Salut baieti....m-am sfatuit cu ceva lume,dar parerile sunt impartite...problema mea este urmatoarea...as vrea un sistem facut din piese de mine...si acela ar fi urmatorul:
Procesor : Procesor INTEL Core 2 Duo E4700
Placa de baza: Placa de baza ASUS P5Q SE/R DDR2
Memorie RAM : Memorie DDR2 1066MHz 2x2GB Kingston HyperX - CL5 (5-5-5-15)
Hard Disk : Hard Disk SEAGATE 250 GB Serial ATA2
Unit.Optica : DVD-ROM Samsung 16x Bulk SATA Black
Placa Video : Placa video GALAXY GeForce Geforce 9600GT 1GB with XTREME TUNER DDR3 256bit,# Tip Bus:PCI-E 2.0 x16
Problema ca sa-i spun asa...ca nu stiu inca daca reprezinta o problema sau nu....este ca unii spun ca nu s-ar potrivi placa video cu placa de baza,deoarece placa de baza ar fi pe DDR2 si cea video pe DDR3,si nu ar fi compatibile.....altii spun ca nu e nici-o legatura...acuma eu ce sa cred???...va intreb si eu pe voi,ca nu prea am pe cine...sistemul ma duce la 21 de milioane.(fara monitor,ca am un LCD cumparat in vara).Rog sa va dati cu parerea numai si NUMAI daca sunteti siguri.Va multumesc.
Procesor : Procesor INTEL Core 2 Duo E4700
Placa de baza: Placa de baza ASUS P5Q SE/R DDR2
Memorie RAM : Memorie DDR2 1066MHz 2x2GB Kingston HyperX - CL5 (5-5-5-15)
Hard Disk : Hard Disk SEAGATE 250 GB Serial ATA2
Unit.Optica : DVD-ROM Samsung 16x Bulk SATA Black
Placa Video : Placa video GALAXY GeForce Geforce 9600GT 1GB with XTREME TUNER DDR3 256bit,# Tip Bus:PCI-E 2.0 x16
Problema ca sa-i spun asa...ca nu stiu inca daca reprezinta o problema sau nu....este ca unii spun ca nu s-ar potrivi placa video cu placa de baza,deoarece placa de baza ar fi pe DDR2 si cea video pe DDR3,si nu ar fi compatibile.....altii spun ca nu e nici-o legatura...acuma eu ce sa cred???...va intreb si eu pe voi,ca nu prea am pe cine...sistemul ma duce la 21 de milioane.(fara monitor,ca am un LCD cumparat in vara).Rog sa va dati cu parerea numai si NUMAI daca sunteti siguri.Va multumesc.