Folosesc aceasta metoda pentru a comunica cu tine, nu vreau sa-mi murdaresc lista de mess adaugandu-te si nu vreau ca acest monolog sa fie privat..So...drag copil al ploii...cum suferi tu asa trist de nebagare in seama....Nu m-a interesat cine mi-a dat kick si nu reprosam acest lucru, stiam ca se va intampla dar cafeaua era mai importanta...Cand ti-am zis ca nu vb cu tine eram foarte serios....era doar pentru @dy, Joannyta si inca vre-o 2...De ce ai simtit tu nevoie sa te bagi peste nu reusesc sa pricep....poate esti mic de intaltime, poate esti gras, un complex ceva tot ai tu...Oricum sper ca ti-a facut placere banul dat...din motive...stiute doar de tine si prietenul tau imaginar...Si data viitoare chiar am sa-ti fac semn....am sa scriu "Kuddo....etc etc" si atunci vei sti ca ma adresez persoanei tale...Daca nu vei pricepe, merge si cu urma de catarama...Hai bafta!
+2
kotorash
P34nut
6 participan?i
Kudd a.k.a. andrei
P34nut- CS1.6 Admin
- Numarul mesajelor : 6
Varsta : 41
Localizare : Bucuresti
Jocul preferat :
Reputatie : 0
Data de inscriere : 16/05/2008
- Mesaj n°1
Kudd a.k.a. andrei
kotorash- Veteran !
- Numarul mesajelor : 197
Varsta : 37
Data de inscriere : 09/04/2008
- Mesaj n°2
Re: Kudd a.k.a. andrei
asta trb adaugat la bancuri
kuddo- WebDesigner and Owner
- Numarul mesajelor : 1880
Varsta : 37
Localizare : Holy Vatican City
Jocul preferat :
Reputatie : 31
Data de inscriere : 19/03/2008
- Mesaj n°3
In legatura cu complexele nu ai nimerit-o...nu am asa ceva, iar slabiciuni nici d-alea nu prea am (ma rog..poate doar femeile, iarba, țuica romaneasca). Complexele le ai tu...nu eu bocesc pe forum ca un copil de clasa a 4-a.
Ai dreptate mi-a facut placere sa iti dau banul asta.
Zici ca sunt mic si gras? Daca o sa vi vre-o data la Constanta si o sa ai neplacerea sa ma intalnesti ai sa iti schimbi parerea.
Iar cand intrii pe server adminii vorbesc si tu ciulesti urechile si esti baiat cuminte si asculti si executi ceea ce ti se spune, daca nu pa-pa.
Lasa ca ai timp sa reflectezi la tot in cele 200 de minute cat ai ban...ca sa nu iti dau permanent.
Ai dreptate mi-a facut placere sa iti dau banul asta.
Zici ca sunt mic si gras? Daca o sa vi vre-o data la Constanta si o sa ai neplacerea sa ma intalnesti ai sa iti schimbi parerea.
Iar cand intrii pe server adminii vorbesc si tu ciulesti urechile si esti baiat cuminte si asculti si executi ceea ce ti se spune, daca nu pa-pa.
Lasa ca ai timp sa reflectezi la tot in cele 200 de minute cat ai ban...ca sa nu iti dau permanent.
rooney- Veteran !
- Numarul mesajelor : 82
Varsta : 30
Localizare : Iasi
Data de inscriere : 21/04/2008
- Mesaj n°4
da...la bancuri trebuie adaugat ...
murdoc- Owner
- Numarul mesajelor : 738
Varsta : 35
Localizare : Bucuresti
Jocul preferat :
Reputatie : 5
Data de inscriere : 20/03/2008
- Mesaj n°5
ce le place unora sa se bage aiurea in discutie...mai ales ca nu spun nimic prea inteligent...doar repeta ceva
Joannyta- Veteran !
- Numarul mesajelor : 390
Varsta : 33
Localizare : middle_of_nowhere
Jocul preferat :
Reputatie : 1
Data de inscriere : 08/04/2008
- Mesaj n°6
murdoc a scris:ce le place unora sa se bage aiurea in discutie...mai ales ca nu spun nimic prea inteligent...doar repeta ceva
Murdoc ma uimesti, exact acelasi lucru am vrut sa zic si eu (sti tu...geniile gandesc la fel) doar ca, nu vreau sa-l mai supar, sa creada ca am ceva cu el.
On-topic: Deoarece timpul banului s-a terminat sugerez