Nu se poate asa ceva frate....Adminul memo incepuse sa-l certe pe flavius* pe acolo mai avea un pic si-l lua la bataie daca era in fata lui, si eu i-am zis gata frate ca inteles baiatul. Si el de acolo "tu sa taci ma" , da ce frate ai cine stie ce functie de presedinte sau ce ? Si binenteles si gaby_berceni ca iar incep. Cu ce sa incep, nu vedeti fratilor ca suferiti de voi, numai zic de admin. Oameni vin aici sa se joace sa se recreeze, nu sa inceapa un copil frustrat, tu faci aia, tu taci, tu inghiti......de ce ? Raspuns binenteles pe masura varstei ca sunt admin. MOAMA ce mare esti.... Vedeti-va fratilor de joc si lasati oameni sa se simta bine, ce Dumnezeu !!!
P.S. - gaby_berceni iti spun sincer NU am nici o tangenta cu tine si NU ma repet NU ma intereseaza, asa ca frate TE ROG EU MULT NU TE MAI BAGA IN SEAMA !!!.......
Apropo arata toata conversatia sa vada lumea ptr ce mi-am luat eu ban 2 zile MOTIV - sufar de mine si mai era inca ceva cu admini numai stiu sigur.
P.S. - gaby_berceni iti spun sincer NU am nici o tangenta cu tine si NU ma repet NU ma intereseaza, asa ca frate TE ROG EU MULT NU TE MAI BAGA IN SEAMA !!!.......
Apropo arata toata conversatia sa vada lumea ptr ce mi-am luat eu ban 2 zile MOTIV - sufar de mine si mai era inca ceva cu admini numai stiu sigur.