Deci pur si simplu sufera n-am ce sa zic mi-a dat ban ca nam respectat modelul de cerere la poze dar in aceeiasi zi am postat adminului lionsi sa intamplat aceasi prob n-am postat 2 poze dar le-am postat apoi dar el na zis nimik ...Comet a cautat motiv sa imi dea ban! Deci dati admin la toti copi care sufera
5 participan?i
Reclamatie Comet
OldSchool- Scoala de CS
- Numarul mesajelor : 17
Varsta : 114
Localizare : Constanta
Reputatie : 0
Data de inscriere : 19/08/2008
- Mesaj n°1
Reclamatie Comet
comet- CS1.6 Admin
- Numarul mesajelor : 273
Varsta : 34
Localizare : Moldova Noua Jud. Caras-Severin
Data de inscriere : 25/06/2008
- Mesaj n°2
Re: Reclamatie Comet
man team rugat frumos sa pui pozele pe forum da ?? miai pus 3 poze din care eu tiam facut 5 nici nu ai respecatat modelu cereri si ai intrat pe servar si ai inceput sa joci si team intrebat daca ai pus pozele si ai zis ca leai pus am intrat pe forum si nu aveai toate pozele...si tiam zis frum sa pui pozele si u inca mai jucai si tiam dat ban...cand pui pozele o sa iti scoata owneri banu .
PS: nu tiam dat ban ca nu ai respectat modelu la cerere..tiam dat ban pt ca nu ai pus toate pozele si cand tiam zis sa pui toate pozele te jucai ...
PS: nu tiam dat ban ca nu ai respectat modelu la cerere..tiam dat ban pt ca nu ai pus toate pozele si cand tiam zis sa pui toate pozele te jucai ...
OldSchool- Scoala de CS
- Numarul mesajelor : 17
Varsta : 114
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 19/08/2008
- Mesaj n°3
Amice am zis am zis ca le pun pacat ca n-am facut shot si tu apoi ai zis ca imi dai ban si ce sa mai fac
Pustiu'- Veteran !
- Numarul mesajelor : 657
Varsta : 35
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 08/04/2008
- Mesaj n°4
Nici sa nu-ti scoata banul ! pana nu pui toate pozele....comet a procedat corect
-=LcM-=*bilibao*gabi- CS1.6 Admin
- Numarul mesajelor : 416
Varsta : 36
Data de inscriere : 01/05/2008
- Mesaj n°5
cand vi se fac poze punetile frate pe toate ca nu muriti dar mai trebuie respectat si modul de cereri unban iar comet a procedat foarte bine in prinvinta banului pui toate pozele vei avea ban scos nu le pui revii dupa 30 de zile cu alta cerere de unban salut
liviu- Owner
- Numarul mesajelor : 2123
Varsta : 43
Localizare : Bucuresti
Jocul preferat :
Reputatie : 19
Data de inscriere : 19/03/2008
- Mesaj n°6
Hai sal iertam de data asta dar pe viitor nu se va mai repeta!SPER!Ban removed!