Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: https://berceni.ace.st/u2369

4 participan?i

!!!?!!!

Nesimtzithu
    Nesimtzithu
    MEMBRU DE ONOARE
    MEMBRU DE ONOARE

Numarul mesajelor : 289
    Varsta : 40
    Localizare : Constanta
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 27/06/2008

!!!?!!! Empty !!!?!!!

Mesaj Scris de Nesimtzithu 06.11.08 17:20

Este inacceptabil sa primesc BAN pentru un limbaj neadecvat pe care nu l-am folosit. Mai domnule gaby_berceni, ti-am explicat ca eu si cu Georgel ne mai salutam cu " putzoiule ". Nu inteleg nevoia ta de a ma ameninta ca sa am grija cum vorbesc cand ti-am spus clar ca eu si Georgel asa ne salutam. Si plus de asta ca nu era de ajuns ca gaby_berceni imi da BAN pentru ceva ce nu am spus, se mai trezeste si irina22, citez : " mai tii minte cand mai facut "muila" zilele trecute ? "( care apropo sunt mai mult decat sigur ca era alcineva cu adminul irinei, dar......in fine ) Draga irina22 eu NU vreau sa am de-a face cu tine, NU vreau sa te bag in seama, NU vreau sa vorbesc cu tine, nu inteleg nevoia ta de a te tot baga in seama atata ca sa fii in centrul atentie. Si apropo inceteaza cu aberatiile astea ieftine ca eu te-am facut intr-un fel si ca am spus intr-altu, sti foarte bine ca ti-am spus si atunci ca " individul acela" ti-a spus si te-a facut albie de porci. Dar cum am zis ai simtit tu nevoie sa " intervii " sa fii putin bagata in seama trebuia sa degenerezi tu discutia dintr-un tantar in armasar.
    Apropo tin sa precizez ca in timp ce " adminul " gaby_berceni imi tinea mie " predica " de limbaj, un alt jucator isi baga si injura de mama ca la usa cortului ( ca sa numai zic ca sunt admini care isi baga in mame si toata familia, si aici nu ma refer la owner ), dar probabil ca eu eram o problema prea " majora " ca sa-i dea ban si respectivului.......
    gabriel_berceni
    gabriel_berceni
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 351
    Varsta : 57
    Localizare : bucuresti /cartier berceni
    Jocul preferat : !!!?!!! 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Data de inscriere : 01/07/2008

!!!?!!! Empty Re: !!!?!!!

Mesaj Scris de gabriel_berceni 06.11.08 17:42

nesi eu stiu ca pe un server de cs se joaca cs. nu se injura sau se jigneste adminii indiferent de situatie . de aceea sa muncit la sv ptr a putea fiecare sa-si expuna parerea . mai ales ca tu ai fost admin aici stii care sant regulile si le incalci cu cea mai mare indolenta . stiu ca vrei sa te razbuni ca numai esti admin sau stiu eu ce ai tu in cap dar nu uita . nu esti la prima abatere si tu asa vb in general pe chat . de acum incolo sa numai existe discutii de acest gen, o sa fac un copy la toate injuraturile dupa acest sv . poate voi putea face si un top cu cea mai lunga discutie si injuratura .iar cand voi da ban ptr limbaj voi deschide un topic unde sa le pun ca sa dovedesc motivul banului . nu am cerut imposibilul , am cerut doar respect ptr playeri si ptr admini , sa se poata juca toata lumea in liniste si sa vina cu placere pe acest server .cu respect gaby ptr nesi
    Nesimtzithu
    Nesimtzithu
    MEMBRU DE ONOARE
    MEMBRU DE ONOARE

Mesaj Scris de Nesimtzithu 06.11.08 19:29

Explica-mi si mie ce admin am jignit eu ca tot atata ma bati la cap cu jignirile astea inexistente......Si inca ceva, cu razbunatul ca nu am eu admin chiar nu ti-am iesit frate, cu tot respectul ti-o zic liviu a vrut sa-mi dea admin ( nu ca ma laud ) dar l-am refuzat politicos tocmai din pricina unor oameni ca tine, care vorbesc pur si simplu ca sa se scoata in fata ownerilor. De ce nu ai postat conversatia din consola ca sa vad si eu unde am jignit admini sau jucatori ?
    Si apropo unde-i placerea mea de a juca pe server, ha ?
    In loc sa ma lasi in pace frate sa nu te mai iei de mine atata pentru niste " chestii " inexistente si asa nonsens, plus ca irina22 vazandu-ma ca sunt " tras de urechi " de gaby_berceni repede sa se bage si ea sa zica, iti mai aduci aminte ? Postati fratilor conversatia in care eu jignit un admin sau pentru irina22 in care am facut-o cum a zis ea.
    DE CE ??? E o intrebare simpla....
    Cu acelasi respect primit, de la Nesimtzithu pentru gaby_berceni !!!
    murdoc
    murdoc
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 738
    Varsta : 35
    Localizare : Bucuresti
    Jocul preferat : !!!?!!! 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Reputatie : 5
    Data de inscriere : 20/03/2008

Mesaj Scris de murdoc 06.11.08 20:40

pentru cat timp a fost ban-ul? si vreau sa stiu daca a jignit pe cineva si daca inainte de a vorbi urat a fost atentionat sau s-a folosit comanda amx_llama/amx_gag
    Nesimtzithu
    Nesimtzithu
    MEMBRU DE ONOARE
    MEMBRU DE ONOARE

Mesaj Scris de Nesimtzithu 06.11.08 21:00

Mi-a dat 50 de minute, dar nu asta este problema. Mai degraba a fost maniera care mi-a dat BANUL. Adica incerc sa le explic si lui gaby_berceni si lui irina22 ca nu am injurat pe nimeni sau pe ei personal, si gaby imi da ban doar ca sa scape de mine si sa-si vada el de joc sau adminat linistit. Nu se poate asa ceva, hai sa dam BAN doar asa de dragul de a da. Apropo de fiecare data cand intradevar ma repet intradevar am injurat ori mi-am cerut scuze ori mi-am acceptat banul care l-am primit. Si apropo domnule gaby_berceni eu spun anumite vorbe sa le spunem asa ca de ex: "buf, dzeii sau mai nou putzoiule" cu cine imi permit si imi permite in primul rand si cand le zic ma refer doar la soundurile care la dau admini la nimic altceva, si revin la ce a zis liviu odata atata timp cand nu ma jignesti nu am absolut de ce sa jignesc sau sa vorbesc urat.
    P.S. - Nu este prima data cand mi-ai dat BAN pentru ca asa tii s-a parut c-am injurat sau jignit.....
    Bafta !!!
    ASDE
    ASDE
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 851
    Varsta : 50
    Localizare : Ploiesti/PH
    Jocul preferat : !!!?!!! 40b66c0193a4db13abfc372918805ec79783f9af
    Reputatie : 9
    Data de inscriere : 19/03/2008

Mesaj Scris de ASDE 06.11.08 21:12

De astazi inainte...Daca mai aud o singura data injuratura "Dzeii" , acel admin, sau player, care scrie in chat "Dzeii" are ban permanent. Ne deranja la un momentdat, cand cineva scria in loc de "Doamne"-"Thoamne", dar pe de alta parte ne permitem sa zicem "dumnezii mati".-Rusinica!

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: 21.11.24 15:25