Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: https://berceni.ace.st/u2369

+4
memo
GooD-LikE
Lion
NiceKiller
8 participan?i

Din pacate trebuie sa imi iau la revedere :(

NiceKiller
    NiceKiller
    CS1.6 Admin
    CS1.6 Admin

Numarul mesajelor : 96
    Varsta : 34
    Localizare : Jud. Cluj mun. Turda
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 19/03/2008

Din pacate trebuie sa imi iau la revedere  :( Empty Din pacate trebuie sa imi iau la revedere :(

Mesaj Scris de NiceKiller 11.10.08 21:51

Din pacate liviu iar ma luat in ochi rai Sad ... dintr-o prostie parerea mea si trebuie sa parasesc serverul ... asta este viata, merge inainte si nu prea avem ce face ... pentru cei care vreau sa mai tina legatura cu mine add.com . Smile
    Vreau sa va si multumesc pentru timpul petrecut pe acest server deoarece a fost si este in continuare pentru mine cel mai tare server.
    Cu respect NiceKiller bafta in continuare si spor la joc cheers
    Lion
    Lion
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 721
    Varsta : 37
    Data de inscriere : 07/06/2008

Din pacate trebuie sa imi iau la revedere  :( Empty Re: Din pacate trebuie sa imi iau la revedere :(

Mesaj Scris de Lion 12.10.08 8:07

Mie 1 ami pare rau mane stiu ca esti mult mai vechi ca mine si e pacat ca se intampla lucrurile astea dar cum ai zis si tu viata merge inainte bafta Sad
    GooD-LikE
    GooD-LikE
    CS1.6 Admin
    CS1.6 Admin

Numarul mesajelor : 158
    Varsta : 31
    Localizare : iasi
    Data de inscriere : 27/07/2008

Din pacate trebuie sa imi iau la revedere  :( Empty Re: Din pacate trebuie sa imi iau la revedere :(

Mesaj Scris de GooD-LikE 12.10.08 9:07

esti un admin vechi si fiecare are de invatat ceva de la tine imi pare rau ca trebuie sa pleci Sad asta e bafta si respect Neutral
    memo
    memo
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 609
    Localizare : bucuresti
    Jocul preferat : Din pacate trebuie sa imi iau la revedere  :( 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Data de inscriere : 28/05/2008

Mesaj Scris de memo 12.10.08 9:10

salut omule sper ca ne vom mai vedea pe server peste ceva timp si orice ai facut poate te iarta liviu.sal si bafta
    ReyZoR
    ReyZoR
    CS1.6 Admin
    CS1.6 Admin

Numarul mesajelor : 270
    Varsta : 29
    Localizare : Mioveni
    Reputatie : 2
    Data de inscriere : 20/06/2008

Mesaj Scris de ReyZoR 14.10.08 20:22

Imi pare rau sa aud asta.Bafta man.Inca imi e dor de acele vremuri de acu 1 an si imi pare rau cand pleaca adminii de atunci. Sad
    sarpe
    sarpe
    CS1.6 Admin
    CS1.6 Admin

Numarul mesajelor : 866
    Data de inscriere : 25/03/2008

Mesaj Scris de sarpe 14.10.08 20:29

imi pare rau Nice Sad , poate ca nu o sa fie definitiva deciza ta sau a lui liviu.
    Toti te asteptam inapoi cu bratele deschise cheers
    NiceKiller
    NiceKiller
    CS1.6 Admin
    CS1.6 Admin

Mesaj Scris de NiceKiller 14.10.08 20:31

da ms celor care au raspuns ... si multumesc pentru ca nu ati sters inca topicu ... bafta in continuare si spor la fraguri

*edit ... pentru liviu daca te razgandesti cumva in privinta mea anuntama pls ... fie prin acest topic pm pe mail sau add la messenger ... nu conteaza in ce forma ms si cum ziceam mult noroc si respect
    Nesimtzithu
    Nesimtzithu
    MEMBRU DE ONOARE
    MEMBRU DE ONOARE

Numarul mesajelor : 289
    Varsta : 40
    Localizare : Constanta
    Data de inscriere : 27/06/2008

Mesaj Scris de Nesimtzithu 15.10.08 8:41

Mda.....vad ca din ce in ce mai des pleaca jucatori, vechi admini de pe server, nu stiu de ce , nu ma bag, nu ma intereseaza dar totusi e un semn de intrebare? In fine eu am ID ul tau si cu siguranta ca o sa mai vorbim, asa ca bafta man !! Wink
    liviu
    liviu
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 2123
    Varsta : 43
    Localizare : Bucuresti
    Jocul preferat : Din pacate trebuie sa imi iau la revedere  :( 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Reputatie : 19

