De Ce Silver imi tot da ban fara nici un motiv nu inteleg fara demo fara poze blind imi da toti admini cred ca in fiecare harta cate 5 blinduri nu inteleg de ce nu pot juca si eu linistit nu am code sunt un simplu jucator doar ca sunt bunicel nu trebuie ca sa primesc ban si sa imi strikce cs si sa trebuiasca ca sa il reistalez scz ca am postat aicia dar vreau ca sa se rezolve treaba am ceva poze in pc de pe berceni ca sa vedeti ca nu am code sau ceva de genu am avut m-ai multe dar am instalat cs si s-au sters va rog daca aveti ceva problema cu mine sau ceva postati multumesC !
3 participan?i
1_BuN
aTakami- Veteran !
- Numarul mesajelor : 43
Varsta : 36
Reputatie : 0
Data de inscriere : 30/06/2008
- Mesaj n°1
1_BuN
ASDE- Owner
- Numarul mesajelor : 851
Varsta : 50
Localizare : Ploiesti/PH
Jocul preferat :
Reputatie : 9
Data de inscriere : 19/03/2008
- Mesaj n°2
Re: 1_BuN
1_BuN pozele pe forum ,ca eu am dat banshot,trebuie sa ai 2 poze ..punele pe forum si iti scot banul.
aTakami- Veteran !
- Numarul mesajelor : 43
Varsta : 36
Data de inscriere : 30/06/2008
- Mesaj n°3
1_BuN
uitate ASDE si ceilalti admini pozele mele !
Prima
A Doua
A Treia
A Patra
A CinciA
A SaSea
A SaPtea
A OpTa
A NouA
A ZeCea
A UnSpraZeCeA Si UltimA
Ultimele 3 sunt facute de tine ASDE DE Alea de care ziceai ca sa le postez dar eu am postat toate pozele pe care le-am avut in cstrike ca sa pot ca sa joc si eu linistit pe srv fara ca sa iau blinduri banuuri quit demouri alea alea va rog uitativa bine asTept RaspunS ! Pt poze si daca pot juca linistit pe srv sau nu !
Prima
A Doua
A Treia
A Patra
A CinciA
A SaSea
A SaPtea
A OpTa
A NouA
A ZeCea
A UnSpraZeCeA Si UltimA
Ultimele 3 sunt facute de tine ASDE DE Alea de care ziceai ca sa le postez dar eu am postat toate pozele pe care le-am avut in cstrike ca sa pot ca sa joc si eu linistit pe srv fara ca sa iau blinduri banuuri quit demouri alea alea va rog uitativa bine asTept RaspunS ! Pt poze si daca pot juca linistit pe srv sau nu !
Pustiu'- Veteran !
- Numarul mesajelor : 657
Varsta : 35
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 08/04/2008
- Mesaj n°4
Re: 1_BuN
si iata ca le-a postat...pare Ok ..