Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: https://berceni.ace.st/u2369

5 participan?i

camp in baza

westside_meth0d
    westside_meth0d
    Counter-Strike ? Ce-i aia ?

Numarul mesajelor : 8
    Varsta : 29
    Localizare : curtea de arges
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 01/12/2008

camp in baza Empty camp in baza

Mesaj Scris de westside_meth0d 30.12.08 15:37

salut , azi pe serverul berceni pe harta de_dust2_2006 eram ct si stateam in baza, bomba nu era pusa, apoi l-am luat pe Lion ,dupa care imi da ban pentru 1 ora 40 min. Eu mi-am schimbat ip si am intrat iar sa i zic ca nici nu era bomba pusa Neutral si i-am zis :
    *DEAD* MeTh0D : lion de ce te oftici ma Neutral ?
    *DEAD* MeTh0D : la ct parca e voie in baza
    *DEAD* MeTh0D : la ct parca e voie in baza
    *DEAD* MeTh0D : pai zi si tu inainte
    *DEAD* MeTh0D : ceva
    *DEAD* Lion iesi ca ati dau censure
    *DEAD* MeTh0D : warning
    *DEAD* MeTh0D : de ce a ies?
    *DEAD* MeTh0D : s-a dus banu [color=blue]( initial am crezut ca banul era de 1 min, apoi am vazut ca era de 1 ora si 40 min)[/color]
    apoi se baga si gaby berceni :
    *DEAD* gaby_berceni : lasa-l la mine lione
    *SPEC* gaby_berceni : iesi metod singur?

si mi-a dat censure cred ... apoi

*DEAD* MeTh0D : O sug lui gaby_berceni
    *SPEC* gaby_berceni : haha3
    *DEAD* MeTh0D : Neutral
    *DEAD* MeTh0D : gaby_berceni Imi place sa fiu gay.
    *DEAD* MeTh0D : de ce mi-i dat censure
    *SPEC* gaby_berceni : eu ?
    *DEAD* MeTh0D : da
    *SPEC* gaby_berceni : vezi ca esti gay
    *DEAD* Lion : haha3
    *DEAD* MeTh0D : zi de ce ai dat censure?
    *SPEC* gaby_berceni : haha3

si am iesit Smile
    apoi m-am uitat prin reguli , si uitati ce am gasit :

[quote]Exemple de reclamatii pentru care adminii vor ramane fara admin:
    1. Se baga 2 sau mai multe voturi intr-o singura harta
    2. Se executa abuziv comenzile de blind/flash
    3. Se schimba harta fara vot
    4. Se dau voturi abuzive gen: "Gheorghe e cel mai sexi de pe server? DA sau NU"
    5. Limbaj obscen asupra jucatorilor
    6. Suferinþe de genul: "ba nu mai comenta ca iti iei ban" , etc
    [b][color=red]7. Pe o harta pe care se pune bomba Adminul da slap la CT pentru camping (nu au voie)[/color][/b]
    8. Pe o harta cu ostatici Adminul da slap la tero care pazesc ostaticii.
    9. Adminii scot sau modifica optiunea "max_awps" prin care e delimitat numarul awp`urilor
    10. Adminii la tero pe harta cu bomba campeaza pe motiv ca: "eu sunt admin bah vezi-ti de treaba ta!"
    11.Amenintari la adresa unui jucator daca ia o arma(awp,daca max_awps este setata pe 1)

[/quote]
    El nici macar slap nu mi-a dat , nici macar NU M-A AVERTIZAT , mi-a dat ban si apoi gaby mi-a dat censure
    tbk-m@r!u$$$$
    tbk-m@r!u$$$$
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 110
    Varsta : 37
    Localizare : bucuresti
    Data de inscriere : 16/11/2008

camp in baza Empty Re: camp in baza

Mesaj Scris de tbk-m@r!u$$$$ 30.12.08 16:23

auzi......domnu cum teo chema pe tine mai bine tiai vedea paiul din ochiul tau si pe urma ai face tu plangere (poate sti la ce ma refer) laudarosule si mai presus de toti mai esti tare in gura....lumea ati spunea sa taci din gura nu tu sufereai si mai mult....domnu' cum teo chema Suspect
    westside_meth0d
    westside_meth0d