Mesaj Scris de liviu 15.10.08 9:17

Este simplu nesi....atita timp cit aflu de un anumit server si respectivul nu prea mai intra la noi....asta nu-ti pune un semn semn de intrebare in anumite privinte???Eu nu fac si nam sa fac magarii...si am facut si la altii servere....intereseazate,insa de bun am fost luat de prost,nu are rost sa dau exemple!Asa ca nu mia face comentarii absurde daca nu ai idee despre ce este vorba!
    Nesimtzithu
    Nesimtzithu
    MEMBRU DE ONOARE
    MEMBRU DE ONOARE

Mesaj Scris de Nesimtzithu 15.10.08 9:23

Intradevar liviu ai dreptate, am gresit. Am crezut ca e vorba de altceva, nici nu-mi trecea prin cap sa se intample cum ai precizat. Ce sa spun m-am bagat ca ***** .....e sti tu tu ce vreau sa spun. NU vreau sa creez controverse sau cine stie ce reactii si cu atat mai rau nu vreau sa se ajunga la asa ceva.
    Imi cer scuze, daca le accepti binenteles.....Smile
    liviu
    liviu
    Owner
    Owner

Mesaj Scris de liviu 15.10.08 9:26

Nu trebuie sa-ti ceri scuze...nu vad de ce...mi-am dat seama ca nu stii...insa nu te mai baga cind nu stii despre ce e vorba si respectivul are o disputa cu mine..crede-,a ca aflu mai multe dar nu le zic totusi...nu le vad rostul,o inchei prieteneste cu respectivul!
    Nesimtzithu
    Nesimtzithu
    MEMBRU DE ONOARE
    MEMBRU DE ONOARE

Mesaj Scris de Nesimtzithu 15.10.08 9:30

Ani isi spun cuvantul aici si numai am cuvinte. Inca odata imi cer scuze si clar nu o sa ma mai bag unde nu-mi fierbe oala. Very Happy
    NiceKiller
    NiceKiller
    CS1.6 Admin
    CS1.6 Admin

Mesaj Scris de NiceKiller 15.10.08 13:44

Da insa am incercat sa iti spun ce sa intamplat si cu serverul ala insa nu m-ai ascultat ... tiam spus ca acel server a fost pentru foarte scurt timp si doar pentru a juca cateva meciuri cu colegii de clasa ... si de atunci nu a mai fost deschis deloc ... si nu am mai intrat in perioada vacantei pe server aproape de loc deoarece am fost plecat tot timpul de acasa (intram cate o jumatate de ora -o ora cand mai ajungeam pe acasa si nu aveam de lucru). V-am spus atunci ca nu prea am timp de cs pe timpul vacantei ca nu am prea stat pe acasa , deci mai vb in urmatorul post sau pe messenger daca imi dai din nou add ... (si nu imi dati ban si pe forum)
    bafta si resperct
    liviu
    liviu
    Owner
    Owner

Mesaj Scris de liviu 15.10.08 15:56

Nu te-am ascultat pentru simplu motiv ca ai gresit...imi spuneai dinainte problema nu sa aflu eu si cind iti atrag atentia sa incerci sa-mi explici.Ban pe forum nu iti dau ca nu am motiv,daca ma injurai poate da...si te-as ruga sa nu mai repeti fraza asta ca pina la urma chiar iti dau.Cit despre add nu cred sa mai fie vorba vreodata...si georgel e in aceasta situatie caci mia vorbit in nas....asta e,cind esti bun esti prost!Concluzia???Aflo tu!
    liviu
    NiceKiller
    NiceKiller
    CS1.6 Admin
    CS1.6 Admin

Mesaj Scris de NiceKiller 15.10.08 16:04

Liviu nu am incercat nici o data macar sa te iau de prost sau ceva de genu asta , chiar mai mult am respectat tot timpul munca ,efortul si timpul pe care il consumi pe acest server si nu am considerat ca era nevoie sa iti spun ca fac un server privat care sa il tin o saptamana sau 2 pentru a juca cateva meciuri doar cu colegii ... si asta a fost de cateva luni . De injurat cred ca stii de atata timp ca nu sunt genul de om care sa injure ca la usa cortului ... mai ales pe persoanele care le cunosc de mult timp si care au o varsta mai inaintata ca mine . Nu am considerat ca am facut o greseala pentru ca a fost destul de demult si nu mai exista serverul .

P.S. scuze pentru topicuri asa de lungi
    liviu
    liviu
    Owner
    Owner

Mesaj Scris de liviu 16.10.08 15:45

Topic closed!

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: 21.11.24 15:32