I-am luat adminul deoarece il urmaresc de citeva zile si nu il prea vad sa isi faca cit de cit datoria de admin.E un simplu jucator si nimic mai mult...basca ca azi fiind multi jucatori pe o harta mica nu sa sinchisit sa schimbe harta fiind ocupat cu fragurile lui.Nu vad de ce ar mai avea admin..si nu va mai primi!
Admin Rafala
liviu- Owner
- Numarul mesajelor : 2123
Varsta : 43
Localizare : Bucuresti
Jocul preferat :
Reputatie : 19
Data de inscriere : 19/03/2008
- Mesaj n°1
Admin Rafala
Vizitato- Vizitator
- Mesaj n°2
Re: Admin Rafala
Ma din cate vad eu si inteleg eu motivele sant cu totu altele... Poate ca nu sant genu de admin sa te ridice in slavi sau acel "GG" man la fiecare kill. Ce ai postat u aici e o minciuna gogonata... deabia se schimbase harta de 20 de sec si pe deasupra mai erau adimi ca Trk Sorinel ma rog si nu imi mai amintesc. Din cate imi aduc eu aminte am fost de mai multe ori singur si am facut curatenie da aku parerile sant impartite, depinde de zile dk e soare esti binedispus, da uite ca azi au fost ceva nori.
Nu prea sant eu un fragar asa cum zici u ca sa nu ma confunzi cu toti idoli tai Trk....
Bafta,
ps: cum te comporti parca imi vine sa schimb serveru da sa vad dk o sa-mi treaca si mie
Nu prea sant eu un fragar asa cum zici u ca sa nu ma confunzi cu toti idoli tai Trk....
Bafta,
ps: cum te comporti parca imi vine sa schimb serveru da sa vad dk o sa-mi treaca si mie
Vizitato- Vizitator
- Mesaj n°3
Sa ma scuze Sorinel ca l-am pronuntat da intentia mea nu este ca si el sa fie sanctionat da era asa ca idee...
Oricum dk l-ai sanctiona ar fi o lasitate
Oricum dk l-ai sanctiona ar fi o lasitate
liviu- Owner
- Numarul mesajelor : 2123
Varsta : 43
Localizare : Bucuresti
Jocul preferat :
Reputatie : 19
Data de inscriere : 19/03/2008
- Mesaj n°4
Pff... trecusera si alea 45 de secunde de restart live plus vreo 4 runde pe harta respective si zici ca este o minciuna gogonata??Si nu-mi trebuie mie sa ma ridici in slavi sau alte dastea.Cit despre clanu trek nus unde ai vazut cai agreez eu...mai citestye forumul si tu plus ca abia azi tiai facut inregistrarea.Iar cit despre server schimbal frate ca nu te pling,chiar am sati dau ban ptr asta.