va rog sa luati o masura cu reyzor!!!!!ce inseamna asta *DEAD* ReyZoR : nu mai da atatea mesaje ca faci flood SPEC* just_me : ma taci ReyZoR : tot cu tupeu esti? mai multe chestii uitati va la mine in consola pe ziua de astazi dak se poate eu nu stiu!!!!!!!!!!!!ma jigneste imi spune ce sa fac!!!!!!!!!nu se poate asa ceva!!!!!!!
4 participan?i
probleme
just_me- Veteran !
- Numarul mesajelor : 94
Varsta : 38
Localizare : ....
Jocul preferat :
Reputatie : 0
Data de inscriere : 31/10/2008
- Mesaj n°1
probleme
just_me- Veteran !
Jocul preferat :
- Mesaj n°2
Re: probleme
acum pe inferno la fel!!!!!am dat msj cele obisnuite tero bmb ct defuse!!!"reizor : nu mai da atatea msj"!!eram nervos iam zis sa taca!!!"reizor" : ma tot tu esti cu tupeu"!!!!si asa mai departe!!!!!!va rog sa luati o decizie si sa va ganditi bine!!! dak era un admin mai mare nu cred k mai avea tupeul sa mai comenteze sau sa i zica ce tre sa faca!!!!!
just_me- Veteran !
Jocul preferat :
- Mesaj n°3
deci ca sa recapiltulez k m am cam linistit putin!!bun...la inceputul hartii de_tournament sau ce a fost nu le am cu hartile(am mai jucat pe aceasta harta inainte si erau mai multi admini si regula era fara arme dak nu ma insel)am spus fara arme!!!nu au asc!!!am inceput sa le dau kick/slay!!!nu i nimik am zis!!!!mai ast poate inteleg!!!!!!si au inceput sa inteleaga jucatorii!!!dar se trezeste un jucator pe nume reizor(toti jucau fara arme numai el juca cu arma)sa spuna dar cine esti tu sa faci aceste reguli pe serv!!!iam si spus reyzor lasa arma!!!nu a vrut!!!pe urma iar a luat arma iar a comentat!!!din nou nu faci u regurile aici cine te crezi!!!!iam dat kick si el a intebat cine ia dat kick nu am vazut ce a scris el(am vazut mai tarziu dupa ce a intervenit picu) si a intervenit picu si a zis ceva de genu care are ceva cu mine iam rasp lui picu nu ti am dat eu kick.(cred k ia dat harta k nu era scria ceva worldspawn ceva de genu) si sa bagat reizor si mi a spus mincinos ordinar dar eu in momentul acela nu am stiut k el a scris eu vb cu picu.si a inceput iar sa mi zica ce sa fac eu iam zis sa nu mi spuna ce sa fac cu referire la ce am anuntat la inceputul hartii!!!!!si tot asa!!!!!nu cred k am vreo vina!!!si pe urma a facut reclamatie!!!nici numai stiu ce sa intamplat pe serv k eram pe forum sa i rasp la reclamatie!!!intru pe serv!!!!!era harta de_inferno pe asta o stiu harta am inceput sa dau msj : tero bmb ct defuse, nu aveti voie la balcon(scari) kick slay ban!!!!!!tero fara panda in baza!!!!si ultimul msj sper k sa inteles!! bun............ a inceput reizor sa comenteze numai da atatea msj k faci flood(adik el la ce sa referit aici?ceva de genu sunt mai bun ca tine stiu mai multe....... eram foarte suparat iam rasp: sa taca....... reizor sa nu fie mai prejos a rasp: tot tu esti cu tupeu?adik?ce vroia sa zica?am uitat k el este admin si eu sunt un prost si trebuia sa si faca el datoria nu eu!!eu ma chinui sa stau toata ziua pe serv si sa vina el sa comenteze si sa mi spuna ce tre sa fac?nici chiar asa!!!dak era altcineva mai mare(in grad)detinator superzeu in locul meu mai comenta asa?astea sunt fite de la un baietas fara educatie!!!!ce sa mai zic nu mai am ce!!!!pt mine este o problema foarte grava dar nu cred k am gresit cu ceva nu iam dat ban nu l am injurat nu l am jignit!!!cred k este vb de comportamentul lui si k a gresit!!!!dar asta este dak am gresit sa mi se ia adminul!!dar cred k sunt nevinovat in toata aceasta poveste si nu am de ce sa mint cu nimik!!!!ast parerea voastra!!!!si s ar peste subiect poate citeste si liviu: liviu nu am folosit nimik in cfg nu umblu cu magarii(poate este de la skinuri ti am spus k imi plac mult)dar nu folosesc nimik!!!!nu mint te rog frumos sa ma crezi!!!!sunt un om de cuvant si serios nu mint!!crede ma!!!!!asta este tot ce aveam de spus!!!!bft
LACOSTE- CS1.6 Admin
- Numarul mesajelor : 89
Varsta : 32
Localizare : Onesti
Data de inscriere : 26/10/2008
- Mesaj n°4
da eram de fata si asa s-a intamplat! nu am nimic cu reyzorr...dar ar trebuii sa se comporte adecvat cu adminii!
