am sa incep eu cu cateva:
- Cod:
O tipa ii scrie iubitului aflat in armata: 'Draga John, Nu mai pot continua aceasta relatie. Distanta dintre noi este prea mare. Trebuie sa recunosc ca deja te-am inselat de 2 ori de cand ai plecat si nu cred ca este corect pentru nici unul dintre noi. Imi pare rau. Te rog sa imi trimiti inapoi poza cu mine pe care ti-am trimis-o acum ceva vreme. Cu dragoste, Becky." Soldatul cu sentimentele ranite si ochii inlacrimati le-a cerut tuturor camarazilor sai orice fel de poze pe care le au cu iubite, surori sau foste iubite si amante. Pe langa poza cu Becky, John i-a trimis toate celelalte fotografii cu femei frumoase pe care le-a strans de la prietenii lui.Le-a strans si le-a trimis:"Draga Becky, imi pare rau dar nu-mi pot aminti cine dracu esti. Te rog sa-ti iei poza din teanc!"
- Cod:
2 femei stateau de vorba. Una zice:
- Draga, iar vreau sa merg la Paris.
- Dar ce, ai mai fost?
- Nu, dar am mai vrut...
- Cod:
Care este punctul cel mai fierbinte al femeii? -Podul palmei: cum ii pui un ban cum il topeste !!!
Cand te poate ajuta o femeie sa devii milionar? -Cand esti miliardar !!!!!!!!!
Care este dezavantajul unei lupe ? - Mareste, dar nu intareste !
De ce nu creste populatia Romaniei ? - Pentru ca mancam neregulat si regulam nemancati.
Care este deosebirea intre un tigan si o fata mare ? - Tiganul tot tigan ramane.
Care este diferenta dintre vina si pacat ? - E vina sa te culci cu nevasta altuia, dar e pacat sa ratezi ocazia
- Cod:
Un soldat trimite acasa un pachet, in care era o grenada si o mica notita:
- Mama, daca tragi de cuiul asta, primesc invoire o saptamana!
- Cod:
After numerous rounds of "We don't even know if Osama is still alive", Osama himself decided to send George Bush a letter in his own handwriting to let him know he was still in the game. Bush opened the letter and it contained a single line of coded message: 370H-SSV-0773H. Bush was baffled, so he e-mailed it to Condoleezza Rice. Condi and her aides had not a clue either, so they sent it to the FBI. No one could solve it at the FBI so it went to the CIA, then to MI6 and Mossad. Eventually they asked Australian Intelligence (ASIO) for help. Within a minute, ASIO emailed the White Housewith this reply: "Tell the President he's holding the message upside down."
- Cod:
2 pitici se duc la prostituate. ...isi ia fiecare cate una se duc intr- o camera, fiind pudici sting lumina si trec la treaba. Al 2-lea pitic fiind stresat ca toata noaptea primul pitic a strigat intr-una 1..2..3..Si! ... 1...2...3... Si!", ii reproseaza ca a fost galagios: -Din cauza ta nu am putut sa fac nimic, am fost crispat, stateam langa ea in pat, era asa frumoasa si nu am fost in stare sa am nici macar o erectie -Bine ca tu macar ai putut sa te urci in pat
- Cod:
Test pentru dovada dragostei neconditionate: iti iei nevasta si cainele si ii incui in portbagajul masinii. Deschizi portbagajul dupa 2 ore si vezi cine se bucura ca te vede...
- Cod:
Intr-un mall, un barbat intra la frizer insotit de-un baietel. Dupa ce
i se face tratamentul complet - ras, spalat, tuns si manichiura - il
suie pe baietel pe scaun si-i spune frizerului:
- Trebuie sa-mi cumpar o cravata. Vin imediat.
Când vede ca a terminat de tuns baietelul, insa tipul nu se intoarce,
frizerul glumeste:
- Se pare ca tatal tau te-a uitat aici.
La care baietelul raspunde:
- Ala nu era tatal meu. Eu ma jucam aici in fata când el m-a luat de
mâna si mi-a spus "Haide fiule sa ne tundem pe gratis!"