Bine murdoc dak tu zici asa...uite imi mai cer o data scuze pentru ca am acuzat in necunostinta prea multa de cauza...deci e a -3- a oara in care imi cer scuze...pana la urma o singura scuza era de ajuns..dar sa fiu eu un baiat cu cei 7 ani de acasa si am facuto de 3 ori...Spre informarea ta am citit regulamentul....eu nush ca ce ma milogesc eu la tine sa ma scuzi pana la urma dak vrei sa accepti scuzele bine dak nu iar bine....si gandestete ca orice om greseste in viata...nu imi zice mie ca esti painea lu Dumnezeu ...si sa iti mai zic ceva tu aplici prea nush kum sa zic "Regulamentul ala" .....dak te-ai uita mai bine pe forum ai vede ca nu sunt singurul care "Greseste"(alti injura) si vad k la aia nu le mai dai suspendari, avertizari cu ban pe forum si asa mai departe, ca iti place concluzia mea sau nu dar tu esti cu ochii ca pe butelie pe mine....
Eu mi-am facut 100000000000000000000000000000 de draci cu toate cele intamplate si m-am gandit la ceva: ai sa nu mai facem atata agitatie pe forum..ca nu se merita sa vada playerii o cearta intre un owner si un amarat de admin km sunt eu,asa k mai bn fara sa mai facem valuri prea mari, mergem si purtam o discutie cat mai decenta pe mess precum oamenii maturi si k capul pe umeri. acolo o sa imi spui ce ai cu mine, ce crezi ca ti-am facut si sa finalizam toata abureala care s-a iscat. de accord?
Uite ce am gasit!!!!
"Prietenul" meu murdoc uite ca ti-am facut si pe plac...si am adus dovada pentru care vrei sa ma excluzi de pe forum... Poftim
Eu mi-am facut 100000000000000000000000000000 de draci cu toate cele intamplate si m-am gandit la ceva: ai sa nu mai facem atata agitatie pe forum..ca nu se merita sa vada playerii o cearta intre un owner si un amarat de admin km sunt eu,asa k mai bn fara sa mai facem valuri prea mari, mergem si purtam o discutie cat mai decenta pe mess precum oamenii maturi si k capul pe umeri. acolo o sa imi spui ce ai cu mine, ce crezi ca ti-am facut si sa finalizam toata abureala care s-a iscat. de accord?
Uite ce am gasit!!!!
"Prietenul" meu murdoc uite ca ti-am facut si pe plac...si am adus dovada pentru care vrei sa ma excluzi de pe forum... Poftim