admin suspendat + ban permanent. sunt aroape convins ca nu el juca cu adminul. ban-ul va fii scos dupa ce va posta aici sa ne lamureasca
2 participan?i
Nimeny_Altu
murdoc- Owner
- Numarul mesajelor : 738
Varsta : 35
Localizare : Bucuresti
Jocul preferat :
Reputatie : 5
Data de inscriere : 20/03/2008
- Mesaj n°1
Nimeny_Altu
Nimeny_Altu.- CS1.6 Admin
- Numarul mesajelor : 310
Varsta : 42
Localizare : constanta
Reputatie : 0
Data de inscriere : 20/07/2008
- Mesaj n°2
Re: Nimeny_Altu
lol acum vad si eu daca zici ca am jucat inseamna ca nu am fost eu pt ca eu de 4 zile muncesc pana pe la 2 noaptea pt ca am o urgenta si trebuie sa termin,problema e ca nu imi dau seama cine ar putea sa joace ca eu am serveru la favorit numai pe steam si fimiu nu prea cred ca reuseste sa intre pe steam pt ca nu are shortcut pe desktop.oricum asta e ce sa fac bine macar ca pot juca ca player chiar daca va trebuii sa astept iar pana prind loc )
murdoc- Owner
Jocul preferat :
- Mesaj n°3
eu te-am tot strigat...am incercat sa vorbesc cu tine. cand ai intrat pe server...sau cine a intrat...nu a salutat si juca si prost. o sa iti schimb parola la admin si ti-o trimit pe privat. tot ce am vrut a fost sa postezi aici sa explici care a fost problema...
Nimeny_Altu.- CS1.6 Admin
- Numarul mesajelor : 310
Varsta : 42
Localizare : constanta
Reputatie : 0
Data de inscriere : 20/07/2008
- Mesaj n°4
da murdoc era altcineva si daca zici ca nu a raspuns deloc sigur era fimiu dar nu imi dau seama cum a intrat pe steam doar stii ca eu salut mereu si respect pe toti deaia cred ca nici nu am aparut pana acum la rubrica "reclamatii" oricum imi cer scuze dar fii sigur ca nu eram eu am spus ca am muncit pana tarziu zilele astea drept ex. si acum deabea am ajuns la ora asta acasa.
murdoc- Owner
Jocul preferat :
- Mesaj n°5
ok. adminul l-ai recapatat...ban nu mai ai. dar vezi...poate nu se mai repeta pentru ca am mai avut o situatie asemanatoare si nu a iesit prea frumos.