Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum & Server realizate cu sprijinul: kuddo © 2007
NR. UTILIZATORI: 2252 | NEW USER: https://berceni.ace.st/u2369

+8
milan
passarys
-=Mast3r=-YuLy
Lion
liviu
Vin Diesel
tbk-m@r!u$$$$
-=CraZy=-
12 participan?i

Salutare la Toata lumea...E noua cererea :D

-=CraZy=-
    -=CraZy=-
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 57
    Varsta : 37
    Localizare : bucuresti
    Jocul preferat : Salutare la Toata lumea...E noua cererea :D 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5
    Reputatie : 0
    Data de inscriere : 09/01/2009

Salutare la Toata lumea...E noua cererea :D Empty Salutare la Toata lumea...E noua cererea :D

Mesaj Scris de -=CraZy=- 09.01.09 11:27

Nick:-=CraZy=-
    ID:servercs30
    Varsta:21 de ani
    IP:77.81.11.250
    Minute:Poi asta nush..am jucat cu craizy prima data...dar akum ramane -=CraZy=- ,si dak liviu mi-a zis sa fac cerere.am facut Embarassed Very Happy
    Regulament Cerere Admin:da l-am citit...recunosc ca incalc un pic regulile cererei
    Motiv:Poi as vrea admin pe server ca mi sa parut serios serverul...in special adminii...ca pe alte servere niste putoi de 9-10 ani fac misto de tine si nu imi place asta Mad
    Server:CS 1.6 By My Very Happy Twisted Evil
    Cunostinte AMXX: DA ..mai Putin In adminmod..dar ma descurc si in ala Razz

Va multumesc ,ptr ca va uitati pe cererea mea...si dak imi dati admin...nu veti regreta liviu kuddo murdoc Exclamation
    Uite aici 2 bannere...unu ptr sa pui la download si unu ptr liviu....care mai vrea sa imi zica...
    Salutare la Toata lumea...E noua cererea :D Berceni4rumeryg7

Salutare la Toata lumea...E noua cererea :D Liviuavi2
    tbk-m@r!u$$$$
    tbk-m@r!u$$$$
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 110
    Data de inscriere : 16/11/2008

Salutare la Toata lumea...E noua cererea :D Empty Re: Salutare la Toata lumea...E noua cererea :D

Mesaj Scris de tbk-m@r!u$$$$ 09.01.09 11:47

dc ai pus semnaturile ownerilor iei oricum trb sa vada parerea adminilor si pe urma se hotarasc daca ati da admin sau nu corect??? contra
    -=CraZy=-
    -=CraZy=-
    Veteran !
    Veteran !

Jocul preferat : Salutare la Toata lumea...E noua cererea :D 6b0312cda02f5f777efa2f3318c307ff9acafbb5

Salutare la Toata lumea...E noua cererea :D Empty Re: Salutare la Toata lumea...E noua cererea :D

Mesaj Scris de -=CraZy=- 09.01.09 11:55

tbk-m@r!u$$$$ a scris:dc ai pus semnaturile ownerilor iei oricum trb sa vada parerea adminilor si pe urma se hotarasc daca ati da admin sau nu corect??? contra

Prietene dak nu ai vazut bine ,eu am scris...ca alea pot sa si le ia..eu le-am pus sa le ia... Wink dak liviu vrea sa isi adauge in semnatura lui ce am facut eu bine...dak nu iarasi bine...si aia cu click si cu forumul pe ea...am puso tot asa sa o ia si cand are de postat ceva pune url-ul la poza aia si e un fel de imagine de download...ai inteles akum?
    PS: sa sti ca nu am pus alea sa impresionez pe cineva... Wink cred k liviu si ceilalti nu se supara...noroc ca nu esti admin tu:))) lol ....sti proverbul ala vechi "Facerea de bine e F...a De Mama" ...am pus "..." sa nu vb urat Exclamation
    Vin Diesel
    Vin Diesel
    CS1.6 Admin
    CS1.6 Admin

