Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: https://berceni.ace.st/u2369

4 participan?i

Configurarea unui sistem.AJUTOR!

Pustiu'
    Pustiu'
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 657
    Varsta : 35
    Localizare : Bucuresti
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 08/04/2008

Configurarea unui sistem.AJUTOR! Empty Configurarea unui sistem.AJUTOR!

Mesaj Scris de Pustiu' 08.12.08 1:37

Salut baieti....m-am sfatuit cu ceva lume,dar parerile sunt impartite...problema mea este urmatoarea...as vrea un sistem facut din piese de mine...si acela ar fi urmatorul:
    Procesor : Procesor INTEL Core 2 Duo E4700
    Placa de baza: Placa de baza ASUS P5Q SE/R DDR2
    Memorie RAM : Memorie DDR2 1066MHz 2x2GB Kingston HyperX - CL5 (5-5-5-15)
    Hard Disk : Hard Disk SEAGATE 250 GB Serial ATA2
    Unit.Optica : DVD-ROM Samsung 16x Bulk SATA Black
    Placa Video : Placa video GALAXY GeForce Geforce 9600GT 1GB with XTREME TUNER DDR3 256bit,# Tip Bus:PCI-E 2.0 x16

Problema ca sa-i spun asa...ca nu stiu inca daca reprezinta o problema sau nu....este ca unii spun ca nu s-ar potrivi placa video cu placa de baza,deoarece placa de baza ar fi pe DDR2 si cea video pe DDR3,si nu ar fi compatibile.....altii spun ca nu e nici-o legatura...acuma eu ce sa cred???...va intreb si eu pe voi,ca nu prea am pe cine...sistemul ma duce la 21 de milioane.(fara monitor,ca am un LCD cumparat in vara).Rog sa va dati cu parerea numai si NUMAI daca sunteti siguri.Va multumesc. Smile
    Georgel
    Georgel
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 286
    Varsta : 39
    Jocul preferat : Configurarea unui sistem.AJUTOR! 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Reputatie : -3
    Data de inscriere : 19/03/2008

Configurarea unui sistem.AJUTOR! Empty Re: Configurarea unui sistem.AJUTOR!

Mesaj Scris de Georgel 08.12.08 13:44

din cate stiu eu nu are legatura memoria placii video cu cea de la placa de baza, in rest sistemul e f bun
    Pustiu'
    Pustiu'
    Veteran !
    Veteran !

Mesaj Scris de Pustiu' 08.12.08 17:22

Mersi Georgele cheers imi esti de mare ajutor cheers ....mai vreau sa aud ceva raspunsuri oricum Razz ...
    kuddo
    kuddo
    WebDesigner and Owner
    WebDesigner and Owner

Numarul mesajelor : 1880
    Varsta : 37
    Localizare : Holy Vatican City
    Jocul preferat : Configurarea unui sistem.AJUTOR! 428df26bc35b09319e31b1ffb712487b20b3245c
    Reputatie : 31

Mesaj Scris de kuddo 10.12.08 1:06

Sistemul este bun in functie de ce bani ai. Eu iti pot recomanda un sistem la 85 de milioane sau la 10 milioane.
    Eu as merge pe un ATi HD 4850 care merge brici, sau pe un GeForce pe SLI. Vezi sa ai SLI la placa de baza. Incearca sa iti cumperi rami cu racire pe ei. Si vezi ca placile video sunt diferite (chiar daca se numesc la fel) in functie de producator. Cauta sa iti iei o placa video de exemplu ATi HD 4850 cu un sistem de racire mai bun pe ea decat un Ati HD 4850 normal.
    Daca vrei FPS`uri la maxim te axezi pe GeForce...daca vrei sa se vada si frumos jocu atunci mergi pe ATi. GeForce se vede mult mai robust decat ATi, dar ruleaza ce-i drept un pic mai repede.

In legatura cu procesorul...daca ti-ai permite ti-as recomanda sa mergi pe un Intel Dual-Core Xeon, procesor robust folosit in general pe serverele de performanta deoarece poate tine cam 1024 TB RAM (adica 1024 x 1024GB RAM). Dar am sa iti recomand Intel Core i7 Processor Extreame (for Extream Gaming).
    Ce-as putea sa zic...configuratia ta arata binisor. Iti vor rula jocurile actuale destul de bine (gen Crysis sau Far Cry 2 cu detaliile la high).

Era sa uit...hdd-urile de la Seagate sunt praf rau de tot, o sa iti faca numai probleme in timp. Incearca Western Digital, sunt țapene rau cu piese facute de Texas Instruments (US).

Nu vei avea probleme de compatibilitate intre placa video si placa de baza.
    Succes.
    Pustiu'
    Pustiu'
    Veteran !
    Veteran !

Mesaj Scris de Pustiu' 10.12.08 2:28

man ce sa zic,mersi mult pentru aceasta analiza,se vede ca esti inteligent si te pricepi... dar ce-mi spui tu acolo rami cu sisteme de racire..etc...nu cred ca ma incadrez in 20 de milioane...si a doua problema a mea...a fost daca este compatibila placa video care este DDR3 cu placa mea de baza fiind pe DDR2..asta era nelamurirea mea. Neutral
    kuddo
    kuddo
    WebDesigner and Owner
    WebDesigner and Owner

Numarul mesajelor : 1880
    Varsta : 37
    Localizare : Holy Vatican City
    Jocul preferat : Configurarea unui sistem.AJUTOR! 428df26bc35b09319e31b1ffb712487b20b3245c
    Reputatie : 31

Mesaj Scris de kuddo 10.12.08 8:43

Da ti-am scris ca nu exista diferente de compatibilitate. N-au nici o legatura, dar daca nu esti convins intreaba si la magazinul de unde iti achizitionezi piesele sa iti confirme si ei.
    liviu
    liviu
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 2123
    Varsta : 43
    Jocul preferat : Configurarea unui sistem.AJUTOR! 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Reputatie : 19

Mesaj Scris de liviu 10.12.08 10:35

Placile video au incorporate ddr urile si chipseturile separat fata de ale placii de baza....deci nu are nici o legatura placa de baza cu placa video...fiecare isi face treaba separat,au functii separat !

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: 21.11.24 14:49