Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: https://berceni.ace.st/u2369

4 participan?i

znoopy

znoopy
    znoopy
    Scoala de CS
    Scoala de CS

Numarul mesajelor : 19
    Varsta : 45
    Localizare : Bucuresti Berceni
    Jocul preferat : znoopy 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 25/05/2008

znoopy Empty znoopy

Mesaj Scris de znoopy 09.06.08 22:23

Hmm ..nu pot sa inteleg!

Mai intai era unul care tot intreba cine i-a dat censure , ma uitam in log sa vad cine i-a dat censure , pe urma intreba cine i-a dat llama ( era cu numele de Player_de_cs ca asa i-l schimbasem eu cand jucam pe de_cbble din cauza faptului ca avea numele prea lung "nu am coduri , am numai aim Smile " asta era numele lui initial ) ...Pe urma intra MADE WITH si zice ca i-am dat llama ..nu mai apuc sa scriu 3 randuri si ma trezesc ca zice consola " your ip has been added to banlist " sau ceva de genul asta Smile ..

Presupun ca problema o sa se remedieze , dar ma oftic ca nu mai pot sa ma joc acum!

Bafta!
    MADE WITH
    Membru
    Membru

Numarul mesajelor : 27
    Varsta : 37
    Localizare : Bistrita
    Data de inscriere : 04/06/2008

znoopy Empty Re: znoopy

Mesaj Scris de MADE WITH 09.06.08 22:27

aveam nick-ul Player_de_cs , si am intrebat cine mia dat censure , si znoopy tot comenta si ma lua la misto si pe urma al luat llama fara motiv si pt ca mio dat llama fara motiv i-am dat ban 500 de minute

PS: tu si alti admini nu am vazut numai sa schimbe nick-uri sa dea censure aiurea ,de ban-uri nu mai vb in seara asta am stat sa vad ce faceti , si numai Joannyta stia ca sunt eu , ati nenorocit serverul cu ban si censure efectiv fara motiv

SI DATA VIITOARE UITATE UNDE POSTEZI !!!
    znoopy
    znoopy
    Scoala de CS
    Scoala de CS

Numarul mesajelor : 19
    Varsta : 45
    Localizare : Bucuresti Berceni
    Data de inscriere : 25/05/2008

Mesaj Scris de znoopy 09.06.08 22:37

MADE WITH a scris:aveam nick-ul Player_de_cs , si am intrebat cine mia dat censure , si znoopy tot comenta si ma lua la misto si pe urma al luat llama fara motiv si pt ca mio dat llama fara motiv i-am dat ban 500 de minute

PS: tu si alti admini nu am vazut numai sa schimbe nick-uri sa dea censure aiurea ,de ban-uri nu mai vb in seara asta am stat sa vad ce faceti , si numai Joannyta stia ca sunt eu , ati nenorocit serverul cu ban si censure efectiv fara motiv

Barosane..nu ti-am dat llama si nici censure ...asta asa pentru tine si cultura ta generala!

O sa-l rog si pe liviu sa verifice log-urile pentru a clarifica situatia!

eu ma uitam in log sa vad de la cine luase player_de_cs censure...si pe urma am vazut in chat ca tu scrisesei numele meu!

Si ..cu ce zici ca te-am luat la misto?

Pai gandeste-te logic...ziceai ca cine ti-a data llama?!!?? Dar tu puteai sa scrii normal , asa ca oricum funny ..unul care luase llama sa intrebe "cine mi-a dat llama" ...nu ti se pare ciudat?

Si de unde si pana unde ai ajuns tu la concluzia ca ti-am dat eu censure si llama?

Vezi ca te-ai grabit si ai luat decizia gresita ..nu cred ca e bine ..!

Inca odata ..nu ti-am dat eu eu censure si nici llama...si ma uitam sa vad de la cine ai luat censure ....!

Se pare ca tu esti unul dintre oamenii care distrug serverul , prin decizia luata cu de la sine putere sa dai ban la un admin! Ai fi putut sa-i spui lui Liviu sau lui kuddo si sa ia ei masuri impotriva unui admin ..nu tu..! Cine esti tu pana la urma..ca nu cred ca am avut ocazia sa ne cunoastem!

SI UNDE AI FI VRUT SA POSTEZ?
    kuddo
    kuddo
    WebDesigner and Owner
    WebDesigner and Owner

Numarul mesajelor : 1880
    Localizare : Holy Vatican City
    Jocul preferat : znoopy 428df26bc35b09319e31b1ffb712487b20b3245c
    Reputatie : 31
    Data de inscriere : 19/03/2008

Mesaj Scris de kuddo 09.06.08 22:42

rezolvat
    MADE WITH
    Membru
    Membru

Numarul mesajelor : 27
    Localizare : Bistrita
    Data de inscriere : 04/06/2008

Mesaj Scris de MADE WITH 09.06.08 22:48

la reclamatii admini sau la cerere unban
    murdoc
    murdoc
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 738
    Varsta : 35
    Localizare : Bucuresti
    Reputatie : 5
    Data de inscriere : 20/03/2008

Mesaj Scris de murdoc 09.06.08 22:56

a postat unde trebuia znoopy. si bine ti-a facut cine ti-a dat si censure si llama. ai admin....joaca cu el. nu iti bate joc.

adminul tau va fii suspendat pana in data de 17.06.08

Topic Closed

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Subiecte similare

-

Data/ora curentă este: 23.11.24 11:32