Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: https://berceni.ace.st/u2369

3 participan?i

New Sugestion ! ( nu amendati pt culoare vreau sa iasa in evidenta )

dacian
    dacian
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 78
    Varsta : 33
    Localizare : Iasi
    Jocul preferat : New Sugestion !  ( nu amendati pt culoare vreau sa iasa in evidenta ) 3c7eb54d85e0317d8474858537bd2a26b85a64fa
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 30/09/2008

New Sugestion !  ( nu amendati pt culoare vreau sa iasa in evidenta ) Empty New Sugestion ! ( nu amendati pt culoare vreau sa iasa in evidenta )

Mesaj Scris de dacian 01.12.08 0:27

Asea ... deci acu 5 minute mi-a venit o idee cand eram pe forum ... avand in vedere ca santem in perioada sarbatorilor cu totii cred ca vom avea brad de craciun ... cand o sa ne facem brazii de craciun ... adica ... peste 2 sapt asea ... sa ii pozam ... si sa punem poze cu ei aicea .... sa ne mai inspiram unii de la altii !!! hihi ....

APP : LA MULTI ANI VOUA CA E ZIUA NOASTRA A ROMANILOR DE ACUMA !!!!!!!
    Pustiu'
    Pustiu'
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 657
    Varsta : 35
    Localizare : Bucuresti
    Data de inscriere : 08/04/2008

New Sugestion !  ( nu amendati pt culoare vreau sa iasa in evidenta ) Empty Re: New Sugestion ! ( nu amendati pt culoare vreau sa iasa in evidenta )

Mesaj Scris de Pustiu' 01.12.08 1:18

Excelenta ideea....Eu unu o voi pune-n aplicare;)) ....
    Joannyta
    Joannyta
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 390
    Localizare : middle_of_nowhere
    Jocul preferat : New Sugestion !  ( nu amendati pt culoare vreau sa iasa in evidenta ) 40b66c0193a4db13abfc372918805ec79783f9af
    Reputatie : 1
    Data de inscriere : 08/04/2008

New Sugestion !  ( nu amendati pt culoare vreau sa iasa in evidenta ) Empty Re: New Sugestion ! ( nu amendati pt culoare vreau sa iasa in evidenta )

Mesaj Scris de Joannyta 01.12.08 2:47

Imi place ideea eu tot timpul am brazi de peste 2 metrii Laughing santa
    Numai sa nu uitam pana la Craciun. Eu zic asa....mai faci un topic de Craciun si pui tu poza primul sa ne aduci aminte, si punem apoi si noi.
    dacian
    dacian
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 78
    Localizare : Iasi
    Jocul preferat : New Sugestion !  ( nu amendati pt culoare vreau sa iasa in evidenta ) 3c7eb54d85e0317d8474858537bd2a26b85a64fa
    Data de inscriere : 30/09/2008

Mesaj Scris de dacian 01.12.08 2:52

pun JO ... hihi ... ce nebuni ... santem singuri creca on line pe forum Smile)) So dilii... Tata candideaza la functia de deputati si pana nu vine acasa sa-mi zica ce a facut nu ma culc;)

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: 21.11.24 14:35