buna....am intrat pe server pe data 09.04.2008 pe server k mia recomendat cineva...am inceput sa fac la fraguri la greu...dupa aia adminu pe numele de Liviu mia dat ban din cauza k sunt codat.....eu am facut un record demo....si pot dovedi k nui asa...si mia dat ban pe 500min..chiar dak iam dat adresa de mess sa ii trimit record-ul prin mess sa vada k omu chiar stie sa joace....eu joc de cs de mic copil sa spun si am 17 ani....va rog sa facetzi ceva cu admini care nu recunosc k omu stie sa joace....deci explicatzi k dak vede ceva suspect la om sa ceara odata record nu numa ban asa pur si simplu...mia facut acolo nush ce teste ...cik el : Nu orbesti de la flash. si pe cand eu habar nu am pe unde sa o iau sa nu fiu omorit....si pot dobedi prin record k am fost orbit si k nu am folosit coduri pt k nu am nevoie de asa ceva.
3 participan?i
adminu care nu recunoaste k omu stie sa joace
liviu- Owner
- Numarul mesajelor : 2123
Varsta : 43
Localizare : Bucuresti
Jocul preferat :
Reputatie : 19
Data de inscriere : 19/03/2008
Mi se pare destul de normal ca atita timp cit nai luat flash sati dau ban pina iti rezolvi problema.Asta nu inseamna ca trebuie ati accept id ul tau de mes si tiam dat si adresa de forum ptr ati lua alt cstrike.Tu nu vezi ce scrii si o problema asemanatoare a avut si un jucator dop care sia rezolvat problema.Nu mai face acuzatii aiurea..altfel luai ban permanent.Plus ca daca nu-ti convine dute frate tare....Iar chestia cu teste care nu le stii abtinete..daca nu tii ce este un blind..si mai zici ca joci de nu stiu cind cs.Mdea...
NEpriceput- Veteran !
- Numarul mesajelor : 86
Varsta : 38
Localizare : bucuresti
Reputatie : 0
Data de inscriere : 20/03/2008
lasa tati ca am vazut si eu azi cat de bine joci .....de cat timp joci counter-strike???....de ieri???...sa fim sinceri...esti...mai rau ca altii legati la ochi.... (nu te supara pe mine , dar asa e) mai invatza si dupaia lauda-te...laudarosu-le !
kuddo- WebDesigner and Owner
- Numarul mesajelor : 1880
Varsta : 37
Localizare : Holy Vatican City
Jocul preferat :
Reputatie : 31
Data de inscriere : 19/03/2008
closed.