Ideea era sa pun dovezile...am sa pun si la procesor zilele astea!
+13
Lil Kil
serennia
Nimeny_Altu.
Georgel
ReyZoR
kuddo
just_me
ooffttoo
waingro_boss
Vlad Alexandru
Nesimtzithu
sarpe
liviu
17 participan?i
IMPORTANT
liviu- Owner
- Numarul mesajelor : 2123
Varsta : 43
Localizare : Bucuresti
Jocul preferat :
Reputatie : 19
Data de inscriere : 19/03/2008
- Mesaj n°26
Re: IMPORTANT
flash.01- Veteran !
- Numarul mesajelor : 59
Varsta : 36
Localizare : cum intrii in Bucuresti pe dreapta :)
Jocul preferat :
Reputatie : -1
Data de inscriere : 17/01/2009
- Mesaj n°27
imi pare rau ca m-am trezit tarziu,sincer dar daca este nevoie de ceva...as dorii sa va ajut si eu...pt ca doar noi jucam aici,ne petrecem o parte din timp...sincer imi pare rau ca m-am trezit tarziu...
ASDE- Owner
- Numarul mesajelor : 851
Varsta : 50
Localizare : Ploiesti/PH
Jocul preferat :
Reputatie : 9
Data de inscriere : 19/03/2008
- Mesaj n°28
Pe aceast cale doresc sa apelez inca o data la intelegerea si bunavointa voastra. In ultimile zile cred ca a-ti vazut si voi ca pica serverul cam des. Exista o problema la server, acest lucru se intampla din cauza ca se incinge foarte tare procesorul, scoate zgomote ciudate si se blocheaza. Va rog sa ma scuzati daca apelez inca o data la voi, dar cred ca s-a creeat o legatura frumoasa intre noi, playerii si acest server, ar fi pacat sa dispara. Va mulumim anticipat . Asteptam ajutorul vostru pentru a putea juca in continuare pe acest minunat server.
flash.01- Veteran !
- Numarul mesajelor : 59
Varsta : 36
Localizare : cum intrii in Bucuresti pe dreapta :)
Jocul preferat :
Reputatie : -1
Data de inscriere : 17/01/2009
- Mesaj n°29
da ASDE,din partea mea veti avea intelegere si va voi ajuta cat pot,si sper ca si ceilalti playeri sa faca acest lucru.ca doar pe acest server ne intanlim toti si jucam , ne facem prieteni,ne relaxam daca pot spune asa...bft si am sa vb cu liviu in seara asta despre ce ar avea nevoie