de ce am primit ban ptr 500 min.mi sau facut poze dar nu stiu de ce cred ca jucam prea bine si mi sa spus sa le trimit la un id de catre /ss/h3f4!stos,iam spus ca nu stiu cum sa i le trimit si dupa asta am luat ban.cred ca nu e normal,putea macar sa-mi spuna cum sa i le trimit daca tot avea dubii asupra mea la vreun cod ceva.nu toata lumea care joaca counter trebuie sa stie toate prostiile astea cred eu.Astept un raspuns
+4
memo
[NkVd]['Cernnunos]
-=Mast3r=-YuLy
cristi07_08
8 participan?i
reclamatie administrator /S/H3F4!STOS
cristi07_08- Counter-Strike ? Ce-i aia ?
- Numarul mesajelor : 5
Varsta : 48
Reputatie : 0
Data de inscriere : 21/04/2008
- Mesaj n°1
reclamatie administrator /S/H3F4!STOS
-=Mast3r=-YuLy- Veteran !
- Numarul mesajelor : 595
Varsta : 33
Localizare : Iasi
Jocul preferat :
Reputatie : 2
Data de inscriere : 07/06/2008
vezi ca este obtiunea cereri unban si posteaza pozele facute de el akolo........daca zici ca nu esti codat
[NkVd]['Cernnunos]- CS1.6 Admin
- Numarul mesajelor : 37
Varsta : 35
Localizare : Pitesti
Reputatie : 1
Data de inscriere : 14/07/2008
Ti'am spus 1 data sa dai pozele la idul meu in 3 min ..
Am asteptat ...
Apoi ai iesit de pe sv...
Apoi am scris iar...
Apoi inc'o data am repetat id'ul... Tin sa precizez k tiam dat 2 slayuri inainte de ati trimite id'ul... sa te fac atent - (el nu dadea nici'un semn si de aceea... sa'l fac atent)..
Am primit add din partea ta la aprox. 7-8 min dupa ce tiam dat banul...deci banul..nu cererea pozelor... !
Am asteptat ...
Apoi ai iesit de pe sv...
Apoi am scris iar...
Apoi inc'o data am repetat id'ul... Tin sa precizez k tiam dat 2 slayuri inainte de ati trimite id'ul... sa te fac atent - (el nu dadea nici'un semn si de aceea... sa'l fac atent)..
Am primit add din partea ta la aprox. 7-8 min dupa ce tiam dat banul...deci banul..nu cererea pozelor... !
[NkVd]['Cernnunos]- CS1.6 Admin
- Numarul mesajelor : 37
Localizare : Pitesti
Reputatie : 1
Data de inscriere : 14/07/2008
Ai iesit si ai intrat cam in 2 min aprox...
memo- Veteran !
- Numarul mesajelor : 609
Varsta : 34
Localizare : bucuresti
Jocul preferat :
Data de inscriere : 28/05/2008
are dreptate h3f4!stos eram si eu pe server si nu cred ca a gresit cu nimic. asta daca conteaza parerea mea si din cate stiu eu banshot se da la dubi cand nu este clar ceva si ban pe 500 min pentru ca nu iai dat pozele si se considera ca ai coduri. mie mi se pare ca a procedat corect
pune pozele cat mai curand si daca esti curat ti se va scoate banul. bafta
pune pozele cat mai curand si daca esti curat ti se va scoate banul. bafta
cristi07_08- Counter-Strike ? Ce-i aia ?
- Numarul mesajelor : 5
Varsta : 48
Data de inscriere : 21/04/2008
CUM FAC SA PUN POZELE ASTEA CA NU POT SA LE ATASEZ LA TEXTUL UNDE SCRIU ACUM,PE CE DAU CA SA INTRE
Pustiu'- Veteran !
- Numarul mesajelor : 657
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 08/04/2008
ce mi-e banshot...ce-mi sunt pozele....cam tot aia....a procedat bine Hefaistosul !!! ...
VBoy- Veteran !
- Numarul mesajelor : 127
Varsta : 37
Localizare : Galati
Jocul preferat :
Data de inscriere : 16/05/2008
In loc sa faci reclamatii la admini mai bine te-ai fi dus la rubrica de UNBAN si ai fi citit modelul de cerere ptr unban care este acolo .Iti explica clar cum si ce ai de facut. Acolo vezi si cum se pun pozele . Asa ca inainte sa acuzi mai bine cerceteaza !
sarpe- CS1.6 Admin
- Numarul mesajelor : 866
Varsta : 34
Data de inscriere : 25/03/2008
ai dreptate Hefaistosule, in 7-8 min putea sa le si modifice !! ... asa ca parerea mea banul ramne pana la decizia ownerilor!
ASDE- Owner
- Numarul mesajelor : 851
Varsta : 50
Localizare : Ploiesti/PH
Jocul preferat :
Reputatie : 9
Data de inscriere : 19/03/2008
- Mesaj n°10
Re: reclamatie administrator /S/H3F4!STOS
Closed!