Numarul mesajelor : 160
    Varsta : 34
    Localizare : Magurele City
    Data de inscriere : 28/03/2008

Mesaj Scris de Vin Diesel 09.01.09 12:34

mane ai pro de la mine...intrii des pe server si nu ai gura mare ca altii..ba chiar am vazut ca iti vezi de treaba ta
    liviu
    liviu
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 2123
    Varsta : 43
    Localizare : Bucuresti
    Reputatie : 19
    Data de inscriere : 19/03/2008

Mesaj Scris de liviu 09.01.09 12:39

Da e super frumos bannerul , multumesc frumos de intentie insa nu folosesc , poate pe viitor....hai sa mai vedem citeva pareri si te voi contacta !
    Lion
    Lion
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 721
    Data de inscriere : 07/06/2008

Mesaj Scris de Lion 09.01.09 12:46

Pro bafta.
    -=CraZy=-
    -=CraZy=-
    Veteran !
    Veteran !

Mesaj Scris de -=CraZy=- 09.01.09 13:16

Multumesc celor care imi dau Pro...nu o sa va Dezamagesc ,Promit >: D< >: D< cheers Eu dupa cum vedeti am 21 de ani si nu imi arde de joaca ...cum fac copii astia:P Laughing in ziua de azi... Very Happy
    -=Mast3r=-YuLy
    -=Mast3r=-YuLy
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 595
    Varsta : 33
    Localizare : Iasi
    Reputatie : 2
    Data de inscriere : 07/06/2008

Mesaj Scris de -=Mast3r=-YuLy 09.01.09 14:09

pro ....bafta
    passarys
    passarys
    CS1.6 Admin
    CS1.6 Admin

Numarul mesajelor : 193
    Reputatie : 10
    Data de inscriere : 26/11/2008

Mesaj Scris de passarys 09.01.09 14:11

contra
    milan
    milan
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 334
    Varsta : 35
    Jocul preferat : Salutare la Toata lumea...E noua cererea :D 428df26bc35b09319e31b1ffb712487b20b3245c
    Reputatie : 1
    Data de inscriere : 27/10/2008

Mesaj Scris de milan 09.01.09 14:31

pro
    murdoc
    murdoc
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 738
    Reputatie : 5
    Data de inscriere : 20/03/2008

Mesaj Scris de murdoc 09.01.09 15:06

lol...vorbesti foarte foarte mult. ai facut cerere si apoi astepti sa vezi ce decizie vor lua owner-ii...nu mai postezi nimic. vezi ca daca ai 21 de ani nu schimba deloc situatia. au fost admini aici care aveau aceeasi varsta da nu-i ducea capul mai mult decat pe unul de 14 ani. si vezi ca atunci cand te inregistrezi pe forum nu degeaba se cere "localizarea"...vreau sa vad un oras acolo...sau altfel va fi treaba mea sa te exclud de pe forum.

P.S: nu ai votul meu
    sarpe
    sarpe
    CS1.6 Admin
    CS1.6 Admin

Numarul mesajelor : 866
    Data de inscriere : 25/03/2008

Mesaj Scris de sarpe 09.01.09 16:55

eu nu cred ca joci demult ca sa poti primii admin, mai joaca Smile contra !!
    ready4war
    ready4war
    MEMBRU DE ONOARE
    MEMBRU DE ONOARE

Numarul mesajelor : 588
    Varsta : 31
    Localizare : Pe undeva in underground
    Data de inscriere : 02/05/2008

Mesaj Scris de ready4war 09.01.09 17:25

eu pt el pro l-am vazut pe server si dim si seara bafta in continuare

Ultima editare efectuata de catre ready4war in 09.01.09 20:13, editata de 1 ori
    memo
    memo
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 609
    Data de inscriere : 28/05/2008

Mesaj Scris de memo 09.01.09 18:30

nu pot garanta pentru tine. contra
    tbk-m@r!u$$$$
    tbk-m@r!u$$$$
    Veteran !
    Veteran !

