Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: https://berceni.ace.st/u2369

+5
Pustiu'
murdoc
memo
Alexutzu
Nesimtzithu
9 participan?i

Suferinta asta !!!

Nesimtzithu
    Nesimtzithu
    MEMBRU DE ONOARE
    MEMBRU DE ONOARE

Numarul mesajelor : 289
    Varsta : 40
    Localizare : Constanta
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 27/06/2008

Suferinta asta !!! Empty Suferinta asta !!!

Mesaj Scris de Nesimtzithu 14.11.08 20:16

Nu se poate asa ceva frate....Adminul memo incepuse sa-l certe pe flavius* pe acolo mai avea un pic si-l lua la bataie daca era in fata lui, si eu i-am zis gata frate ca inteles baiatul. Si el de acolo "tu sa taci ma" , da ce frate ai cine stie ce functie de presedinte sau ce ? Si binenteles si gaby_berceni ca iar incep. Cu ce sa incep, nu vedeti fratilor ca suferiti de voi, numai zic de admin. Oameni vin aici sa se joace sa se recreeze, nu sa inceapa un copil frustrat, tu faci aia, tu taci, tu inghiti......de ce ? Raspuns binenteles pe masura varstei ca sunt admin. MOAMA ce mare esti.... Vedeti-va fratilor de joc si lasati oameni sa se simta bine, ce Dumnezeu !!!
    P.S. - gaby_berceni iti spun sincer NU am nici o tangenta cu tine si NU ma repet NU ma intereseaza, asa ca frate TE ROG EU MULT NU TE MAI BAGA IN SEAMA !!!.......
    Apropo arata toata conversatia sa vada lumea ptr ce mi-am luat eu ban 2 zile MOTIV - sufar de mine si mai era inca ceva cu admini numai stiu sigur.
    Alexutzu
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 279
    Varsta : 32
    Localizare : Romania,Constanta
    Jocul preferat : Suferinta asta !!! 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Reputatie : -1
    Data de inscriere : 08/10/2008

Suferinta asta !!! Empty Re: Suferinta asta !!!

Mesaj Scris de Alexutzu 14.11.08 21:19

GABY berceni si eu ti-am zis k suferi de admin si nu esti singurul aveti o varsta mai mare ..dar ..asta e ..mereu cand vorbesc si eu cu cnva imi zici sa tac ! asta si pe mine ma tot ameninti k nu o sa mai calc pe srv ..din cate stiu srv e facut de :kuddo,liviu,asde,murdoc ownerii -respect ! eu nu inteleg de ce te bagi mereu si ma ameninti ??????
    Asta fiind o reclamatie pt GABY !
    memo
    memo
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 609
    Varsta : 34
    Localizare : bucuresti
    Data de inscriere : 28/05/2008

Mesaj Scris de memo 14.11.08 21:22

omule tu ai fost si vei ramane un copil rasfatat care nu stie sa aiba respect fata de un om mai mare sau mai mic ca varsta.
    tu vorbesti de suferinta ??? tu te crezi pe sv detinator parca ai puterea absoluta.
    mai lasane frate cu suferintele astea tu mereu ai de comentat ceva si daca nu ai cu cine sa te certi iti cauti repede tu nu poti trai fara sa nu te certi in fiecare seara cu cineva pe sv.
    majoritatea adminilor pot confirma ca mereu ne provoci pentru tine nu sunt reguli de ce nu poti sa le respecti si tu la fel ca toata lumea??? Question
    Nesimtzithu
    Nesimtzithu
    MEMBRU DE ONOARE
    MEMBRU DE ONOARE

Mesaj Scris de Nesimtzithu 14.11.08 21:34

Vaii cata inteligenta a putut sa rasara din capusorul ala al tau. Ai vorbit ca un adevarat narator. Copil rasfatat zici tu, pai cine-i rasfatatul si lipsit de respect cand tu MARELE ADMIN MEMO, auzi la el "tu sa taci ma". Nu-mi da tu mie lectii din astea ca chiar nu are rost, am "halit" zeci ca tine. Si putere absoluta, ce putere frate nu vezi ca deviezi de la subiect, eu nu sunt admin in primul rand. Si de provocat nu provoc, doar sunt SCARBIT de oameni ca tine care mama mama ce destepti sunt ei si ce lucruri fac. Eu zic sa mai creasti un pic la ani si intelectual si dupa aia " sa te bagi in seama " cu mine cum se zice.
    Pana atunci mai pune mana pe carte si lasa-ne frate cu ifosele astea de copil.
    Intelegi mataluta ?
    Apropo nu cred ca sunt singurul jucator care poate confirma ca esti un ADMIN CARE SUFERA. Razz
    P.S. - sa nu uit multumesc al_ex ca spui lucrurilor asa cum sunt...
    Bafta all !!!
    murdoc
    murdoc
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 738
    Varsta : 35
    Localizare : Bucuresti
    Reputatie : 5
    Data de inscriere : 20/03/2008

