In legatura cu kestia aia "anti-camping" de pe server ... nu mi se pare prea ok kestia aia ..pentru ca , dak sunt Ct si pe d2 vreau sa tin x2 cu awp tunel nu pot ... sau si pe alte harti poate vreau sa pazesc x ? si e aiurea ... kestia cu camping e buna doar la terro dak nu se duce la bomba ..da` parerea mea e k dak ramane ultimu si nu are intentia sa se duca la bomba SLay ...oricum pe server am vazut k e freegame stilu ...deci dak un terro sta la panda nu`i bai ..? Nuj vreau sa va dati si voi cu parerea dak mai trebuie tinuta ON kestia asta cu anticamping ?
+2
Irina22
Dr@cu!@$
6 participan?i
Vreau si`o parerea voastra in legatura cu...
Sondaj
Vi se pare utila si doriti sa mai fie On optiunea "anticamping" ?
- [ 11 ]
- [61%]
- [ 7 ]
- [39%]
Total voturi: 18
Sondaj inchis
Sondaj inchis
Dr@cu!@$- Veteran !
- Numarul mesajelor : 170
Varsta : 34
Reputatie : 0
Data de inscriere : 10/05/2008
Irina22- MEMBRU DE ONOARE
- Numarul mesajelor : 168
Varsta : 38
Data de inscriere : 11/05/2008
eu as vrea sa se poata face camp....
pro camp
pro camp
Ultima editare efectuata de catre irina21 in 13.05.08 19:25, editata de 1 ori
PeacEMakeR- Counter-Strike ? Ce-i aia ?
- Numarul mesajelor : 10
Varsta : 44
Data de inscriere : 07/05/2008
E mai bine cu anticampingul bagat pt ca daca il scoti atat tero cant si counter-ii vor face camp si atunci sa vezi tu injuraturi de plictiseala. Nu conteaza cine din ce echipa face parte, anticampingul e bine venit. Vrei sa joci cu AWP? Invata sa-l folosesti bine si faci cu el fraguri oriunde in plansa nu numai pazind intrarea unui tunel sau un X. Votul meu va fi PRO-anticamping...
NiceKiller- CS1.6 Admin
- Numarul mesajelor : 96
Localizare : Jud. Cluj mun. Turda
Data de inscriere : 19/03/2008
anticampul este foarte folositor ... si oricum daca mai trebuie cate o data scos sunt admini
murdoc- Owner
- Numarul mesajelor : 738
Varsta : 35
Localizare : Bucuresti
Jocul preferat :
Reputatie : 5
Data de inscriere : 20/03/2008
pro anticamping
Dr@cu!@$- Veteran !
ma io nuj dak stii ,PeacEMakeR, da` io cand intru pe srv joc mai mult cu awp ... asa k io cu awp stiu nu`i problema ...da pana mea ... e frumos sa poti sa pazesti si X`u ... k spre exemplu ieri seara ...am primit slay k stateam cu awp la terro da nu in baza ... k cik dc stau cu awp ..poi dak ct face rush normal ...cum vrei sa ies din baza knd aia vin cate 5 6 si e bine k , ct sa pazeasca X`u ? parerea mea akma faceti cum kredeti ..da votu de la sondaj arata k e 7 la 3
Vizitato- Vizitator
Daca nu iese unanim tot degeaba
kuddo- WebDesigner and Owner
- Numarul mesajelor : 1880
Varsta : 37
Localizare : Holy Vatican City
Jocul preferat :
Reputatie : 31
Topic MUTAT la rubrica de "Votează!"
Dr@cu!@$- Veteran !
deci pana la urma cum ramane cu anti-campingu ? il scoateti sa putem juca si noi cs ... fara sa ne impinga careva de la spate? )
Jocul preferat :
sunt 101 useri inregistrati pe forum, daca obtii minim 40 de voturi (ca sa nu zic 50% +1) pentru a scoate campingul atunci il scoatem.
Mai ai 5 zile la dispozitie dupa care ti-am programat topicul sa se auto-inchida.
Mai ai 5 zile la dispozitie dupa care ti-am programat topicul sa se auto-inchida.
Dr@cu!@$- Veteran !
eh akma doar nu ma apuc sa ma rog de fiekre sa`l manipu!ez sa voteze cum vreau io ...fiekre cu parerea sa si bineinteles k n`o sa strang 40 de voturi deci ... poti sa inkizi de`akma topicu kred ) ...pana mea nush mie mi se pare aiurea kestia cu anti-camping ...dak voua va place ?
//murdoc: utilizator exclus 2 zile (motiv: limbaj necorespunzator; explicatia intreaga aici )
//murdoc: utilizator exclus 2 zile (motiv: limbaj necorespunzator; explicatia intreaga aici )
Jocul preferat :
topic closed