Numarul mesajelor : 110
    Data de inscriere : 16/11/2008

Mesaj Scris de tbk-m@r!u$$$$ 09.01.09 22:56

Prietene dak nu ai vazut bine ,eu am scris...ca alea pot sa si le ia..eu le-am pus sa le ia... dak liviu vrea sa isi adauge in semnatura lui ce am facut eu bine...dak nu iarasi bine...si aia cu click si cu forumul pe ea...am puso tot asa sa o ia si cand are de postat ceva pune url-ul la poza aia si e un fel de imagine de download...ai inteles akum?
    PS: sa sti ca nu am pus alea sa impresionez pe cineva... cred k liviu si ceilalti nu se supara...noroc ca nu esti admin tu:))) lol ....sti proverbul ala vechi "Facerea de bine e F...a De Mama" ...am pus "..." sa nu vb urat

Laughing mersi ptr ca tu esti ala desteptu' si eu la "frisca" nu .....sunt admin ptr nefericirea ta "poate" normal stiu ca nu se folosesc semnaturile lor domnu' crazy
    -=CraZy=-
    -=CraZy=-
    Veteran !
    Veteran !

Mesaj Scris de -=CraZy=- 09.01.09 23:54

tbk-m@r!u$$$$ a scris:Prietene dak nu ai vazut bine ,eu am scris...ca alea pot sa si le ia..eu le-am pus sa le ia... dak liviu vrea sa isi adauge in semnatura lui ce am facut eu bine...dak nu iarasi bine...si aia cu click si cu forumul pe ea...am puso tot asa sa o ia si cand are de postat ceva pune url-ul la poza aia si e un fel de imagine de download...ai inteles akum?
    PS: sa sti ca nu am pus alea sa impresionez pe cineva... cred k liviu si ceilalti nu se supara...noroc ca nu esti admin tu:))) lol ....sti proverbul ala vechi "Facerea de bine e F...a De Mama" ...am pus "..." sa nu vb urat

Laughing mersi ptr ca tu esti ala desteptu' si eu la "frisca" nu .....sunt admin ptr nefericirea ta "poate" normal stiu ca nu se folosesc semnaturile lor domnu' crazy

Mane ai te rog Frumos lasa topicul pentru Pro si Contra...daca ai ceva de discutat cu mine...Uite un id la care ma poti gasi...te rog lasa Topicul ptr Cerere Admin nu ptr Discutii Generale..ok? Question
    PS: Y!M: servercs30

murdoc a scris:lol...vorbesti foarte foarte mult. ai facut cerere si apoi astepti sa vezi ce decizie vor lua owner-ii...nu mai postezi nimic. vezi ca daca ai 21 de ani nu schimba deloc situatia. au fost admini aici care aveau aceeasi varsta da nu-i ducea capul mai mult decat pe unul de 14 ani. si vezi ca atunci cand te inregistrezi pe forum nu degeaba se cere "localizarea"...vreau sa vad un oras acolo...sau altfel va fi treaba mea sa te exclud de pe forum.

P.S: nu ai votul meu

Fratele meu nu suntem la politie aici...e doar o cerere de admin...dak vrei sa imi dai admin bine dak nu iarasi bine...nu vrei sa iti zic si apartamentul?Very Happy eu ma joc in continuare pe server fratele meu....chiar de primesc admin chiar de nu.... Si dak vrei sa sti cu adevarat, sunt din Bucuresti..
    Ps:nu te supara pe mine frate dar asa este...
    Bafta... Smile
    liviu
    liviu
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 2123
    Varsta : 43
    Reputatie : 19
    Data de inscriere : 19/03/2008

Mesaj Scris de liviu 10.01.09 1:01

Rezolvat !
    murdoc
    murdoc
    Owner
    Owner

Numarul mesajelor : 738
    Reputatie : 5
    Data de inscriere : 20/03/2008

Mesaj Scris de murdoc 10.01.09 15:12

bine "fratele meu"...uite ca te rezolv cu un ban pe 2 saptamani. la urmatorul comentariu de genul asta vei fii exclus permanent. bafta

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: 23.11.24 10:16