ASDE- Owner
- Numarul mesajelor : 851
Varsta : 50
Localizare : Ploiesti/PH
Jocul preferat :
Reputatie : 9
Data de inscriere : 19/03/2008
- Mesaj n°5
Eu personal il stiu un baiat deosebit pe reyzor, cu mult mai multa minte decat alti cu mult mai multi ani decat el, deci...astept raspunsul lui!
P.S. Am sa mut acest topic la sectiunea offtopic pentru a putea raspunde si reyzor.
P.S. Am sa mut acest topic la sectiunea offtopic pentru a putea raspunde si reyzor.
ReyZoR- CS1.6 Admin
- Numarul mesajelor : 270
Varsta : 29
Localizare : Mioveni
Reputatie : 2
Data de inscriere : 20/06/2008
- Mesaj n°6
ok man recunosc l-am facut mincinos ordinar la faza cand nu si-a asumat raspunderea pentru acel kick.Dar l-a faza cu cele doua mesaje le-am dat doar odata pe aceeasi harta inferno.Ei bine a dat mesaje cu info penjtru ct si tero si dupa aceea un mesaj de 3 ori cu Sper sa nu ne suparam sam ceva de genu e pe la reclamatie.Deci dai mai putine mesaje man ca faci flood.Sau daca dai da doar strictu nu si ultimul care mi sa parut neimportant.Nu iti spun ce sa fac e mai mult sa zic asa un sfat cam spre repros.Eu nu's admin am fost a trecut vremea mea.M-a deranjat chestia aia cu regula sa nu ia arme pe tournament8.Man daca asa e harta asa se joaca.Pe bycastor e chiar aiurea sa iei de la awp o arma mai proasta din moment ce harta e texturata de awp.Mi s-a parut a fi o regula gresita cea cu armele regula care nu e in regulament.Nu stiu daca faci asa doar cu mine dar de ce crezi ca eu iti porunces sau ma cred deasupra ta cand iti zic cate ceva si tu dai replica Nu-mi spune ce sa fac?Asa am vazut c a faci la multi.Macar acum te-ai linistit si nu mai jignesti.La faza cu mincinos ordinar am vazut doar raspunsul tau Picu tia dat kick nu stiu daca ai dat enter prea repede sau ai uitat sa scrii eu atat am vazut si m-am suparat ca nu ai raspundere pentru kickul care l-ai dat.
ASDE- Owner
Jocul preferat :
- Mesaj n°7
Deci...Just, daca harta are arme, iar armele nu sunt restrictionate, se pot lua, una e cu urcatul la balcon(inferno), sau urcatul in turnuri(cabble) si alta e cu armele, armele daca sunt pe harta le luati.
In ceea ce te priveste reyzor, ai gresit si tu, daca un admin a dat kick, ban, etc... si nu recunoaste, ai print in consola, ai forum, nu ii atragi tu atentia pe server si mai ales nu il jignesti. Eu zic sa uitati acest incident si pe viitor puteti colabora.
In ceea ce te priveste reyzor, ai gresit si tu, daca un admin a dat kick, ban, etc... si nu recunoaste, ai print in consola, ai forum, nu ii atragi tu atentia pe server si mai ales nu il jignesti. Eu zic sa uitati acest incident si pe viitor puteti colabora.
ReyZoR- CS1.6 Admin
- Numarul mesajelor : 270
Varsta : 29
Localizare : Mioveni
Reputatie : 2
Data de inscriere : 20/06/2008
- Mesaj n°8
Asta asa e ASDE ai dreptate cred ca am pretentii prea mari...Imi pare rau just_me si ASDE.
just_me- Veteran !
Jocul preferat :
- Mesaj n°9
ma bucur k sa rezolvat problema fara sa ne mai certam incontinuu!!!!!am uitat deja acest incident!!!ai dreptate asde!!!si.... vom colabora!!!!!amandoi am fost nervosi!!!!numai comentez nimik despre ce a mai scris reizor k nu mai are rost!!!!bft si multa sanatate!!!!!!
ASDE- Owner
Jocul preferat :
- Mesaj n°10
Ma bucur ca s-a rezolvat.