2
Re: plangere :))
Ma asteptam ca cel putin sa spui motivul pentru care si cit timp tia fost suspendat adminul.Asta denota ....fara raspuns.
Iar problema cu maitza e una personala a celor care au ipul incepind cu 86.121.deoarece am niste cunostiinte care mau deranjat si stii ca il si anuntasem...pot spune cei de pe server.Faptul ca a picat si el in aceeasi oala cu acei indivizi care culmea tot din militari sunt asta e..m inteles si iam scos banul.Poti intreba multi jucatori care stiu ca aceasta clasa a fost banata din cauza lor.Printre altele nici un admin nare dreptul sa scoata vreun ban fara aprobarea lui kuddo,master ady si a mea..iar tu nai cerut aprobarea nimanui...iar cu faptul cai serverul meu (pana mea)ma face sa ma intreb ce te mai atrage pe acest server??
Nu este fumos si nu ma asteptam sa pui problema astfel incit sa par eu vinovat...dar asta e...multumesc!
Iar problema cu maitza e una personala a celor care au ipul incepind cu 86.121.deoarece am niste cunostiinte care mau deranjat si stii ca il si anuntasem...pot spune cei de pe server.Faptul ca a picat si el in aceeasi oala cu acei indivizi care culmea tot din militari sunt asta e..m inteles si iam scos banul.Poti intreba multi jucatori care stiu ca aceasta clasa a fost banata din cauza lor.Printre altele nici un admin nare dreptul sa scoata vreun ban fara aprobarea lui kuddo,master ady si a mea..iar tu nai cerut aprobarea nimanui...iar cu faptul cai serverul meu (pana mea)ma face sa ma intreb ce te mai atrage pe acest server??
Nu este fumos si nu ma asteptam sa pui problema astfel incit sa par eu vinovat...dar asta e...multumesc!
NEpriceput- Veteran !
- Mesaj n°3
pentru ca m-am obisnuit...daia nu plec...asta e ceea ce ma retine pe sv. ....parerea mea e ca ma cunosc majoritatea si stiu de de sunt in stare... nu am cerut aprobare deoarece mi s-a parut ceva inutil....(dupa cum am zis ..... am intrebat cine l-a banat pe maitza si dc>>>>) dupa care i-am scos ban-ul (pt ca nu am primit nici un raspuns) deci automat daca nu a raspuns nimeni , am crezut ca a fost o greseala (ca a fost banat din greseala) cred ca e a 10-a oara cand zic asta!!!!mai ales ca il stiu de mic...stiam ca nu are de ce sa i-a ban....voi nu ati fi facut acelasi lucru??? inca ceva .... ce se intampla daca nu recunosteam?
liviu- Owner
Jocul preferat :
- Mesaj n°4
Hmm....nu uita ca exista logouri si in plus deja vazusem comanda de unban iar daca chiar vroiai ma aveai in lista de mesenger...deci se gasea o cale de rezolvare numai ca nai bunavoit sa.....
Dar raspunsul la reclamatia postata de tine tot nu lam primit!Si credema ca sar putea cit de curind ca acesta clasa de ipuri sa fie iar banata permanent...si nu neaparat de mine...mai exista cineva care bana acesta clasa si nam sa dezvaluinikul respectivului.!
Dar raspunsul la reclamatia postata de tine tot nu lam primit!Si credema ca sar putea cit de curind ca acesta clasa de ipuri sa fie iar banata permanent...si nu neaparat de mine...mai exista cineva care bana acesta clasa si nam sa dezvaluinikul respectivului.!
NEpriceput- Veteran !
- Mesaj n°5
nu inteleg ce raspuns mai vrei de la mine ... (raspunsul la reclamatia postata de tine tot nu lam primit) si vorba lui ala de azi (in loc sa atrageti oamenii buni , tu ii respingi )... serios acuma eu am incercat sa aduc lume...am adus doi dintre cei mai buni prieteni ai mei , care stiu ca joaca curat si nu ai sa-i vezi in viatza ta cu cheat-uri! - maitza ; - M3seRie/briliantu/mihai (acesta din urma nu poate juca mai mult de 10 minute pe server ca isi bat joc adminii de el ... el nu prea le are cu calcularoarele .... el e cu messu si cu cs-ul ... (chiar daca ar vrea sa depuna o reclamatie , nu stie ...adica nu isi da silinta sa invete... .... dar sa ma joace codat ) ... crede-ma ca nici macar nu stie ce e ala " forum" si adminii tai il acuza de cfg-uri...de mai multe nebuneli ) ) am aici in bloc un pusti de vre-o 14-15 ani .... cred ca ne-ar face pe mine, maitza,kuddo,master_ady si japo la un loc...) toti pe el singur ....) si tu zici de noi ca suntem "buni".... scuze daca nu-ti convine ceva...dar asta e realitatea ! (poate te mai gandesti si u la suspend-ul ala .... ca azi de multe ori voiam sa fac curatenie si nu puteam...) nb:D
liviu- Owner
Jocul preferat :
- Mesaj n°6
Cred ca e de ajuns si ca neam lungit prea mult...plus ca prea multe acuzatii imi aduci si nu te oblig sa vii pe acest server..iti convine bine...nu iarasi bine...sunt multe alte servere.
PS-te rog incearca sa ma ocolesti deja vad ca esti prea mult impotriva mea..si am sati dau si ban permanent ca doar ai scris cu mina ta ceva de genu ca....,,ce pana mea,,! Subiect loked ptr mine.
Salutari..
PS-te rog incearca sa ma ocolesti deja vad ca esti prea mult impotriva mea..si am sati dau si ban permanent ca doar ai scris cu mina ta ceva de genu ca....,,ce pana mea,,! Subiect loked ptr mine.
Salutari..