Am mai fakut odata o reclamatie asupra acestei persoane ,, Joannyta'' io nu am nimik cu ea....mi sa spus k i se va atrage atentia ...nici unul dintre admini nu m-ati crezut k ea ma face :,,gaina,boot,noob, nici unu nu imi dadea dreptate...pana cand i-am aratat lu sniper si lui liviu ceea ce mia zis...
Azi : 10.05.2008
Ora: 21:31 .... Admin Joannyta ma fakut din nou boot...nusth dc..io aveam o discutzie..il intrebam pe M@ster_ady ceva...si admin Joannyta spune :,,lol a primit admin butul de glont'' .... chiar nu stiu ce sa mai fak ...nusth de ce se ia de mn ...fara sa ii fak cv... Admini prezenti pe sv ce va poate confirma sunt :ShadoW, M0rPh|n , b3n@ru ....Fratilor...ziceti si voi cv...makr sa i se spuna sa ma lase sa imi fak treaba de admin ... pe bune...
Cu respect GlOnT+MoRtAlL.R.n.Y
fata de totzi admini sv BERCENI.SAVEGAME.COM
Azi : 10.05.2008
Ora: 21:31 .... Admin Joannyta ma fakut din nou boot...nusth dc..io aveam o discutzie..il intrebam pe M@ster_ady ceva...si admin Joannyta spune :,,lol a primit admin butul de glont'' .... chiar nu stiu ce sa mai fak ...nusth de ce se ia de mn ...fara sa ii fak cv... Admini prezenti pe sv ce va poate confirma sunt :ShadoW, M0rPh|n , b3n@ru ....Fratilor...ziceti si voi cv...makr sa i se spuna sa ma lase sa imi fak treaba de admin ... pe bune...
Cu respect GlOnT+MoRtAlL.R.n.Y
fata de totzi admini sv BERCENI.SAVEGAME.COM