Sunt MaStErShOt ... e a 2a oara cand iau ban fara nici un fel de motiv (dupa mine ) ... l-am omorat pe ARVANEZU ... si am luat censure si ban ... nu imi mai merge csu ... lam reinstalat si ciuci nu merge ... acu am tras alt cs ... numa ca ma credeti suspect ... nu inteleg de ce nu mi se fac poze ... reconfiguri dupa reconfiguri si ban ip peste ban ip ... nu va inteleg ... liviu am crezut ca nu o sa mai ai probleme cu mn ...stiu ca actiunile ownerilor " nu se comenteaza " ... dar totusi ... cred ca orice jucator are dreptul macar sa fie verificat ... Multam frumos ... BAFTA LA TOTI ... si in continuare imi sustin parerea ca cel mai tare server cu cei mai tari admini :X:X:X ... dar baieti un pic de respect si pentru jucatori ... am un timp destul de indelungat pe server si ma cunoasteti majoritatea ca nu fol coade ... nu am comis abateri majore pe server si nici nu cred ca voi face ...
3 participan?i
vreau sa fiu lamurit
dacian- Veteran !
- Numarul mesajelor : 78
Varsta : 33
Localizare : Iasi
Jocul preferat :
Reputatie : 0
Data de inscriere : 30/09/2008
- Mesaj n°1
vreau sa fiu lamurit
Joannyta- Veteran !
- Numarul mesajelor : 390
Localizare : middle_of_nowhere
Jocul preferat :
Reputatie : 1
Data de inscriere : 08/04/2008
- Mesaj n°2
Re: vreau sa fiu lamurit
Numele de pe server trebuie sa fie acelasi cu numele de pe forum !
Ai incalcat regula si ai intrat cu numele unui jucator care avea de pus poze...citeste aici https://berceni.ace.st/cereri-unban-cs-16-f2/poze-pt-nicekiller-t1799.htm
Ai jucat cu numele MaStErShOt si cand te-am intrebat ai zis ce poze apoi tacere...
Sper ca ai inteles. Si data viitoare cand iei ban faci cerere de unban la topicul Cereri unban.
Ai incalcat regula si ai intrat cu numele unui jucator care avea de pus poze...citeste aici https://berceni.ace.st/cereri-unban-cs-16-f2/poze-pt-nicekiller-t1799.htm
Ai jucat cu numele MaStErShOt si cand te-am intrebat ai zis ce poze apoi tacere...
Sper ca ai inteles. Si data viitoare cand iei ban faci cerere de unban la topicul Cereri unban.
O_o- Veteran !
- Numarul mesajelor : 47
Varsta : 29
Localizare : Insula Serpilor
Data de inscriere : 14/09/2008
- Mesaj n°3
sunt 2 de mastershot joana , unu e dacian si unu e un alt coleg,prieten cu acest dacian,acel mastershot care a facut cerere unban cu nick Nutu e alt mastershot,nu e el e cam complicat.
dacian- Veteran !
Jocul preferat :
- Mesaj n°4
deci sa ne intelegem ... nu am cum sa fac cu mastershot fiindca e luat daca nu ma insel da eroare ... in al 2 lea rand ... vreau sa fiu lamurit daca cineva are ceva cu mn ... nu vroiam cerere unban ca sa fie clarisimo ... in al 3lea rand nu mi s-au facut poze de cand joc aici si abia atunci intrasem pe server si ma luasei tu tare daca am pus pozele ... si nu am facut tacere ... am tot intrebat daca mi sau facut poze ... oricum .... lasatima sa joc linistit ... nu mai dati censure VA ROG ... MULTUMESC de intelegere!!!!
Joannyta- Veteran !
Jocul preferat :
- Mesaj n°5
Intra cu numele dacian si vei vedea ca nu are nimeni nimic cu tine.
dacian- Veteran !
Jocul preferat :
- Mesaj n°6
joana .... joc de ceva timp cu nicku asta ... si am spus si cine sunt ...de acuma intru cu dacian... multam fain ... am inteles ce ai zis.... nu mai explica ca nu-s prost ...
Joannyta- Veteran !
Jocul preferat :
- Mesaj n°7
Ok bafta la fraguri.