Meci de CPL 3D vs SK in final SK castiga dar m-a impresionat tactica celor de la 3D cand singurul de la SK a pus bmb pentru a-l acoperi pe cel care dezamorsa bmb echipa 3D a dat multe smoke-uri.Min 2:30 sau cam asa.Jucatori adevarati parerea mea.
5 participan?i
SK vs. TEAM 3D
ReyZoR- CS1.6 Admin
- Numarul mesajelor : 270
Varsta : 29
Localizare : Mioveni
Reputatie : 2
Data de inscriere : 20/06/2008
- Mesaj n°1
SK vs. TEAM 3D
Meci de CPL 3D vs SK in final SK castiga dar m-a impresionat tactica celor de la 3D cand singurul de la SK a pus bmb pentru a-l acoperi pe cel care dezamorsa bmb echipa 3D a dat multe smoke-uri.Min 2:30 sau cam asa.Jucatori adevarati parerea mea.
waingro_boss- Veteran !
- Numarul mesajelor : 165
Varsta : 51
Localizare : constanta
Reputatie : -1
Data de inscriere : 05/08/2008
- Mesaj n°2
Re: SK vs. TEAM 3D
miar fi placut sa va vad si pe voi ,cei mai buni de pe berceni sa concurati cu alte echipe.eu cred ca ati face fata unei asemenea competiti.
kuddo- WebDesigner and Owner
- Numarul mesajelor : 1880
Varsta : 37
Localizare : Holy Vatican City
Jocul preferat :
Reputatie : 31
Data de inscriere : 19/03/2008
- Mesaj n°3
E ca si cum ai compara un sofer de taxi cu un sofer de rally sau de F1.
Aia sunt profesionisti, trebuie sa sti sa rezisti sub stres...etc. Aia daca unul din ei nu prea face killuri poate fi dat afara. Pe noi ne doare la bască daca jucam slab pentru ca nu ne castigam existenta din asta. Dar eu cred ca sub stres nu am fi la fel ca pe berceni de zei gandindu-ma ca echipa mea a pieredut niste bani din cauza unei greseli de-ale mele.
Aia sunt profesionisti, trebuie sa sti sa rezisti sub stres...etc. Aia daca unul din ei nu prea face killuri poate fi dat afara. Pe noi ne doare la bască daca jucam slab pentru ca nu ne castigam existenta din asta. Dar eu cred ca sub stres nu am fi la fel ca pe berceni de zei gandindu-ma ca echipa mea a pieredut niste bani din cauza unei greseli de-ale mele.
Criss-Angel- Veteran !
- Numarul mesajelor : 109
Varsta : 31
Localizare : Drobeta Turnu Severin
Jocul preferat :
Reputatie : 0
Data de inscriere : 02/09/2008
- Mesaj n°4
pfff cred ca trebuie sa joc 50 de ani de cs de acum in colo sa pot face fata in fata expertilor
Qu1k- Veteran !
- Numarul mesajelor : 46
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti
Jocul preferat :
Reputatie : 0
Data de inscriere : 23/10/2009
- Mesaj n°5
Ma daca e facem o echipa si fac rost de adversari.Server de war am eu si e ok!