eu constider k cei doi sunt admini...doar asha k sa fie...de ce...iaca de ce: a intrat un juktor nou pe sv....kre avea bindu cu ecranu intunecat pus...shi se plangea de mama facului k sa il scoata vreun admin...eu lam atentzionat pr glont la kre el imi raspunde:"sa il scoata cin lo bagat"...mai tata io consider k trebuie sal scotzi dak omu cere sa ii se scoata...nu k cine lo bagat...nush asta e parerea shi benaru la fel....doarme in picioare....el juk shi facea fraguri....navea nici o treaba...parerea mea
5 participan?i
glont shi benaru
coptu007- CS1.6 Admin
- Numarul mesajelor : 61
Varsta : 32
Localizare : Arad
Jocul preferat :
Reputatie : 0
Data de inscriere : 03/04/2008
- Mesaj n°1
glont shi benaru
benaru- CS1.6 Admin
- Numarul mesajelor : 59
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°2
Re: glont shi benaru
frate in primul rand nu taim dat eu blind si vezi cum vb de mine din cate stiu eu blindul se scoate de cine ti la dat . si chiar daca imi faci reclamatie nu ai dreptul sa vb urat despre mine
rooney- Veteran !
- Numarul mesajelor : 82
Varsta : 30
Localizare : Iasi
Data de inscriere : 21/04/2008
- Mesaj n°3
frate nu ti-amd at io blind...io stiu k blindu trebuie scos de cel kre ti la dat...asa ...cnv iti da blind si iese de pe sv...si ti-l lasa blindu si dupa aia ala da vina pe cei doi admini ..cum vine asta????nu mai da vina pe oameni nevinovati frate....asa k :face: uitate mai bn si informeaza-te mai bn ..
rooney- Veteran !
- Numarul mesajelor : 82
Varsta : 30
Localizare : Iasi
Data de inscriere : 21/04/2008
- Mesaj n°4
k tot asa ..un admin io dat blind lu unu ..si a cerut sa i se scoata blindu ...nimenu nu a zis nimik k tot asa sa til scoata cine tia dat si i l-am scos io dupa aia vrea sa il scoata si adminu kre ii daduse...si adminu ala imi zice mie sa imi caut de treaba mea si de adminu meu ...asa k de atunci nu ma mai bag in treaba altora,,,asa si la faza asta...sa til scoata cn tia dat..nu ma mai bag in treaba altora admini
coptu007- CS1.6 Admin
- Numarul mesajelor : 61
Varsta : 32
Localizare : Arad
Jocul preferat :
- Mesaj n°5
ma rog sry pt reclamatzie...orqm pe mine nu o sa ma mai vedetzi pe server....mia parut bine de cunoshtintza...dar se pare k nu mai sunt dorit pe server...asha k mai bine nu mai intru...bafta liviu bafta kuddo...nici un cuv in plus
murdoc- Owner
- Numarul mesajelor : 738
Varsta : 35
Localizare : Bucuresti
Jocul preferat :
Reputatie : 5
Data de inscriere : 20/03/2008
- Mesaj n°6
daca erati doar voi doi pe server(ca admini) puteati sa scoatei blind-ul. si coptu nu zicea ca i-ati dat lui...ci ca a intrat un jucator care deja avea blind. oricum, nu prea este un motiv de reclamatie.
Ultima editare efectuata de catre murdoc in 01.05.08 14:35, editata de 1 ori
kuddo- WebDesigner and Owner
- Numarul mesajelor : 1880
Varsta : 37
Localizare : Holy Vatican City
Jocul preferat :
Reputatie : 31
Data de inscriere : 19/03/2008
- Mesaj n°7
Reclamatia o face jucatorul in cauza...nu avem avocați