Mesaj Scris de murdoc 14.11.08 21:51

mda...nu mai zic nimic, doar ca memo cred ca s-a referit la alex si nu la tine nesi. putea si el sa specifice despre cine vorbeste
    Pustiu'
    Pustiu'
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 657
    Varsta : 35
    Localizare : Bucuresti
    Data de inscriere : 08/04/2008

Mesaj Scris de Pustiu' 15.11.08 0:16

Eu n-am inteles nimic,decat ca unu din ei se baga in seama aiurea,sau ca sufera de admin....nici nu inteleg prea bine...voi stiti fratilor care cum...eu unu va respect pe toti Very Happy
    sarpe
    sarpe
    CS1.6 Admin
    CS1.6 Admin

Numarul mesajelor : 866
    Varsta : 34
    Data de inscriere : 25/03/2008

Mesaj Scris de sarpe 15.11.08 12:48

va purtati pur si simplu ca niste copii de gradinita ... asta reiese din tot ce a-ti scris ... eu ce sa mai zic ca lui ready trebuia sa-i fac la reclamatii ... en-gross, dar cel mai bine e cum ai spus si tu nesi sa ne recreem si sa ne simtim bine unii cu altii nu sa ne picam pica intre noi ...
    parerea mea ar fi sa va linistiti sa ve cere-ti scuze reciproc si sa continuam sa fim prieteni ca si pana acum Smile
    Silver_Ghost
    Silver_Ghost
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 315
    Varsta : 49
    Localizare : Hirsova(Constanta)
    Data de inscriere : 19/03/2008

Mesaj Scris de Silver_Ghost 15.11.08 20:55

Sad

Intr-adevar am observat si eu ca sunt admini [nu fac referire la cazul de fata,ci asa...in general,nu dau nume]care la inceput promiteau mare cu sarea(ca fac,ca dreg...)si la scurt timp incep sa se umfle in pene si sa faca unele mici abuzuri,dar asta e...fiecare om cu caracterul lui,trebuie sa-l intelegem pe fiecare.Toti suntem oameni si supusi greselilor,nu trebuie sa facem acum din tantar armasar.

P.S. Nu este decat un joc !Nu-i al |||-lea razboi mondial!
    Nesimtzithu
    Nesimtzithu
    MEMBRU DE ONOARE
    MEMBRU DE ONOARE

Mesaj Scris de Nesimtzithu 15.11.08 23:32

Dar, din pacate se fac abuzuri Silver_Ghost. Asta e pentru "mucosii" ( se stiu ei care ) sa fii admin e mai ceva ca un job, zici ca-s cine stie ce mari Directori. Am observat ca ASDE mai are timp sa intre "pe ascuns" si sa vada unele neregularitati. Ce sa spun bravo lui ca isi face timp pentru asa ceva, dar as dori poate, daca se poate binenteles si asta ramane la aprecierea lui sa nu se "dea de gol" asa repede si sa ramana sub anonimat sa vada intradevar cam ce se petrece pe server ( stie el la ce ma refer ).
    Respect all si bafta !!!
    VBoy
    VBoy
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 127
    Varsta : 37
    Localizare : Galati
    Data de inscriere : 16/05/2008

Mesaj Scris de VBoy 15.11.08 23:42

Silver a spus cam tot ce era de spus .... nu stiu ce se intampla de la o vreme de sunt atatea certuri .... dar parca inainte nu era chiar asa ... imi cer scuze daca se considera offtopic !
    ASDE
    ASDE
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 851
    Varsta : 50
    Localizare : Ploiesti/PH
    Jocul preferat : Suferinta asta !!! 40b66c0193a4db13abfc372918805ec79783f9af
    Reputatie : 9
    Data de inscriere : 19/03/2008

Mesaj Scris de ASDE 15.11.08 23:57

Consider ca s-a mers prea departe cu acest topic.Vom analiza situatia, vom lua unele masuri si sper ca pe viitor sa incercati sa va intelegeti cu vorba buna, pentru ca vorba lui silver "E un simplu joc".

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: 21.11.24 14:29