Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: https://berceni.ace.st/u2369

3 participan?i

reclamatie gaby berceni

mitu2
    mitu2
    Scoala de CS
    Scoala de CS

Numarul mesajelor : 18
    Varsta : 41
    Localizare : Pitesti
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 04/11/2008

reclamatie gaby berceni Empty reclamatie gaby berceni

Mesaj Scris de mitu2 06.11.08 16:23

E inacceptabil ce face acest personaj pe server. Da banuri cand vor muschii lui fara motiv intemeiat si fara sa tina cont de argumentele aduse.
    E un ofticat si jumatate. L-am omorat in timpul jocului, apoi primesc un mesaj ca Daca sunt de acord sa execut configul serverului. Am raspuns ca nu pot sa instalez asa ceva pentru ca am PC de serviciu si nu pot baga orice pe el. Apoi am solicitat poze daca sunt suspect de cheaturi. Raspunsul a fost un BAN. Mie nu mi se pare corect sa primesc ban fara poze.
    Nu am jucat niciodata cu cheaturi, ii urasc pe codati, si tocmai de aceea joc pe acest server, dar din pacate imi este interzis de personaje ca GABI BERCENI !!!!

Aveti dovada mai jos:

http://xs.to/xs.php?h=xs433&d=08454&f=ban_aiurea257.jpg
    kuddo
    kuddo
    WebDesigner and Owner
    WebDesigner and Owner

Numarul mesajelor : 1880
    Varsta : 37
    Localizare : Holy Vatican City
    Jocul preferat : reclamatie gaby berceni 428df26bc35b09319e31b1ffb712487b20b3245c
    Reputatie : 31
    Data de inscriere : 19/03/2008

reclamatie gaby berceni Empty Re: reclamatie gaby berceni

Mesaj Scris de kuddo 06.11.08 17:10

Nush ce sa zici, asteapta un raspuns de la liviu. Smile
    Eu sustin reclamatia si pe toate celelalte ca fiind fondate, intemeiate.
    gabriel_berceni
    gabriel_berceni
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 351
    Varsta : 57
    Localizare : bucuresti /cartier berceni
    Jocul preferat : reclamatie gaby berceni 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Data de inscriere : 01/07/2008

Mesaj Scris de gabriel_berceni 06.11.08 17:49

imi pare rau ca sa ajuns la lucruri de genul asta . cred ca o sa renunt la admin si la faptul ca am vrut binele acestui server si ca am vrut sa respect regulamentul. poate nu sant maleabil cu diferite persoane , datorita codurilor si interdictiilor impuse de owneri si de regulament. daca tu kuddo care te respect ptr munca depusa la acest server , in cazul de fata crezi ca eu am incalcat regulamentul te rog sa ma scuzi .si tu si mitu , dar atunci inseamana ca cine vrea sa faca treaba aici nu prea poate. cu mult respect ptr kuddo si ptr playeri , mai ales ptr owneri .
    mitu2
    mitu2
    Scoala de CS
    Scoala de CS

Numarul mesajelor : 18
    Varsta : 41
    Localizare : Pitesti
    Data de inscriere : 04/11/2008

Mesaj Scris de mitu2 06.11.08 18:46

Din partea mea ai tot respectul daca vrei sa faci ceva ca lumea sa joace pe server fara codati. Dar ceea ce ai facut tu nu este corect, mi-ai dat ban pe nedrept. Sunt persoane care intra sa joace corect, cazul meu, care nu au jucat niciodata cu cheaturi, nici nu stiu sa le foloseasca sau sa le bagi, iar cand primesc ban, aiurea si fara motiv nu pot sa ramana indiferente. asta e motivul pentru care ti-am facut reclamatie.
    Ai gresit, dar asta nu-i un motiv sa renunti la admin. Faci treaba buna, dar uneori exagerezi.

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: 21.11.24 14:44