Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: https://berceni.ace.st/u2369

5 participan?i

Ban fara motiv si admin_fuckoff

pushkatu
    pushkatu
    Counter-Strike ? Ce-i aia ?

Numarul mesajelor : 8
    Varsta : 34
    Localizare : bistrita
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 18/08/2008

Ban fara motiv si admin_fuckoff Empty Ban fara motiv si admin_fuckoff

Mesaj Scris de pushkatu 18.08.08 1:56

nick: becalieprost?(am jucat si cu pacoste <3 *RAPID*)
    iP: 89.123.116.152
    Plansa: awp_india
    admini online(pe doi mi amintesc doar): Lion si nesimtitu
    Motiv : as vrea si eu sal stiu
    Dovada: https://2img.net/h/i280.photobucket.com/albums/kk185/pushkatu/mda.jpg

Nu stiu care dintre ei mia dat ban(fuckoff) sau pt ce, tot ce stiu e ca l-am omorat pe lion care era in baza(nu se misca, i-am dat hs cu lama ca jucam numai cu lame), apoi pe nesimtitu si la nici 10 secunde am luat ban.

As vrea si eu sa stiu motivul pt care am luat ban, avand in vedere ca nu am jignit pe nimeni si daca aveau ceva cu nickul meu nu sa plans nimeni de el nici chiar adminii. Vreau ca adminul care mia dat ban sa recunoasca si sa fie pedepsit. Acuma tre sa stau iar sa instalez steam, sa downladez cs, ca numi merge nici daca daca repair....

Cer sa se ia masuri si vreau si eu o explicatie plauzibila pt ca de asta e facut forumul si mai ales sectiunea asta.
    dupa cum se vede : STEAM ON!

ms si astept un raspuns.
    Pustiu'
    Pustiu'
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 657
    Varsta : 35
    Localizare : Bucuresti
    Data de inscriere : 08/04/2008

Ban fara motiv si admin_fuckoff Empty Re: Ban fara motiv si admin_fuckoff

Mesaj Scris de Pustiu' 18.08.08 10:06

da...daca s-a intamplat asa cum ai spus tu...este aiurea....dar sa vedem ce au de spus adminii in apararea lor....asteptam pareri si de la owneri,...si o sa se ia o decizie Smile
    pushkatu
    pushkatu

Mesaj Scris de pushkatu 18.08.08 11:25

Chiar sunt curios SA VAD ce o sa se intample. Vreau doar sa stiu care mia dat ban, de ce, sasi asume responsabilitatea si sa suporte consecintele, in caz contrar(daca sunt gasit eu vinovat) datimi ban permanent sau ce vreti da eu stiu ca am dreptate pt ca mereu imi vad de treaba si acuma chiar nam facut nimic...poate doar din ciuda mia dat.
    Nesimtzithu
    Nesimtzithu
    MEMBRU DE ONOARE
    MEMBRU DE ONOARE

Numarul mesajelor : 289
    Varsta : 40
    Localizare : Constanta
    Data de inscriere : 27/06/2008

Mesaj Scris de Nesimtzithu 18.08.08 11:42

Mda...........eu NU ti-am dat nici un ban sau fuckoff cum zici tu, in fine chiar numai tin minte care a fost faza cu tine avand in vedere ca nu ai dat si tu un detaliu (harta in care s-a dat banu si alte amanunte). In rest nu stiu cu ce te pot ajuta.

Apropo aici nu se dau banuri "DIN CIUDA", asa ca ai grija ce vorbesti !!!

P.S.- din surse anonime am auzit ca aveai si niste coduri, asa de pofta, deci............ai cam pus-o daca e asa !!!

Pa.
    Lion
    Lion
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 721
    Varsta : 37
    Data de inscriere : 07/06/2008

Mesaj Scris de Lion 18.08.08 11:55

eu am dat ban dar omu avea speed clar cand ma omorat me mine si pe nesimtitu ...... cica fuckoff asta ce vrea sa mai insemne:)) lasa codurile frate ca si pe steam exista aim speed si wall cu respect lion
    pushkatu
    pushkatu

Mesaj Scris de pushkatu 18.08.08 12:01

Nesimtzithu a scris:Mda...........eu NU ti-am dat nici un ban sau fuckoff cum zici tu, in fine chiar numai tin minte care a fost faza cu tine avand in vedere ca nu ai dat si tu un detaliu (harta in care s-a dat banu si alte amanunte). In rest nu stiu cu ce te pot ajuta.

Apropo aici nu se dau banuri "DIN CIUDA", asa ca ai grija ce vorbesti !!!

P.S.- din surse anonime am auzit ca aveai si niste coduri, asa de pofta, deci............ai cam pus-o daca e asa !!!

Pa.

