nu ma de ranjeaza chestia asta ...DAR...am citit in regulament..citez
"8. Jucatorii sunt liberi sa joace cum vor si cu ce arme vor inclusiv cu Tactical Shield".
cine are de fapt dreptate...adminii ce folosesc comanda respectiva sau regulamentul?
Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: https://berceni.ace.st/u2369
Nesimtzithu a scris:Ai dreptate joannyta...............dar, eu nu cred ca s-a restrictionat awp doar ca a murit un admin. Si cum zicea dic@zor ca awp este arma de joc eu cred ca are dreptate, altfel nu se mai baga in CS.
kuddo a scris:Numai ownerii scot awp`ul sau modifica timelimit-ul la harta si alte chestii ce tin de administrarea serverului. AWP-urile vor ramane pe max_awps 1 nu va fi nici o data voie cu mai mult de 1 awp de echipa pentru a nu transforma hartile in awp map. AWP-urile nu vor fi scoase nici o data pentru ca este o arma de baza defensiva foarte buna, cu ea poti asigura spatele coechipierilor sau poti forta inamicii sa atace prin alta parte (deoarece tu stai cu awp-ul pe lung).
DeadMan a scris:kuddo a scris:Numai ownerii scot awp`ul sau modifica timelimit-ul la harta si alte chestii ce tin de administrarea serverului. AWP-urile vor ramane pe max_awps 1 nu va fi nici o data voie cu mai mult de 1 awp de echipa pentru a nu transforma hartile in awp map. AWP-urile nu vor fi scoase nici o data pentru ca este o arma de baza defensiva foarte buna, cu ea poti asigura spatele coechipierilor sau poti forta inamicii sa atace prin alta parte (deoarece tu stai cu awp-ul pe lung).
corect kuddo doar k sunt mai multzi admini kre kre seteaza awp p 0......fara sa dea makr un vot inainte..........cum a zis shi joa au murit d awp shi imediat au dat restrict.........dak omu crede k shtie sa joace cu el sa dea banii dak nu sa invetze sa s fereask:)..........cya
Membrii nostri au postat un numar de 29486 mesaje în 5205 subiecte
Avem 2252 membri înregistrati
Cel mai nou utilizator înregistrat este: Mircea