Este inacceptabil sa primesc BAN pentru un limbaj neadecvat pe care nu l-am folosit. Mai domnule gaby_berceni, ti-am explicat ca eu si cu Georgel ne mai salutam cu " putzoiule ". Nu inteleg nevoia ta de a ma ameninta ca sa am grija cum vorbesc cand ti-am spus clar ca eu si Georgel asa ne salutam. Si plus de asta ca nu era de ajuns ca gaby_berceni imi da BAN pentru ceva ce nu am spus, se mai trezeste si irina22, citez : " mai tii minte cand mai facut "muila" zilele trecute ? "( care apropo sunt mai mult decat sigur ca era alcineva cu adminul irinei, dar......in fine ) Draga irina22 eu NU vreau sa am de-a face cu tine, NU vreau sa te bag in seama, NU vreau sa vorbesc cu tine, nu inteleg nevoia ta de a te tot baga in seama atata ca sa fii in centrul atentie. Si apropo inceteaza cu aberatiile astea ieftine ca eu te-am facut intr-un fel si ca am spus intr-altu, sti foarte bine ca ti-am spus si atunci ca " individul acela" ti-a spus si te-a facut albie de porci. Dar cum am zis ai simtit tu nevoie sa " intervii " sa fii putin bagata in seama trebuia sa degenerezi tu discutia dintr-un tantar in armasar.
Apropo tin sa precizez ca in timp ce " adminul " gaby_berceni imi tinea mie " predica " de limbaj, un alt jucator isi baga si injura de mama ca la usa cortului ( ca sa numai zic ca sunt admini care isi baga in mame si toata familia, si aici nu ma refer la owner ), dar probabil ca eu eram o problema prea " majora " ca sa-i dea ban si respectivului.......
Apropo tin sa precizez ca in timp ce " adminul " gaby_berceni imi tinea mie " predica " de limbaj, un alt jucator isi baga si injura de mama ca la usa cortului ( ca sa numai zic ca sunt admini care isi baga in mame si toata familia, si aici nu ma refer la owner ), dar probabil ca eu eram o problema prea " majora " ca sa-i dea ban si respectivului.......