Poate ca daca teai fi obosit sa citesti ce am scris in primul post, ai vedea ca am dat destule amanunte. Ora la care mi sa dat banul a fost 2:00 AM, nu mai tin minte exact ora fixa dar era in jur de ora respectiva.

Sincer, nu stiu de ce mi sa dat, singuru motiv pe care lam gasit avand in vedere ca nam facut nimic, a fost ca sa enervat careva pe mine si mia dat ban si fuckoff deci e unu din adminii care au acces la aceasta comanda ca banuiesc ca nu toti au.

Am mai fost verificat si pe awp_bycastor cand tot asa iati dat ban unui prieten de a meu Jun|or(are steam ON) care a fost acuzat ca are coduri, apoi cand a iesit el miati dat mie "blind" si lati scos cand ati vazut ca nu am nimic.

Si credema ca stiu cum e treaba cu adminatu ca am si eu admin(nu pe berceni bineinteles) si mi se intampla sa cred ca un player e codat, dar nui dau direct ban, il mut spec dupa cei fac poze,demo etc si daca e curat e liber sa joace.

Cred ca atata timp cat considerati sunteti un server si o comunitate care se respecta vor fi luate masurile necesare impotriva celui in cauza.
    pushkatu
    pushkatu

Mesaj Scris de pushkatu 18.08.08 12:07

Lion a scris:eu am dat ban dar omu avea speed clar cand ma omorat me mine si pe nesimtitu ...... cica fuckoff asta ce vrea sa mai insemne:)) lasa codurile frate ca si pe steam exista aim speed si wall cu respect lion

vreau dovada...demo! sa vad....si daca vrei sa vezi ce ai crezut tu ca e speed te invit sami dai id tau de mess,steam sa intram pe un server care vrei tu si sa vezi in ce hal imi merge cs. Ce ai vazut tu prietene nu e speed, e lag, adica se blocheaza cs 2-4 pana la 5-8 secunde si nu pot face nimic, apoi cand isi revine daca in timp ce sa blocat am apasat tasta "w" ma misc ca...... sa nu zic cum. E ca un fel de "freze" daca sti ce inseamna dar nu la inceput ci din minut in minut.

O sati demonstrez daca vrei.

PS: am net prin clicknet si toti cei care stau in zona mea si au prin aceeasi firma au probleme cu netu.
    Nesimtzithu
    Nesimtzithu
    MEMBRU DE ONOARE
    MEMBRU DE ONOARE

Numarul mesajelor : 289
    Varsta : 40
    Localizare : Constanta
    Data de inscriere : 27/06/2008

Mesaj Scris de Nesimtzithu 18.08.08 12:20

Daca nu ma insel harta awp_india care zici tu, a fost si murdoc si sarpe. Singurul detaliu mare care il puteai da era ca am hotarat toti sa jucam numai cu cutitele de fun vreo cateva runde. Si sincer sa fiu nu-mi aduc aminte sa te fi vazut pe harta aia cum zici tu, dar in fine.
    Iar daca Lion zice ca te-ar fi vazut cu speed, eu sincer tind sa-l cred pe el, chiar daca nu fusesem atent in momentul acela.
    Asa ca pa.
    pushkatu
    pushkatu

Mesaj Scris de pushkatu 18.08.08 12:28

Mda pa si tie, cum am zis daca pot dovedi ca nu e vb de speed ci de lag, ii scoateti adminu lu lion? in caz contrar cum am mai spus... va invit sa vedeti pe serveru pe care am admin(nu va dau nici ban nici nimic) ca nu e vorba de nici un speed sau pe orice server ziceti voi. Smile

Chiar credeti ca mas stresa atata pt simplu fapt ca mia dat ban cand sunt sute de servere pe care pot juca? Vreau doar sami demonstrez nevinovatia si sa fie pedepsit lion, culmea el fiind singuru din 3-4 admini si restu de playeri care "a realizat" ca sunt codat.

Atat am mai avut de zis, restu sa decida ownarii
    murdoc
    murdoc
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 738
    Varsta : 35
    Localizare : Bucuresti
    Jocul preferat : Ban fara motiv si admin_fuckoff 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Reputatie : 5
    Data de inscriere : 20/03/2008

Mesaj Scris de murdoc 18.08.08 12:49

eu imi amintesc cum s-a intamplat. eram si eu pe harta (awp_india). jucam doar lame. domnu' nervos care reclama avea nick-ul becalieprost?. si mie mi s-a parut ca are speed, pana sa vad cum ii sare lagg-ul. deci, lion, a fost o greseala cand ai dat ban, deoarece nu era codat. tinand cont ca este prima abatere a ta, se va lasa doar cu o mustrare "verbala" si rugamintea ca in viitor sa fii mai atent.
    BAN SCOS
    Topic Closed

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: 21.11.24 15:08