Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: https://berceni.ace.st/u2369

5 participan?i

Limbaj obscen folosit la adresa jucatorilor

juliano
    juliano
    Counter-Strike ? Ce-i aia ?

Numarul mesajelor : 5
    Varsta : 40
    Localizare : Romania
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 01/01/2009

Limbaj obscen folosit la adresa jucatorilor Empty Limbaj obscen folosit la adresa jucatorilor

Mesaj Scris de juliano 01.02.09 15:23

Azi la ora 13:20 aproximativ adminul MADA imi vorbeste urat adresand injurii obscene:

(juliano) MADA : daca mai dai o data cu flash fara sa te uiti o [cenzurat] pe mata imediat
    KoniGTigeR connected
    * Privilegii acordate
    g3org3 killed gaby_berceni with ak47
    BcN: Verific echipele
    KoniGTigeR is joining the Terrorist force
    MILAN : aha
    b0n3s killed superGod with m4a1
    juliano : vb frumos ca nu te am injurat

*** Broasca killed FLO with a headshot from ak47 ***
    *** MADA killed Chrystyano with a headshot from m4a1 ***
    pupak killed [D.c.L] with m4a1
    Broasca killed juliano with grenade
    MADA : gura
    [D.c.L] h

Sper ca se va ajunge la un limbaj decent cu timpul.

Stefan Iulian
    sarpe
    sarpe
    CS1.6 Admin
    CS1.6 Admin

Numarul mesajelor : 866
    Varsta : 34
    Data de inscriere : 25/03/2008

Limbaj obscen folosit la adresa jucatorilor Empty Re: Limbaj obscen folosit la adresa jucatorilor

Mesaj Scris de sarpe 01.02.09 22:43

Smile) asa e MADA mai agresiv ... ! Aveti si voi grija cu flasurile , panda etc. nimeni nu are nimic cu nimeni daca nu face ceva Wink
    MADA
    MADA
    MEMBRU DE ONOARE
    MEMBRU DE ONOARE

Numarul mesajelor : 70
    Varsta : 43
    Localizare : in orasul Drogurilor , strada alcoolului nr. =>infinit ,bloc 90% alcool , etajul Plin facut ! ap. L-
    Jocul preferat : Limbaj obscen folosit la adresa jucatorilor 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Data de inscriere : 29/05/2008

Limbaj obscen folosit la adresa jucatorilor Empty Re: Limbaj obscen folosit la adresa jucatorilor

Mesaj Scris de MADA 01.02.09 23:19

deci din cate observati limbajul neadecvat a fost transmis doar lui !!!
    pt 2 flashuri consecutive primeste ban !!!
    eu i-am trimis salutari mamei lui si atat !!!
    data viitoare ai ban
    afro
    juliano
    juliano

Limbaj obscen folosit la adresa jucatorilor Empty "5. Limbaj obscen asupra jucatorilor"

Mesaj Scris de juliano 02.02.09 1:25

Modul in care te vorbesti pe mine ma jigneste si cred ca pe majoritatea. Si faptul ca ma ameninti ca imi dai ban nu ma intimideaza deloc. N-ai decat, cap pentru mine esti un 0|.
    Regula 5 ai incalcat-o si pe langa asta si regula bunului simt .

5. Limbaj obscen asupra jucatorilor
    MADA
    MADA
    MEMBRU DE ONOARE
    MEMBRU DE ONOARE

Numarul mesajelor : 70
    Localizare : in orasul Drogurilor , strada alcoolului nr. =>infinit ,bloc 90% alcool , etajul Plin facut ! ap. L-
    Jocul preferat : Limbaj obscen folosit la adresa jucatorilor 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Data de inscriere : 29/05/2008

Mesaj Scris de MADA 02.02.09 1:40

regula e valabila ma nenea 0 daca jucatorul nu a facut nimik , asta cred ca nu ai inteles si nu mai fii asa tare in gura
    ca fata in fata ai fii u un 0 !!! pa si fa-ma sa imi fie dor de tine
    afro
    gabriel_berceni
    gabriel_berceni
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 351
    Varsta : 57
    Localizare : bucuresti /cartier berceni
    Data de inscriere : 01/07/2008

Mesaj Scris de gabriel_berceni 04.02.09 0:22

Nu stiu ce se intimpla ......Reclamatiile astea le fac numai copii care sufera de ei , in gandul lor cred ca au o personalitate puternica , dar in realitate sant zob.......cum poti tu da reclami pe cineva care are dreptate juliano ???? te-a atentionat de nu stiu cate ori ....playerii ma strigau pe mine pe sv sa-ti dau ban ptr pinda (citeste ce ai copiat ), si tu vii aici sa faci reclamatii??????? vb lui mada copile ....fara suparare...fa-ne sa ne fie dor de tine ......
    juliano
    juliano

Mesaj Scris de juliano 04.02.09 10:49

Era vorba de cei cativa ani de acasa care oricum lipsesc la majoritatea de pe aici. Si cine e MADA sau tu : niste jucatori ca oricare alti cu cateva comenzi in plus la dispozitie. Daca eram "copil" ma puneam la mintea lui si il injuram cu aceeasi masura, dar nu asta e o solutie. Pana cand nu se va ajunge la un limbaj decent eu nu voi mai intra. Chiar nu ma intereseaza de dorul vostru . N-aveti decat sa va dati la mesaje obsecene si la "buf" cate vreti voi intre voi.
    liviu
    liviu
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 2123
    Localizare : Bucuresti
    Reputatie : 19
    Data de inscriere : 19/03/2008

Mesaj Scris de liviu 05.02.09 11:08

CLOSED

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: 21.11.24 15:00