Mesaj Scris de westside_meth0d 30.12.08 16:32

tbk-m@r!u$$$$ a scris:auzi......domnu cum teo chema pe tine mai bine tiai vedea paiul din ochiul tau si pe urma ai face tu plangere (poate sti la ce ma refer) laudarosule si mai presus de toti mai esti tare in gura....lumea ati spunea sa taci din gura nu tu sufereai si mai mult....domnu' cum teo chema Suspect
    omule , am tacut din gura , n-am mai zis nimic 2 runde , dar mi-a dat pana la urma censure Neutral, pune-te in locul meu , sa vedem daca ai tacea Smile
    gabriel_berceni
    gabriel_berceni
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 351
    Varsta : 57
    Localizare : bucuresti /cartier berceni
    Jocul preferat : camp in baza 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Data de inscriere : 01/07/2008

Mesaj Scris de gabriel_berceni 30.12.08 18:08

in primul rand eu nu ti-a dat ban . in al doilea rand nu ai censure . in, al treilea rand , regulile sant clare dar tu nu ai facut absolut nimic decat sa iesi dupa sv si sa faci reclamatia asta . de ce nu ai copiat toata conversatia ta cu lion , de la inceput ?
    ai fost tero , la inceput o perioada pina te-a mutat sv la ct . la tero faceai panda , si de acolo a inceput discutia . iar comanda care ti-am dat-
    o eu nu este censure .plus de asta martorii dupa server , playerii si adminii sa tii bine minte ca nu sant prostii tai stimate domn.si ca sa te lamuresc rog pe cei care au fost pe sv la harta respectiva sa faca comentarii la ceea ce ai scris tu aici .cand tu ai intrat inapoi pe harta aveai deja banul dat de lion de o ora jumatate si normal ca te-a atentionat ca nu aveai voie sa intri la joc cu ban .sa zici mersi ca ti-am dat eu o alta comanda, si nu ti-a dat lion ban permanent, ptr intrare pe server cu ban. cu respect gaby berceni .
    sarpe
    sarpe
    CS1.6 Admin
    CS1.6 Admin

Numarul mesajelor : 866
    Varsta : 34
    Data de inscriere : 25/03/2008

Mesaj Scris de sarpe 30.12.08 18:18

mi se pare ca eu ti-am dat ban !! si pe buna dreptate... stateai exact in baza tu si inca unu ... pacat ca nu l-am prins si pe ala Wink ...
    Tu si ala stateati amn2 in baza .. (da exact in baza) nu sa zici ca stateati la bmb ,nu o data ... de "n" ori v-am vazut acolo Wink ... asa ca nu mai comenta si a 2 oara ia si joaca CS nu "fragarime" .... hai bft
    Lion
    Lion
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 721
    Data de inscriere : 07/06/2008

Mesaj Scris de Lion 30.12.08 19:35

Promit ca daca te prind pe server ati dau eu censure Mad ca sa nu mai ai ce sa acuzi pe nedrept , vad ca nu a fost destul de clar ca am zis ca panda in baza este interzisa pazeai x? sau stateai la intuneric de 5 runde consecutiv?
    Omule ati dau 1 sfat dute si joaca mario,tertis,solitare si ce jocuri vrei tu aici sunt niste reguli pe care u trebuie sa le respecti vad ca ai postat doar regulile care nu te priveste pe tn ci pe admini asa si nare nicio treaba cu cazu de fata drept urmare chit ca ami pierd adminu pe server repet ati dau censure cand te vad asa sa nu mai suferi de tn. Mad
    westside_meth0d
    westside_meth0d

