Vreau sa stiu si eu cum ramane cu awp.
Pentru ca ultima data era regula asta
Deci pana la urma care e regula cu awp-uri fiecare face ce vrea? ( eu sunt de acord nu am nimic impotriva dar sa ni se spuna)
P.S. nu fac referire la ce s-a intamplat mai devreme cand l-a scos liviu el e owner si stim parerea lui despre awp-uri. Dar adminii ar trebui sa cunoasca regurile dupa care admineaza.
Pentru ca ultima data era regula asta
Acum intrebarea mea. Pentru cine e valabila regula asta? Adminii inca ameninta jucatorii cu ban pentru ca folosesc awp desi e pus pe "1".AWP-urile vor ramane pe max_awps 1 nu va fi nici o data voie cu mai mult de 1 awp de echipa pentru a nu transforma hartile in awp map. AWP-urile nu vor fi scoase nici o data pentru ca este o arma de baza defensiva foarte buna, cu ea poti asigura spatele coechipierilor sau poti forta inamicii sa atace prin alta parte (deoarece tu stai cu awp-ul pe lung).
Deci pana la urma care e regula cu awp-uri fiecare face ce vrea? ( eu sunt de acord nu am nimic impotriva dar sa ni se spuna)
P.S. nu fac referire la ce s-a intamplat mai devreme cand l-a scos liviu el e owner si stim parerea lui despre awp-uri. Dar adminii ar trebui sa cunoasca regurile dupa care admineaza.