oameni buni baiatul valy_o1 nu e codarul cu wall ..... eu sunt ala siu mam gandit de ce sa sufere altu din vina mea ... scz ca am intrat pe forum si am scris acest topic dar mam gandit ca valy_01 nar vrea sa ia ban pe degeaba (raspuns la ,,reclamatie gabi_berceni ,,
5 participan?i
nu e el de vina
valyman- Counter-Strike ? Ce-i aia ?
- Numarul mesajelor : 13
Varsta : 44
Localizare : Braila
Reputatie : 0
Data de inscriere : 24/01/2009
- Mesaj n°1
nu e el de vina
gabriel_berceni- Veteran !
- Numarul mesajelor : 351
Varsta : 57
Localizare : bucuresti /cartier berceni
Jocul preferat :
Data de inscriere : 01/07/2008
- Mesaj n°2
Re: nu e el de vina
daca tot afirmi lucrul asta pune si ip-ul tau aici ......
liviu- Owner
- Numarul mesajelor : 2123
Varsta : 43
Localizare : Bucuresti
Jocul preferat :
Reputatie : 19
Data de inscriere : 19/03/2008
- Mesaj n°3
92.82.240.225 ; 92.80.178.2 ; 92.80.148.85
Nu vad la ce te-ar ajuta decit daca vrei sa le confrunti cu ale lui celalalt valy!
Nu vad la ce te-ar ajuta decit daca vrei sa le confrunti cu ale lui celalalt valy!
- Mesaj n°4
gabi eu am ip rutabil si liviu nu ma ajuta cu nik pe mine dar pe valy celalalt da
- Mesaj n°5
vreau doar sa nu fie el de vina pentru ca am avut yo wall , oi fi yo un codar dar dunt sufletist
kuddo- WebDesigner and Owner
- Numarul mesajelor : 1880
Varsta : 37
Localizare : Holy Vatican City
Jocul preferat :
Reputatie : 31
Data de inscriere : 19/03/2008
- Mesaj n°6
este ip DINAMIC cand ti se schimba ip-ul valyman nu routabil pentru ca nu te aflii in spatele unui router.
-=CraZy=-- Veteran !
- Numarul mesajelor : 57
Varsta : 37
Localizare : bucuresti
Jocul preferat :
Data de inscriere : 09/01/2009
- Mesaj n°7
Are dreptate Koddo...este Dinamic ...nu Routabil.. cei care folosesc cuvantul routabil..se exprima total eronat..am mai auzit exprimari dastea...
Frumos din partea ta Valyman...e totusi ceva bun sa iti iei o responsabilitate asupra ta..una grava ,Cod ...dar asta nu cred k te scapa fara o mica pedeapsa macar...Dc nu te-ai gandit de prima data ca ii faci rau lu celalalt valy..si ma mai gandesc sa nu fie si manevra...sau sa ai ceva in cap...in fine, ownerii sunt in masura sa ia o decizie ce sa faca cu tine..
Frumos din partea ta Valyman...e totusi ceva bun sa iti iei o responsabilitate asupra ta..una grava ,Cod ...dar asta nu cred k te scapa fara o mica pedeapsa macar...Dc nu te-ai gandit de prima data ca ii faci rau lu celalalt valy..si ma mai gandesc sa nu fie si manevra...sau sa ai ceva in cap...in fine, ownerii sunt in masura sa ia o decizie ce sa faca cu tine..
gabriel_berceni- Veteran !
- Numarul mesajelor : 351
Varsta : 57
Localizare : bucuresti /cartier berceni
Jocul preferat :
Data de inscriere : 01/07/2008
- Mesaj n°8
ptr tine un player nu va mai intra pe acest sv 69 de zile . de la mine unul nu vei gasi compasiune !!!! daca eu te voi vedea pe acest sv jucand voi sta cu ochii pe tine si la cea mai mica greseala a ta iti voi da ban .