Mesaj Scris de westside_meth0d 30.12.08 19:49

gabriel_berceni a scris:in primul rand eu nu ti-a dat ban .
    westside_meth0d a scris:apoi l-am luat pe Lion ,dupa care imi da ban
    Imi cer scuze, gaby daca s-a inteles ca tu mi-ai dat ban, eu am incercat sa fie cat mai clar ca lion mi-a dat.

gabriel_berceni a scris:in al doilea rand nu ai censure
    Nu aveam de unde sa stiu ce comanda mi-ai dat! Am cautat acum putin si am aflat ca era amx_pimpslap.

gabriel_berceni a scris:in, al treilea rand , regulile sant clare
    Mie mi s-a parut destul de clar ca am voie sa fac camp in baza CT fiind CT si bomba nu era pusa.

gabriel_berceni a scris:de ce nu ai copiat toata conversatia ta cu lion , de la inceput ?
    Ce conversatie? primul lucru pe care mi l-a zis a fost "*DEAD* Lion : nu" cand l-am intrebat "*DEAD* MeTh0D : la ct parca e voie in baza"
    Il rog pe liviu sa puna, daca poate si are timp, logul cu 'conversatia mea cu lion'

gabriel_berceni a scris:plus de asta martorii dupa server , playerii si adminii sa tii bine minte ca nu sant prostii tai stimate domn.

*DEAD* MeTh0D : O sug lui gaby_berceni .
    BiteZoR ?! : f bie
    BiteZoR ?! : f bine faci
    *DEAD* MeTh0D : Neutral
    *DEAD* MeTh0D : gaby_berceni Imi place sa fiu gay.
    *DEAD* MeTh0D : zi de ce ai dat cenzure?
    *DEAD* MeTh0D : fuckoff
    *SPEC* gaby_berceni : iesi metod singur?
    *DEAD* MeTh0D : ce-o fi
    *DEAD* BiteZoR ?! : sa se mira prostii
    *DEAD* BiteZoR ?! : Smile
    *DEAD* MeTh0D : bite esti praf

Asta a fost singura jignire pe care am facut-o si eu cred ca a fost bine meritata.

gabriel_berceni a scris:cand tu ai intrat inapoi pe harta aveai deja banul dat de lion de o ora jumatate si normal ca te-a atentionat ca nu aveai voie sa intri la joc cu ban .sa zici mersi ca ti-am dat eu o alta comanda, si nu ti-a dat lion ban permanent, ptr intrare pe server cu ban.
    Cum banul nu a fost dat conform regulilor, de ce sa stau si sa inghit in sec?

sarpe a scris:mi se pare ca eu ti-am dat ban !!
    Ma confunzi.

Lion a scris:regulile care nu te priveste pe tn ci pe admini
    Cum sa nu ma priveasca omule pe mine? La modele de reclamatii scrie clar ca pentru asta am tot dreptul sa iti fac reclamatie!Sunt "exemple de reclamatii pentru care adminii vor ramane fara admin". Deci cum sa nu ma priveasca? Mai ziceam daca nu era trecut in lista exact motivul asta.
    Lion
    Lion
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 721
    Data de inscriere : 07/06/2008

Mesaj Scris de Lion 31.12.08 12:26

Da fami ma reclamatie Laughing Laughing te opreste careva?nu vezi ca te certi singur cat ai incerca nu ai cum sa zici ca ai dreptate ,hai ca nu mai ami bat capu cu tn acum de anu nou sa fi sanatos Laughing spune multumesc ca nu ti-am dat permanent cand ai intrat cu ban eu am terminat discutia cu acest copil .
    P.s Erea sa uit nota 10 pentru compunere Laughing
    westside_meth0d
    westside_meth0d

Mesaj Scris de westside_meth0d 31.12.08 18:05

Nu ma cert singur pentru ca nu ma cert cu nimeni doar iti arat ca ai gresit!
    As vrea sa stiu, totusi, de la un owner daca avem sau nu voie sa facem camp daca suntem CT si inca nu s-a pus bomba!
    La multi ani si voua!

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: 21.11.24 14:47