Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: https://berceni.ace.st/u2369

+2
Nimeny_Altu.
gabriel_berceni
6 participan?i

la fel va salut si eu !

gabriel_berceni
    gabriel_berceni
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 351
    Varsta : 57
    Localizare : bucuresti /cartier berceni
    Jocul preferat : la fel va salut si eu ! 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 01/07/2008

la fel va salut si eu ! Empty la fel va salut si eu !

Mesaj Scris de gabriel_berceni 18.11.08 21:28

datorita unor neintelegeri , va trebui sa va parasesc . doresc la toti playerii si adminilor in special sa isi faca treaba cum trebuie si sa nu uite ca acest server este the best .daca voi intra peste nu stiu cat timp voi intra si voi juca ca simplu player dar nu stiu daca mi se va mai permite lucrul acesta .certurile si discutiile aici pe server nu sant bune ! asa ca aveti grija si respectati-va intre voi . este un simplu joc!!!!! nu santeti la un serviciu sau sa aveti vreo functie importanta . oricum mi-a facut placere sa joc aici, alaturi de voi si scuze ptr greselile facute de mine , fata de playeri, admini , sau owneri . cu respect ptr toata lumea GABY_BERCENI
    Nimeny_Altu.
    Nimeny_Altu.
    CS1.6 Admin
    CS1.6 Admin

Numarul mesajelor : 310
    Varsta : 42
    Localizare : constanta
    Data de inscriere : 20/07/2008

la fel va salut si eu ! Empty Re: la fel va salut si eu !

Mesaj Scris de Nimeny_Altu. 18.11.08 21:43

salutare mane si sper sa te revedem curand pe aici prin lumea berceni .
    -=Mast3r=-YuLy
    -=Mast3r=-YuLy
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 595
    Varsta : 33
    Localizare : Iasi
    Jocul preferat : la fel va salut si eu ! 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Reputatie : 2
    Data de inscriere : 07/06/2008

Mesaj Scris de -=Mast3r=-YuLy 18.11.08 21:48

salut mane....sper sa ne mai vedem bft in continuare
    milan
    milan
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 334
    Varsta : 35
    Localizare : bucuresti
    Jocul preferat : la fel va salut si eu ! 428df26bc35b09319e31b1ffb712487b20b3245c
    Reputatie : 1
    Data de inscriere : 27/10/2008

Mesaj Scris de milan 18.11.08 22:00

sal man...ai fost unu dintre cei mai buni admini ai servarului...chiar dak ai mai gresit...dar toti gresim in viata...asta e...bft in continuare.... Wink Sad
    Lion
    Lion
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 721
    Varsta : 37
    Data de inscriere : 07/06/2008

Mesaj Scris de Lion 18.11.08 22:12

Pacat asta e ce sa zic te mai astept sa mai jucam impreuna gaby aici pe server mane sper sa se rezolve problemele si sa te avem din nou printre noi.
    kuddo
    kuddo
    WebDesigner and Owner
    WebDesigner and Owner

Numarul mesajelor : 1880
    Localizare : Holy Vatican City
    Jocul preferat : la fel va salut si eu ! 428df26bc35b09319e31b1ffb712487b20b3245c
    Reputatie : 31
    Data de inscriere : 19/03/2008

Mesaj Scris de kuddo 18.11.08 22:18

Poi de plecat nu ti-a cerut nimeni sa pleci. Eu ti-am cerut doar sa respecti niste lucruri elementare deoarece aici nu este sat fara caini. Nu abuzam jucatorii facandu-le poze intr-una si nu dam ban jucatorilor ca sa puna pozele pe forum. Un jucator care da numai hs`uri si iese mereu tragand poate sa nu fie un jucator codat si deci nefiind nevoie sa-i faci poze. NU se fac poze daca TI SE PARE ca ar fi codat ci faci poze cand esti sigur ca e codat. Si nu dam exec_cfg la toti jucatorii de pe server pentru ca sunt unele persoane care folosesc acelasi cfg de ani de zile iar noi nu le putem cere sa se schimbe pentru ca asa vrem.
    Vreau ca pe serverul asta sa fie jucatori buni care trag numai la head-shot si carora nu li se fac poze intr-una sau ban dat aiurea ca nu au vrut sa primeasca cfg-ul serverului.
    Subliniez faptul ca ti s-a cerut sa respecti regulile elementare, reguli care sunt postate creca in 4-5 topicuri pe-aici si la regulament admini si la sectiunea adminilor.

kuddo
    gabriel_berceni
    gabriel_berceni
    Veteran !
    Veteran !

Mesaj Scris de gabriel_berceni 18.11.08 22:55

kuddo cu cel mai mare respect , dar nu asta este motivul plecarii mele. sa dat ban pe o clasa ip care ma inclus si pe mine , de catre asde, l-am rugat sa-mi scoata banul , la care a zis ca nu vrea .referitor la ceea ce ai scris tu sant perfect de acord pina la un punct. tu esti jucator de pgl cu experienta , si nu cred ca asa ai fost de la inceputul carierei tale. nu cred ca te-ai nascut invatat, si ti-a trebuit ani sa ajungi la nivelul asta . iar ce vrei tu sa faci cu acest sv este treaba ta . sa nu uitam ca nimeni nu a sarit cand acest server era pe cale de disparitie.acum este pe linia lui de plutire . oare asa se capata experienta in cs aici ? am facut greseli de natura amx. recunosc . dar asta nu inseamna sa dai un om afara cu forta dupa sv ca asa TREBUIE. mie imi pare rau ca sa intimplat asta . daca imi permiteti sa mai vin sa joc pe acest server , bine , ca simplu jucator , va voi multumi anticipat daca nu tot va voi multumi . oricum ma bucur ca am reusit sa fac lumea dupa sv sa inteleaga ca totul de aici se tine cu bani si cu cheltuieli . nu voi regreta nici un banut din sumele acordate acestui server . cu respect ptr tine kuddo si ptr liviu gaby_berceni.
    kuddo
    kuddo
    WebDesigner and Owner
    WebDesigner and Owner

Numarul mesajelor : 1880
    Localizare : Holy Vatican City
    Reputatie : 31
    Data de inscriere : 19/03/2008

Mesaj Scris de kuddo 18.11.08 23:01

Trebuie doar sa intrebi sau sa ceri ajutorul si mereu te va ajuta cineva, mai ales noi ownerii. Aici am si specificat ca nu cautam admini cu experienta in amxx cautam doar persoane respectuoase care vor sa ne fie prieteni sa incercam sa ajutam serverul. Nu ti-am cerut nicicum sa fi invatat si priceput in amx.
    gabriel_berceni
    gabriel_berceni
    Veteran !
    Veteran !

Mesaj Scris de gabriel_berceni 18.11.08 23:36

daca nu am fost respectuos pe server si am avut reclamatii datorita limbajului , sau comportamentului meu, imi cer scuze ,nca o data, si rog pe cei pe care i-am jignit sa posteze aici nemultumirea lor . multumec si cu asta am incheiat .

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Subiecte similare

-

Data/ora curentă este: 21.11.24 11:38