Nick: si de restu caramele!!!!!
ID: lau_s2007
Varsta: 19
IP: 89.44.34.116
Minute: ? nu stiu imi da eroare la numele meu ...oricum joc din iulie pe sv asta si joc destul de multam avut multe nume ...PeRvErS /KaddY /MaRqUiZ/caramel!!!!!/ChupA_ChupS
Regulament Cerere Admin: Citit
Motiv: Doresc admin pe acest server pentru ca am vechime pe el si cunosc regulamentul,si nu strica o mana de ajutor contra codatilor sau pentru functionarea mai bine a servarului(nu ca nu merge bine dar nici o data un mic ajutor in plus nu strica ,asa zic eu )
Server: CS 1.6
Cunostinte AMXX: DA
din start stiu ca o sa am cel putin 4 contra ) dar cum e ziua mea azi am crezut ca o sa fiti mai indulcenti cu mine
LIL KILL /irina22/liviu si masters yuli sunt cei care direct contra vor scrie dar scz pt post dar na oricine incearca ... craciun fericit si sa curga berea :X \/ azi ne imbatam e ziua mea
ID: lau_s2007
Varsta: 19
IP: 89.44.34.116
Minute: ? nu stiu imi da eroare la numele meu ...oricum joc din iulie pe sv asta si joc destul de mult
Regulament Cerere Admin: Citit
Motiv: Doresc admin pe acest server pentru ca am vechime pe el si cunosc regulamentul,si nu strica o mana de ajutor contra codatilor sau pentru functionarea mai bine a servarului(nu ca nu merge bine dar nici o data un mic ajutor in plus nu strica ,asa zic eu )
Server: CS 1.6
Cunostinte AMXX: DA
din start stiu ca o sa am cel putin 4 contra ) dar cum e ziua mea azi am crezut ca o sa fiti mai indulcenti cu mine
LIL KILL /irina22/liviu si masters yuli sunt cei care direct contra vor scrie dar scz pt post dar na oricine incearca ... craciun fericit si sa curga berea :X \/ azi ne imbatam e ziua mea
Ultima editare efectuata de catre MaRqUiZ in 10.12.08 13:54, editata de 2 ori